facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed De Ullerberg

"De vier sfeervolle vakantiehuizen van Landgoed Ullerberg liggen verscholen in een prachtig bos van maar liefst 240 hectare groot met eeuwenoude bomen.Op het landgoed is het mogelijk te tennissen op de eigen tennisbaan, gebruik te maken van de Jeu de Boules Baan en te golfen op de unieke Heide Golf Baan uit 1923.Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk een starttijd te reserveren voor de Heide Golf BaanDe vier huizen zijn het gehele jaar door te boeken."
Adres: Jhr. Dr. C. J. Sandbergweg 97A , Ermelo 3852 PT, NL
Telefoonnummer: 0577 407 603
Stad: Ermelo
Route: Jhr. Dr. C. J. Sandbergweg 97A
Postcode: 3852 PT



op zoek naar gerelateerd: Familie Waller Ullerberg, Landgoed bij Ermelo, Idho ullerberg, Het Poorthuys Ermelo, Ullerberg beschikbaarheid, Natuurhuisje Ermelo, Leuvenum landgoed, Golfbaan Leuvenum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Muzenhof De Muzenhof 4 km Prima locatie we hebben hier een verjaardag gevierd met een lopend buffet het was mee...
De Dialoog De Dialoog 6 km Een budgetoverschrijdend verbouwd gemeentehuis annex politiebureau annex...aan een ru...
Recensies
Prachtige locatie midden in het bos. Meerdere huizen beschikbaar voor huur met fijne bedden en van alle gemakken voorzien. Kindervriendelijk met speelkamer en veel speelgoed! Tennisbaan, jeux des boules en golfbaan beschikbaar.
Moest toch even glimlachen toen ik de reactie van Piet de Boer las. Als lid van het eerste uur van deze heerlijke baan weet ik ook hoe uitdagend het soms is om tóch op par te blijven spelen. Persoonlijk waardeer ik het zeer dat de familie alles in het werk stelt om de baan te behouden zoals die in 1920 is aangelegd: Golf zoals het ooit bedoeld was. Niks gecultiveerde en zwaar verontreinigde greens en fairways, maar puur natuur. Ik begrijp van Piet dat zoiets moois niet altijd gewaardeerd kan worden, wel is het jammer dat het met zoveel negatieve woorden wordt beschreven. Maar wellicht heeft dat ook te maken met de moeilijkheidsgraad?
Knollevelden als greens, afknapper na 9 holes bij Links Valley te hebben gespeeld. Zonde van het geld €40. Bedacht door iemand met teveel geld en geen verstand van golf. Verdiend niet de term 'golfbaan' te mogen gebruiken.
Wat een mooie omgeving
Mooi domein in een prachtig bos. Goed bewandelbare wegen.
Prachtige locatie voor rustzoekers
Prachtig landgoed. Leuk personeel
Vertaald door Google Prachtige natuur en goed beheerd landgoed Origineel Wonderful nature and well managed estate
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid