facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Huize Glory

Adres: 2 Elzen Laan, 1865 BM Bergen aan Zee
Telefoonnummer: +31725813741
Stad: Bergen aan Zee
Route: 2 Elzen Laan
Postcode: 1865 BM



op zoek naar gerelateerd: Huize Glory geschiedenis, Huize Glory restaurant, Huize Glory Bergen sekte, Huize Glory menukaart, Hotel Meyer Bergen aan Zee, Landgoed aan zee, Bergen aan Zee hotel, Strandhotel Nassau Bergen
Recensies
Een prachtig historisch pand gelegen op een mooie locatie. Op het landgoed heb je alle rust en als je wilt ben je met 5 minuten in het centrum van Bergen aan Zee en aan het strand. Geweldige omgeving om te wandelen en fietsen. Het hotel heeft fijne kamers, vriendelijke medewerkers en heerlijk eten!!
Super locatie. Je waant je terug in de tijd, krakende vloeren, prachtige oude ramen,tegels. Maar niet de bedden zijn oud. Daar is goed in geïnvesteerd. Bos,duin en zee!
Mooie plek. Van daaruit mooie wandelingen te maken!
Fantastisch verblijf, vriendelijke mensen en zeer gastvrij. Hulde aan Martin voor zijn liefdevolle bediening! We hebben ook heerlijk gegeten. Onze kamer was schoon en warm, niet groot, maar wel met zeezicht : en ook de badkamer van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker weer terug!
Vriendelijke bediening, maar wel een beetje vergane glorie. Het pand en het terras heeft echt grondig onderhoud nodig. Wel een heel leuk speelbos voor de kinderen. Het uitzicht is fenomenaal vanaf het terras.
Erg mooi pand, geïnspireerd door Amsterdamse School, mooie details interieur: glas in lood, houtsnijwerk, tegels. Appartement met balkon en uitzicht op de zee. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, vlakbij de zee.
Leuke locatie voor een feestje. #xanderbw
Unieke sfeervolle historische plek, relaxed, betaalbaar, met waanzinnig uitzicht en natuur rondom..
Leuk plekje voor een drankje op het terras. Aardige bediening. Mooi uitzicht naar het strand. Strand op kwartier lopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid