facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed De Uitkijk

Landgoed De Uitkijk
Elegant hotel op een eeuwenoud landgoed met gratis ontbijt, een restaurant en een lounge.
Adres: Hellendoornsebergweg 8, 7447 PA Hellendoorn, Nederland
Telefoonnummer: 0548 654 117
Staat: Overijssel
District: Hellendoorn
Stad: Hellendoorn
Route: Hellendoornsebergweg
Huisnummer: 8
Postcode: 7447 PA


Openingstijden

maandag: 07:00–00:00
dinsdag: 07:00–00:00
woensdag: 07:00–00:00
donderdag: 07:00–00:00
vrijdag: 07:00–00:00
zaterdag: 07:30–00:00
zondag: 07:30–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Cafe Restaurant de Uitkijk Hotel Cafe Restaurant de Uitkijk 5 meter Eerste indruk is goed. Niet binnen geweest, maar omgeving is prachtig!
Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn 769 meter Prachtige bosrijke omgeving in de nabijheid. Vriendelijk personeel, het in- en uitche...
Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn 776 meter Eenvoudig hotel uit de jaren 1920 met bescheiden kamers, restaurant met terras, sauna...
Recensies
Een tijd geleden hier wezen eten.nnWe zijn voor een 3 gangen a-la-carte gegaan maar het gastronomisch menu werd mooi uitgelegd door de gastvrouw. Overheerlijk gegeten en we zullen zeker terug komen. Wijnig contact met de bediening maar die waren naar ons idee ongelofelijk hard aan het werk, ondanks dat hebben ze perfecte serivice gegeven.nnDaarnaast konden we een mooie wijn kiezen van de wijnkaart. Deze werd netjes ingeschonken voor ons en om lege wijn/water glazen hoefde wij ons geen zorgen te maken. Toen de gastvrouw voor het dessert onze wijn wilde leegschenken gaven we aan dat wij genoeg hadden. De fles werd van tafel gehaald en mee naar achter genomen. We hadden er geen erg in maar een voorstel om een ietswat prijzige wijn mee naar huis te nemen kan geen kwaad. Je hebt er immers voor betaald.nnDe ambiance was geweldig, romantisch en luxe. Daarnaast is de locatie van het landgoed adembenemd. Een wandeling is hier ook aan te bevelen.nnAl om al, een aanrader. Heerlijk eten, vlotte bediening met veel product kennis. Geweldig om een uitje van te maken.
Eten was goed. We vonden het bijzonder dat we frietjes met sla aangeboden kregen. Hadden we bij dit kaliber restaurant niet verwacht. Er zat ruim een uur tussen het voorgerecht en het tussengerecht. Na vriendelijk verzoek naar het personeel hebben ze het tempo wat opgevoerd. Na vragen kregen we zonder problemen een extra broodje.nnDe zaal was op het moment dat wij er waren helemaal volgeboekt. Het was druk en veel geluid. We zouden voor het diner niet zo snel nog eens terug komen.
Vandaag met mijn dochtertje van 3mnd op het terras plaatsgenomen zij in de kinderwagen. Door een windvlaag vloog er een parasol IN de kinderwagenbak!!nGelukkig bleek zij alleen een blauw plekje op haar been er aan overgehouden te hebben zover ik nu kon beoordelen.nWij beiden zijn erg geschrokken en overstuur geweest.nnLater hoorde ik van een serveerster dat er vaker parasols omwaaien en dat er nieuwe parasolvoeten besteld zijn. Waarom gebruiken jullie dan nog steeds de slechte voeten?? Het had nu zoveel erger kunnen aflopen!!nnOverigens moest ik wel alles zelf betalen wat ik genuttigd heb. Een drankje/ lunch als tegemoetkoming was meer dan op zijn plaats geweest.
Fantastisch gegeten, op het overdekte terras. De gerechten zien er prachtig uit en smaken heerlijk.
Hele prettige plek om met mooi weer op het terras te genieten. Daar vallen de lunch gerechten en de koffie goed in de smaak. De bediening is vlot en vriendelijk. De lokale mtb route is zeer leuk en uitdagend. Ook wandelaars komen niets te kort. Hier is de Uitkijk een mooi tussen- of eindpunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid