facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Epemastate

Landgoed Epemastate

Info

Een landhuis met een rijke historie in het prachtige Friese Ysbrechtum.
Landgoed Epemastate verzorgt uw bruiloft, trouwceremonie en tal van evenementen!

Geschiedenis

Voor luxe en exclusieve catering in Ysbrechtum, Sneek en omgeving biedt Landgoed Epemstate uitkomst. Terwijl u geniet van het samenzijn, zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

U kunt ook de externe catering geheel aan ons overlaten. Uiteraard kunt u vertrouwen op de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.
Wij werken uitsluitend met verse producten van de beste kwaliteit en staan zo garant voor het hoge niveau van onze gerechten.

Wilt u voor een kleine groep vrienden of collega's thuis een diner verzorgen?
Krijgt u gasten in uw bedrijf die u wilt fêteren met een drankje en luxe hapjes?
Of viert u uw bruiloft na een ceremonie op Epemastate op een andere locatie?
Wij verzorgen de catering vanuit onze eigen moderne, professioneel ingerichte keukens en kunnen alles voor u uit handen nemen. U kunt ook aan catering denken voor een luxe lunch tijdens een training, een aangeklede netwerkborrel of uitgebreide vriendinnenbrunch; de mogelijkheden zijn talloos. Wij denken graag met u mee om er een buitengewone ontmoeting van te maken.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor zaken als (sta)tafels, servies, bestek, tafellinnen of bloemdecoraties.

Epema verzorgt uw bruiloft, verjaardag, vergadering, receptie, jubileum, kraamborrel, vriendenlunch, teambuilding, kookworkshop, private dining, walking dinner, borrel en jaarlijkse evenementen binnen en buiten !

Adres: Epemawei 8, 8633 KS IJsbrechtum
Telefoonnummer: 0515 412475
Stad: Ysbrechtum
Route: Epemawei 8
Postcode: 8633 KS



op zoek naar gerelateerd: Epemastate te koop, Epemawei 6 Ysbrechtum, ysbrechtum (funda), Epemastate 23 Leeuwarden
Recensies
Wij hebben overnacht in de Poortsuite. Prachtige, rustige locatie met veel karakter. Het bed is lekker groot en ligt zalig. Het bestelde ontbijt werd stipt op tijd gebracht, in een mand. Een koningsmaaltijd. Ook het bad was fantastisch, zo na een lange dag even helemaal bijkomen. Een echte aanrader. Wel was het niet klinisch schoon, maar dat hoef je ook niet te verwachten bij zo'n oud gebouw denk ik. Voor hetzelfde geld zit je in een 'standaard' hotelkamer bij vd Valk, terwijl dit toch wel een heel mooi bijzonder plekje is!
Leuke locatie,n beetje fris binnen.....
27 september zouden wij onze bruiloft hier houden. Nu kregen wij gister een berichtje dat er vorige week brand was geweest op het landgoed dus dat het niet door kon gaan maar een fijne dag gewenst verder. Nu blijkt dat er helemaal geen brand is geweest op Epemastate maar 30km verderop bij de woonboerderij van de eigenaar van de kastelen. Toen wij de "conciërge" Rombout hier naar vroegen kregen we de zin bedankt voor u begrip terug. Maar we begrijpen het helemaal niet. Moet het personeel helpen een nieuwe fundering storten bij de eigenaar? Ook de nieuwe beheerders van het kasteel Ids en partner die de catering voor ons zouden regelen hebben helemaal niks laten horen. Berichten worden gelezen maar nergens wordt op gereageerd. Onze bruiloft is nu in het water gevallen, maar deze mensen zijn totaal niet met hun klanten bezig en hebben het empatish vermogen van een robot. Boek hier niks! De locatie is prachtig maar het personeel is op zijn zachts gezegd compleet klantonvriendelijk en onbekwaam.
Geweldige locatie, prachtige "hotelkamer'. Nou ja, kamer.... eigenlijk een compleet huisje met slaapkamer, woonkamer, badkamer en toilet. Ontzettend mooi en idyllisch. Zeker een aanrader om bij Van der Valk te boeken!!
Mooie verborgen plaats zonde dat vele mensen niet weten dat Friesland zoveel te bieden heeft
Mooi gebouw en leuk om omheen te wandelen. Gratis parkeren direct ernaast.
Heel mooi nog goed intact zijnde state
Heerlijk gegeten. Prachtige locatie. Aardig personeel.
Niet netjes als mail wel wordt gelezen maar niet beantwoord en dat er gelogen wordt dat er brand is geweest terwijl dat 30 km verderop was. Daardoor trouwdag verpest
En heel mooie plek om een besloten bijeenkomst te houden. Zelf was ik er met een begrafenis en de dag er na was er een bruiloft. De tuin, het gebouw, interieur en aankleding allemaal straalt het een sfeer van rust uit. Het voelt goed. Is te boeken via van der Valk Sneek die ook een uitstekende catering verzorgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid