facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Brunssheim

Landgoed Brunssheim
"EuroParcs Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvellandschap van Limburg. Het is dé ideale bestemming voor de vakantieganger die op zoek is naar een combinatie tussen beleving en ontspanning."
Adres: Akerstraat 153 , Brunssum 6445 CP, NL
Telefoonnummer: 045 525 2011
Stad: Brunssum
Route: Akerstraat 153
Postcode: 6445 CP


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-16:00
Zondag: 10:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: landgoed brunssheim te koop, resort brunssummerheide plattegrond, brunssheim restaurant, plattegrond brunssummerheide, europarcs brunssum te koop, zeekoelen brunssum restaurant, europarcs resort brunssummerheide brunssum, akerstraat 153 brunssum
Recensies
Mooi groen en ruim opgezet park tegen de Brunsummerheide aan. Wij hadden een Pavilion 6 huisje nr 125: een erg nieuw en ruim huisje met vooral een grote tuin met grote bomen en 2 terrassen, waarvan 1 aan het water. Het huisje was fijn en schoon, heeft een aparte wc, stortdouche, vaatwasser, oven en meerdere grote openslaande deuren naar de tuin. Wij hebben een fijn verblijf gehad met 5 personen, het enige wat ontbrak was een wasmachine. Hoeft wat mij betreft niet persé in het huisje, maar een mogelijkheid om op het park ergens te wassen zou ik een grote positieve aanvulling vinden. Verder bleek de cvketel bij aankomst kapot, deed de wifi het niet en lekte de wasbak sifon, maar al deze problemen werden binnen een paar uur keurig opgelost. Wat ons betreft zijn huisje 125 en dit park een aanrader!
Wij hebben afgelopen weekend met de familie gebruik gemaakt van een 12 persoons huisje. Op zich is het huisje qua ruimte prima, maar we troffen helaas echt een uitgewoond exemplaar. De vloer was versleten, de keukenkastjes hadden echt de beste tijd gehad, bij een aantal bedden waren de matrassen doorgelegen en de schoonmaak liet ook echt te wensen over. Echt zonde, want in potentie had het echt veel beter kunnen zijn. Het park is ook echt niet geschikt voor jonge gezinnen, want heel veel is er niet te doen.
De omgeving is super. Over het huisje zijn we op een aantal punten minder tevreden. De woonkamer / badkamers zijn prima. De keuken is wel goed naar erg verouderd. De slaapkamers zijn met de te kleine bedden en niet confortabele matrassen wel aan vervanging en snel aan verbetering toe! Ook vonden wij het hier klam en was iedere ochtend condens op de ramen. We zagen ook op het park dat meerderen huisjes werden gemodernieerd.
Een mooi park we hebben er 2 weken gezeten Benins goed vermaakt. Klein min puntje het huisje had iets schoner gemogen. Veel vlekken op de muur en plafond van dood geslagen vliegen. Dus het schoonmaken magiërs beter. Verder er ontbraken wat dingen en gelijk gemeld , de dame van de receptie zou het door geven en het zou aangevuld worden ook niet gebeurd . Omgeving prachtig .
Huisje was niet schoon, overal stof/ stofnesten. Vuile gele rand bij toilet bril. Pannen alle vettige .er wordt duidelijk niet gecontroleerd op hygiene Huis erg gedateerd, gordijnen stuk of vuil Alles zag geel. Park zelf is goed onderhouden Restaurant de uitvlucht top, super service eten en drinken top Eten en drinken: Super goed
Mooi kleinschalig park in een mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Huisjes zijn prima en redelijk schoon bij binnenkomst. Naast de receptie ligt een speeltuintje voor kleine kinderen en wat hoger gelegen een restaurant. Verder zijn er geen voorzieningen op het park aanwezig.
Verwelkomend, rustig, net aangelegd en prachtig onderhouden park ! Cosy, relaxing, kleinschalig met afwisseling. Door onze familie zeer geappreciëerd ! Chalet 130 is ruim, goed uitgerust en fantastisch gesitueerd ! Rechtstreekse toegang tot de Brunssummerheide is ook een plus.
Wij hebben een heel aangenaam weekendje gehad met ons gezin. Proper, ruim en gezellig huisje. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, bij een probleem wordt dit onmiddellijk opgelost. Zeker en vast een aanrader!
Begin dit jaar 2 chalets geboekt met voorkeur voor huisnummer 35 euro per chalet toen ik ging inchecken kregen we de sleutels van 2 andere huisnummers,kenbaar gemaakt dat ik met voorkeur had geboekt,volgens de receptioniste was dit niet het gevak! We kregen andere accommodaties omdat aan 1 chalet onderhoud was.ik vroeg of we dan wel dezelfde accommodaties kregen de veldhorst 4, volgens de receptioniste was dit het geval toen we bij de chalets aankwamen bleek dat het totaal andere chalets waren,het leek wel een stacaravan,verouderd meubilair veel kleiner dan de chalets die ik geboekt had toen ik mijn factuur nakeek stond er toch 2x het bedrag op voor een voorkeursboeking dit kenbaar gemaakt en ik zou 70 euro terggeboekt krijgen,ik kan begrijpen dat er plotseling onderhoud is aan een chalet maar laat mij dan wel iets weten en geef mij de keus of we dan die totaal andere chalets willen huren
Fijn verblijf, heeft alles om er een mooie vakantie van te maken. Geweldig vuurwerk in Heerlen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid