facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Bergzicht

Landgoed Bergzicht
"Landgoed Bergzicht- De RaafLandgoed Bergzicht met de sierlijke tuinen, Orangerie, Villa Bergzicht, Koetshuis met serre, het met wijnranken overkapte terras, de Laagherkelder en de oude kuiperij “De Graaf van Heumen” zeker de moeite waard voor uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.Feestelijke bijeenkomsten:Landgoed Bergzicht is van vroeger uit een ambtswoning met koetshuis, orangerie en een bierbrouwerij. Met de landelijke sfeer en de verscheidenheid aan ruimten, zijn de mogelijkheden van de bijeenkomsten onbeperkt.. Jaarlijks vinden op Bergzicht vele uiteenlopende activiteiten plaats voor gezelschappen van 20 tot 450 pers. Daarin voeren diners, bruiloften, recepties, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten de boventoon."
Adres: Rijksweg 232 , Heumen 6582 AB, NL
Telefoonnummer: 024 358 5960
Stad: Heumen
Route: Rijksweg 232
Postcode: 6582 AB



op zoek naar gerelateerd: Graaf van Heumen, Bistro Graaf van Heumen, Raaf bier, Feest Heumen, Bergzicht de Raaf trouwen, Restaurant Heumen, De Raaf Schaijk
Recensies
Landgoed Bergzicht-De Raaf is een ontzettend fijne trouwlocatie. Als trouwfotograaf heb ik hier de afgelopen jaren menig bruiloft mogen fotograferen. De locatie biedt veel verschillende opties voor binnen- en buitenbruiloften, de receptie of borrel en natuurlijk het feest. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Een mooie groene plek voor een sfeervolle en romantische bruiloft!
geweldige lokatie met hele fijne mensen..... ik heb hier genoten!
Geweldig gezellige en relaxte locatie. Vriendelijke en nette bediening met heerlijk eten en drinken. Ivm privacy geen foto's van de zaal toegevoegd.
Wijn proeverij en Sabores Ibericos samen met zijn producten
Op deze locatie zijn wij getrouwd. Fantastische locatie, gastvrij personeel, eten was perfect en uitgebreid. De oude brouwerij en alle natuur er omheen ademt een landelijke uitstraling uit en dat is precies wat we zochten. Zeker een aanrader!
Hele mooie locatie, iets minder is dat het binnen is opgedeeld in kleine zalen.
Fantastisch geregeld feest ter ere van mijn moeders 90ste verjaardag. Heerlijk gegeten. Niets is te veel! Supergastheren/dames
Prachtige locatie, vriendelijk personeel. Goede service. Aanrader.
Meerdere feesten hier kunnen houden. Laatste keer was het voor mijn eigen bruiloft. Zeer vriendelijke, flexibele en meedenkende gastheer. Voor mij een echt All-In-One lokatie voor een huwelijk. Door de aanwijzing als trouwlocatie van de gemeente heumen is het mogelijk om hier te trouwen. Bij Mooi weer is hiervoor een opstelling in de tuin beschikbaar, anders in de sfeervolle orangerie. Na het eten onder de gezellige overkapping of in de koetshuis kan je dan afzakken naar de kelder voor je feestavond. Deze zaal heeft wat weg van een oudbruin stamcafé wat zeker mee helpt aan een top avond. Ook voor het maken van foto's is de achtertuin met de verschillende hoekjes een prachtige plek. Meestal betaal je voor dit soort lokaties een hoofdprijs maar ik was blij verrast van de scherpe offerte die ik ontving. Ons 1 jarig huwelijks jubileum hebben we alvast vast gelegd.
Een super locatie om een feestje te geven. We hadden er vanavond een bruiloft en hebben super genoten. Gemotiveerd personeel. Heerlijk gegeten. Kortom.... een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid