facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landbouwwinkel.nl Agrarische Webshop

Landbouwwinkel.nl Agrarische Webshop

Info

Bezoek onze compleet nieuwe website www.landbouwwinkel.nl boordevol mechanisatie, stal- en weidetechniek aanbiedingen!

Geschiedenis

Dé Farm en Country groothandel van Nederland. Met meer dan 500.000 slimme producten voor het moderne platteland. Altijd kwaliteitsmerken, maar telkens tegen budgetprijzen! Je vindt er alles voor stal, weide, quad, trekker, machine, dier, boer, tuinder, hovenier en ruiter.

Dierhuisvesting en benodigdheden voor rundvee, paarden, schapen, geiten, etc.

Stal- en weidetechniek, gereedschappen, landbouwmachines, quadwerktuigen, en véél meer.

Landbouwwinkel.nl is dé online agrarische groothandel. Met veel foto's, video's, informatie en prijzen kunt u eenvoudig uw keuze maken. Landbouwwinkel.nl levert alles voor stal en weide, quad, trekker, machine, dier, boer en ruiter. Van dierhuisvesting, schuilstallen en stalinrichting tot benodigdheden voor rundvee, paarden, schapen, geiten, etc. Maar ook handige gereedschappen, waterbakken, hooiruiven, kruiwagens, land- en tuinbouwmachines, quadwerktuigen, en véél meer.

Wat zijn uw voordelen?
- Kwaliteitsmerken, budgetprijzen
- Scherpe prijzen en alles overzichtelijk op 1 plek
- Handige innovaties voor alledaagse buitenwerken
- Alles voor boerderij, manege, groentechniek, tractor, quad, stal en weide.
- Uniek assortiment, met vele nieuwe slimme oplossingen
- Praktisch hele assortiment bij u thuis leverbaar
- Bestellen kan online via de webshop, per telefoon, fax, of via email.



"Landbouwwinkel is jouw specialist in landbouwmechanisatie, stalinrichting en weidetechniek. Van een rolletje schrikdraad tot een stoere quad aanhanger. Alle dierbenodigdheden, tuin- en parkartikelen, gereedschap en weide afrastering. Met alleen kwaliteitsmerken, ouderwets goede service én de allerbeste prijzen zit je hier goed!"
Adres: Hilleshagerweg 116, 6281 AH Mechelen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0434552665
Stad: Mechelen
Route: Hilleshagerweg 116
Postcode: 6281 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Landwinkel Mechelen, Agrarische producten, BTN de Haas, Veebenodigdheden, Boeren benodigdheden, Agrarische winkel duitsland, Koopstra Wolvega webshop, Welkoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Lange levertermijn vergeleken met andere webshops. Ik heb het contact als zeer onprettig ervaren. Tip voor als je bij deze webshop bestelt is dat je goed alle kleine lettertjes leest. Jammer, goede producten en assortiment maar ik bestel voortaan ergens anders. ----- Hierboven mijn eerst review. Hieronder in de reactie laat de webshop duidelijk zijn kleuren zien en zoals ik al aangaf, ervaar ik dit ook als zeer onprettig. Het gaat niet om er samen uit te komen of de klant te begrijpen. Enkel afschermen met zijn voorwaarden en naar mijn mening met dubbele maten meten. Het product was besteld 5 oktober en ontvangen op 14 oktober, 9 dagen later. Hier heb ik zeker geen probleem van gemaakt want het is momenteel een gekke tijd ivm corona en heb er begrip voor. Op 9 november vroeg ik of 1 van de 4 producten nog in verpakking en niet geopend kon retour sturen ivm dat de montage afspraak moest verzet worden want het product niet meteen leverbaar was, ondanks dat er stond 'op voorraad'. Daarom kwam ik er pas later achter dat ik één lamp toch niet nodig had. Prima als het niet kan, maar je krijgt zeer onprettig mail terug met: 'De retourtermijn voor deze bestelling is helaas inmiddels ruimschoots verlopen.' Zelfs na uitleg van mijn situatie en aangegeven dat ik een tegoedbon van de winkel ook prima zou vinden, aangezien ik er vaker heb besteld en wilde bestellen, krijg je weer dat ruimschoots is verstreken en link naar de kleine lettertjes van retour. Wat ik bijzonder vindt is dat deze webshop een levering van 10 dagen normaal vindt maar een binnen 30 dagen vragen of iets retour mag is ruimschoots te laat. Ze hanteren dus 14 dagen, dat weet ik dus nu ook. Zoals ook in mijn mails heb aangegeven is het bijzonder jammer hoe deze webshop niet in contact probeert te blijven en oplossingen te zoeken. Zoals mijn review zegt, ik heb het als bijzonder vervelend ervaren en ik ga hier niet meer bestellen. Dit is dan ook het idee van reviews plaatsen, dat je je ervaring mag delen. Jammer dat de webshop dingen naar mijn idee verdraaid en mij ook nog eens persoonlijk aanvalt met valse aantijgingen.
One stop shop voor afrasteren. Heel fijn en degelijk spul. Niet te vergelijken meet de winkel waar een kraan en een broek in voorkomt. Netjes geholpen, koffie on the go.
Mijn ervaring met deze webshop is heel ‘positief’. Ik had 1 artikel besteld + betaald, doch kreeg enkele minuten later een telefonisch berichtje, dat het betreffende artikel net uitverkocht was en het voorlopig ook niet meer leverbaar was. Ik heb toen aangegeven dat ik het door mij betaalde bedrag teruggestort wilde hebben. Ook hiermee was de webshop supersnel, dezelfde dag had ik het geld weer terug. Dat vindt ik ‘klasse’ en geeft mij vertrouwen voor een volgende aankoop.
weken wachten op levering zonder teken van leven Ondertussen wel diverse mails ontvangen over beoordeling van de winkel en de produkten? Dat werkt irritatie op Navraag gedaan per mail. Onprofessionele reacties op gekregen, en meteen wordt er met voorwaarden geschermd dat er niet geannuleerd kan worden? Dat werkt nog eens 2 x wrevel op bij een klant. De voorwaarden van deze webshop zijn uiterst klantonvriendelijk. Uiteindelijk de goederen na weken wel ontvangen, maar ik zal hier niet meer bestellen. Lange levertijden hoeven bij mij geen probleem te zijn, wanneer je er zakelijk juist over communiceert en begrip toont naar de klant toe, daar gaat het bij deze persoon mis, en dat kun je ook in andere reviews lezen.
Top webshop met goede prijzen, snelle levering en een fijne klantvriendelijke communicatie!
Op een absurde wijze via mailverkeer behandeld door Rene Rademaker. Zo ga je niet met klanten om. Op de vraag of ik korting kreeg bij een aantal dure artikelen die ik wilde aanschaffen voor de weide van de paarden kreeg ik als antwoord "We hebben geen scherpe prijzen op de site om vervolgens met iedereen aan de koehandel te moeten gaan bij 3 artikelen". Er zijn veel betere webshops met betere aanbiedingen dan bij landbouwwinkel.nl Die geven wel grote korting bij 3 artikelen van over de €2000,= En fijne mensen die je aardig opbellen. Eerst dus andere webshops bestuderen om te zien dat dit geen fijne meneer is die bij landbouwwinkel de klanten wel heel vreemd behandeld.
Topservice vandeze firma. Ook al hoor je even niets na een klacht, er wordt ondertussen wel contact opgenomen met de fabrikant/leverancier.
Ondanks dat we zelf het Verkeerde product besteld hadden, non refundable product. Denkt de organisatie mee met een oplossing.
Top webwinkel, enorm assortiment, super-prijzen
fijne zaak! goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid