facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Groot Abbelaar

Landgoed Groot Abbelaar

Info

Groot Abbelaar is een mooie boerderij met diverse services: bed&breakfast, ontspanningsmogelijkheden en verhuur d'Ouwe Stal voor vergadering of bijeenkomst

Geschiedenis

Op Landgoed Groot Abbelaar in Renswoude staat een mooie boerderij met diverse services. Gasten zijn welkom om te slapen en ontwaken met een heerlijk ontbijt. Daarbij kunt u gebruik maken van diverse ontspanningsfaciliteiten in 't Bakhuus. Naast de boerderij staat d'Ouwe Stal, welke gehuurd kan worden voor vergadering of bijeenkomst. Vanwege de enorme belangstelling kan vanaf heden uitsluitend familie, vrienden en bekenden van ons d'Ouwe Stal huren voor een verjaardag of feestje.
Bekijk onze website www.grootabbelaar.nl en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Graag tot ziens op Groot Abbelaar!

Adres: Barneveldsestraat 24, 3927 CC Renswoude
Telefoonnummer: 06-30757825
Stad: Renswoude
Route: Barneveldsestraat 24
Postcode: 3927 CC



op zoek naar gerelateerd: Zaaltje huren Renswoude, Feestlocatie Renswoude, Bed en Breakfast Renswoude
Recensies
Picknickplaats bij bruggetje gezeten, mooi uitzicht en zicht op de schapen en lakenvelders. Loop het Jufferpad Klompenroute, op de liniedijk prachtige vliegenzwammen gespot.
Heerlijke B&B mét sauna, sunshower, jacuzzi.... met prachtig landelijk uitzicht en een mooi, schoon en ruim appartement. Érg vriendelijke gastvrouw, niks is te veel, glutenvrij ontbijt werd met veel zorg speciaal voor ons geregeld. Het was helemaal top! We hebben genoten en komen graag nog eens terug!!
Prachtige natuur en gastvrij onthaal !
Mooie vergaderruimte, mooie omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid