facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Duin en Kruidberg

Geschiedenis

Landgoed Duin en Kruidberg is een landgoed in Santpoort, Noord-Holland. Op het landgoed bevindt zich een viersterrenhotel met vergader- en conferentiezalen. Het landgoed is ontstaan door samenvoeging van twee landgoederen, Landgoed Duin en Berg en Landgoed Kruidberg.Het monumentale landhuis, dat ligt in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, heeft in de 9 zalen capaciteit voor 680 bezoekers.

Adres: Santpoort-Noord
Telefoonnummer: +31235121800
Stad: Santpoort-Noord



op zoek naar gerelateerd: Landgoed Duin en Kruidberg verkocht, Duin en Kruidberg arrangement, Duin en Kruidberg High Tea, Duin en Kruidberg restaurant, Duin en Kruidberg Brasserie DenK, Landgoed Duin en Kruidberg Zoover, duin- en kruidbergerweg 60, 2071 le santpoort-noord, Duin en Kruidberg aanbieding
Recensies
Het was een magisch weekend. Het gebouw en het interieur zijn schittterend, het bed was hemels, het personeel perfect en het eten heerlijk. Dank Pieter en collegas! We komen zeker terug.
Mooie plek, veel wandelmogelijkheden, zeer vriendelijk personeel en erg lekker gegeten.
Fantastisch hotel, schitterende kamers, uistekend diner. Daarnaast een prachtige omgeving. Of te wel, doen!
Het is een indrukwekkend gebouw, zowel in- als extern. Iedere minuut genoten van wat wij bewonderden en meemaakten zoals de bar, dineren, ontbijt, het torentje waar wij hebben overnacht en "complimenten voor al de medewerkers". Het is echt de moeite waard om daar een aantal dagen te verblijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid