facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landerij De Park

Landerij De Park

Info

Centrum voor natuurbeleving met o.a. kinderboerderij, natuurlijke speelplekken, horeca, moestuin en bijenkas in Park Lingezegen in Elst.
De kinderboerderij is dagelijks geopend van 12.00- 17.00 uur.

Geschiedenis

De meest verrassende middag in het groen!

Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving, waar jong en oud op een verrassende manier met de natuur in aanraking komen. Een plek waar je kunt spelen, leren, genieten en ontspannen. Een plek waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers een betekenisvolle dagbesteding vinden en mbo-leerlingen een mooie leer- en ervaringsplaats hebben.

Het terrein omvat ca 5 hectare met daarin diverse natuurbelevingsattracties zoals een kinderboerderij, moestuin, kas, bijenstal, struinpad, grote zandbak voor de peuters, natuurspeelplaats, vuurplaats en labyrint. Bovendien zijn er nog diverse avontuurlijke speelplekken in ontwikkeling. Ook horeca is op het terrein aanwezig: bij restaurant Droom! kun je terecht voor een kop koffie, een drankje of een lekkere lunch.

Vrijwilligers en professionele organisaties werken hier samen onder het motto: Zorg voor je eigen natuur!

Landerij De Park ligt aan het Romeinse Lint van Park Lingezegen en biedt fietsers en wandelaars een ideale pleisterplaats om even uit te rusten in een natuurlijke omgeving.

Landerij De Park is een initiatief van Stichting Boerderij Lingezegen.



"Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving, waar je op een verrassende manier met de natuur in aanraking komt. Een plek waar je buiten kunt spelen, ontdekken, genieten en ontspannen. Een plek waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers een betekenisvolle dagbesteding vinden en mbo-leerlingen een mooie leer- en ervaringsplaats hebben.Het terrein omvat ca 5 hectare met onder meer een kinderboerderij dagelijks geopend van 12:00 tot 13.30 en van 14.15 tot 17:00 uur. waar je de dieren mag aaien en verschillende uitdagende speelplaatsen. Verder vind je er een moestuin, kas, bijenstal, struinpad, vuurplaats en een labyrint."
Adres: De Park 12, 6661 NW Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481-356932
Stad: Elst
Route: De Park 12
Postcode: 6661 NW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Park Lingezegen, Adres Park Lingezegen, Kinderboerderij Lingezegen, Park Lingezegen wandelen, Landerij De Park wandelen, DROOM! de Landerij openingstijden, Park Lingezegen vacature, Kinderboerderij Arnhem-Zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ruimte in Elst De Ruimte in Elst 2 km Fijne plek om met andere spiritueel ingestelde mensen even te onthaasten. Er is altij...
Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe 2 km Het Vrijwilligers Steunpunt biedt in de gemeente Overbetuwe gerichte ondersteuning aa...
Carnavalsvereniging Zet 'm Op Carnavalsvereniging Zet 'm Op 2 km Elster Carnavalsvereniging Zet 'm Op
Bibliotheek Elst Bibliotheek Elst 2 km Inleveren via de brievenbus. Goed geregeld!
2Switch - voor mens en milieu 2Switch - voor mens en milieu 3 km Voor het eerst en voor het laatst deze winkel bezocht. In vergelijking met andere kri...
Driestroom Driestroom 4 km We hadden met deze instelling een vrijblijvend kosteloos gesprek, na een verwijzing v...
Recensies
Fijne plek om te ontspannen, picknicken en spelen in de natuur. Gratis parkeren. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Gaan er graag heen met onze kinderen. Speeltuin: Natuurspeeltuin met huttenplek, klimtoren, doolhof, kinderboerderij, groot waterrad en kabelbaan. Toiletten: De toiletten zitten bij het eetcafé in. Netjes en schoon. Kunt er fijn zitten en koffie drinken. Picknickgebied: Groot grasveld bij het waterrad. De boerderijdieren lopen achter een hek vlakbij en je kunt mooi uitkijken over het gebied.
Een mooie locatie aan park om te wandelen en middenop het terrein van de kinderboerderij. Om de hoek dus ook voor gasten die slechter te been zijn nog goed te doen. Bijzonder goede koffie! Van Brinks Coffee roasters. Een overheerlijk roomboterkoekje uit eigen bakkerij ernaast . Espresso melk ratio Temperatuur Opgeklopte melk tot perfectie. Service dikke 10 De kaart is heel leuk en er hangt een bord bij de bar met wisselend broodje en dagsoep... die ook halverwege de dag gewisseld werd van een moster-courgettesoep naar de uiensoep geweldig idee, aangezien het weer ineens omsloeg van een lentezonnetje naar maartse onweersbuien Alle broodjes, taart, tostis en salades zien er zo aantrekkelijk uit dat kiezen moeilijk is; hoeft niet want je kán een combi plankje nemen. Wij aten de meest zalige open brie tosti ever. Doe me er nog maar één, ja feitelijk waren het twee open boterhamtosti's Een broodje vitello tonato en het hummus broodje van pompoen met geroosterde groenten. Knappe broodjes komen continu uit de halfopen keuken waarbij mij vooral de variatie aan structuur verraste. Gezond weinig zoutgebruik, vers en lekker. Na een rondje wandelen en het zien van de stal waar alle dieren vanwege de onweersbuien waren binnengehaald nemen we ook nog taart, gewoon doen De toiletgroep is netjes maar mag wel iets vaker gekuisd worden .. Het etablissement is licht, ruim en gezellig ingericht met gevarieerde zitjes, kleine en grote tafels maar de akoestiek is er best matig; ondanks geluidsdempers die opgehangen zijn aan het plafond. Zo gemêleerd als de gasten zijn zo gestructureerd dit team. Het personeel is volop aanwezig, gemotiveerd en bijzonder attent op de gasten en honden .. Honden mogen ook binnen das dan jammer.. . en gek toch aangezien het een kinderboerderij betreft dacht ik.
Ontzettend mooie lokatie voor een gezellig dagje vertier. De verzorgers van de dieren zijn betrokken en vertellen graag over hun dieren. Het park integreert mooi met de omliggende omgeving en geeft het gevoel midden in de natuur te staan. Naast de dieren kunnen de kinderen zich vermaken met houten speeltoestellen en water en waar water is maakt je natuurlijk modder! Behalve in de schuur en het restaurant is er weinig schaduw. De entree is gratis, de prijzen voor consumpties zijn afgestemd op het behoud en onderhoud van het park maar desalniettemin niet heel hoog.
Wat een geweldige plek, en dat gratis! Veel te doen voor kinderen. Voor de kleintjes knuffelen met dieren, zandbak fietsjes enz. Voor de wat groteren een plek om zelf een hut te bouwen, een voetbalveldje maisdoolhof en water. Lekker terras om te zitten. Kan wel wat langer duren voordat je aan de beurt bent.
Koffie kost hier 3 euro en dat voor een klein kopje welk voor maar 2/3 gevuld is. Waarom zo schandalig duur? De manager doet eigenlijk niets met onze klacht grote fietsgroep.
Leuke plek maar jammer dat er weinig schaduwplekken waren op het speelveld bij het water.
Je kunt hier heel leuk ziiten, aardig personeel, heerlijk in de natuur met een kinderboerderij
Leuke gelegenheid om een middagje te vertoeven. Helaas gaat de horeca om 17:00 sluiten. Speeltuin: Leuke speel gelegenheid voor kinderen. Toiletten: Toiletten alleen geopend als de horeca open is. Geschiktheid voor honden: Is toegankelijk, maar oppassen geblazen met kleine kinderen. Picknickgebied: Ruime gelegenheid om te picknicken op de naast gelegen velden.
Heerlijke plek om samen met je klein kinderen door te brengen. Er is van alles te doen: klimmen, bouwen, spelen, ontdekken en leren. Zowel met betrekking tot de boerderij dieren als over bijvoorbeeld stromend water. Het restaurant is fijn gelegen. Terras op de zonnige kant zodat, als de kinderen willen spelen, jij kunt genieten van een heerlijke koffie, wijntje of lekker iets te eten. Echt een aanrader voor een middagje op pad!
Groot kinderboerderij, waarbij je vooral heerlijk kunt wandelen. Het restaurant wordt je goed geholpen en ze hebben veel vegatrische opties. Zeker een aanrader is cappuccino met havermelk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid