facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed de Mosbeek

Landgoed de Mosbeek

Info

Groots verbijven op het Twentse land. Prachtig rustiek landgoed op ruim privé terrein geschikt voor 10 tot 24 personen. Van harte welkom!

Geschiedenis

Landgoed de Mosbeek is een prachtig rustiek groepsverblijf, gesitueerd in de buurtschap Mander op een kilometer van het dorp Vasse, middenin de lommerrijke Twentse natuur. Het landhuis beschikt over elf slaapkamers en tien sanitaire voorzieningen en leent zich uitstekend voor familie- en vriendenweekenden en groepsverblijven. Landgoed de Mosbeek is een ideale accommodatie voor gezelschappen tussen de tien en vierentwintig personen.
Sla de tuindeuren open en adem de heerlijke, frisse buitenlucht in op het overdekte of het grote terras. Doorkruis de weidse landerijen in voor een weldaad aan natuurschoon. Kunst –en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum. Landgoed de Mosbeek is een uitgelezen plek voor liefhebbers van natuur, cultuur en kunst. Laat u eens verrassen!
Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden op [email protected] of op 0541 680793. Familie Weersink-Lenferink



"Bij Landgoed de Mosbeek in Mander, Twente bent u aan het juiste adres voor een prachtig rustiek groepsverblijf midden in de natuur nabij Vasse en Ootmarsum. Het landgoed in Mander van de gastvrije familie Weersink leent zich goed voor familie- en vriendenweekenden.Maar ook voor workshops en/of zakelijke activiteiten ben je bijLandgoed de Mosbeek op het juiste adres.Je kan bij ons terecht bij één van de twee sfeervolle accomodaties;het Landhoes of de Schure.Welke je ook kiest, je geniet op beide plekken van de rust en privacy."
Adres: Plasdijk 36, 7663 TD Mander (Tubbergen)
Telefoonnummer: 0541 680793
Stad: Mander
Route: Plasdijk 36
Postcode: 7663 TD



op zoek naar gerelateerd: De Schure, Vakantiehuis Mander, Camping Dal van de Mosbeek, Omgeving Mander, Mander activiteiten, Vakantiehuis Mander Tubbergen, Uelserweg Mander, Klootschieten Mander
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantieboerderij Erve Denink Vakantieboerderij Erve Denink 294 meter Geweldige buitenrit gemaakt op de friesen. Geweldige paarden, prachtige omgeving &...
Vakantieboerderij Snijders Vakantieboerderij Snijders 371 meter Afgelopen weekend een lang weekend verbleven in deze prachtige accommodatie. Het huis...
Recensies
Prachtige locatie, aardige gastvrouw. Heerlijk huis voor ons familieweekend! Goede bedden en sanitaire voorzieningen. Wij hebben genoten, zeker een aanrader.
Wij hebben afgelopen weekend het zelfde mee gemaakt als Matthijs Pinxteren. 2 verassende kapotte stoelen. Verkapte vorm van huurverhoging? Buiten de stoelen om een geweldig weekend gehad. Mooi net huis in een leuke omgeving.
Ik hoor net van mijn ouders dat ze een nare ervaring hadden met de verhuurders. Een van de stoelen was kapot gegaan. Keurig gemeld. Daarna kwam de eigenaar dat er ook twee andere stoelen mankementen vertoonden. Dat werd ons aangerekend. Mijn ouders 80 wilden de stoelen graag zien voor reparatie. Dat is geweigerd en de borg ingehouden. De vraag is of de kwaliteit van de stoelen het probleem was of ons gebruik. Het antwoord laat zich raden. Na een paar prettige verblijven gaan we hier als familie nooit meer naartoe
Prachtige locatie voor grote groep. Kamers met eigen badkamer en toilet. Prachtige ruime woonkamer. Schitterend uitzicht op landschap. Ligt heel beschut en vrij. Een aanrader.Kamers: 4/5
Super accomodatie,alles meer dan voldoende aanwezig.En een hele gemoedelijke benadering,zelfs bij aankomst toen ze hoorden dat we appeltaart gingen bakken,ging de gastvrouw een mand vol appels uit haar eigen boomgaard brengen.
Super mooie en schone accommodatie. Mooi ingericht en zeer uitgebreid servies/keuken benodigdheden. Leuke omgeving waar van alles te doen is. Rondom het Landhoes is veel ruimte, dus perfect voor grote groepen.
Mooi oord. Keuken is wel wat klein om voor veel mensen te moeten koken.Kamers: 5/5
Prachtige en zeer ruime vakantiewoning. Alles is aanwezig en ziet er keurig uit van binnen en van buiten. Heerlijk lang weekend gehad hier.
Vriendelijke no- nonsens behulpzame en betrouwbare eigenaren. Mooie rustige omgeving. Geschikt voor grote groepen, maar huisje voor kleine familie of gezin ook aanwezig.
Prachtige plek, mooie locatie met alle bijnodigdheden, in mooie omgeving en fijne beheerders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid