facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld

Info

Bungalowverhuur



"De Holterberg in Overijssel is een van de weinige bergen die Nederland rijk is. Hij is bijna 60 meter hoog en maakt deel uit van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Precies aan de voet van deze berg vind je Landal Twenhaarsveld. Dit bosrijke en autovrije vakantiepark beschikt over vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, restaurant en waterspeelplaats.De accommodaties vormen het ideale vertrekpunt voor wandel-, fiets- of huifkartochten door Twente. Het dorp Holten ligt om de hoek en de Hanzesteden Deventer en Zutphen op zo’n 20 kilometer van het park. De benen zijn hier je beste vrienden. Want door de ligging aan de Holterberg wil je elke dag wel wandelen en fietsen. Ook ideaal voor honden."
Adres: Landuwerweg 17, 7451SP Holten
Telefoonnummer: 0031 (0) 548 361458
Stad: Holten
Route: Landuwerweg 17
Postcode: 7451SP



op zoek naar gerelateerd: Landal Holten aanbieding, Landal Twenhaarsveld Zoover, Landal Twenhaarsveld adres, Landal Twenhaarsveld plattegrond, Landal Heideheuvel, Landal Holten plattegrond, Landal Twenhaarsveld telefoonnummer, Landal Twenhaarsveld review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ervelook Ervelook 823 meter We zijn afgelopen weekend in Erve Look mogen verblijven. Wat een heerlijk weekend. Al...
Vakantiehuis verhuur Salland en Twente Vakantiehuis verhuur Salland en Twente 1 km Hier brengen wij vraag (vakantiegangers) en aanbod (privé eigenaren vakantiehuizen) s...
Natuurhuisje Salland Natuurhuisje Salland 1 km Natuurhuisje Salland: vanaf lente 2020 beschikbaar voor vakantie verhuur
Vakantiepark De Lindenberg Vakantiepark De Lindenberg 1 km Ik vind het niet leuk dat we voor 750. Euro helemaal achterop het park werden geplaat...
Boshuuske Boshuuske 2 km Direct onder de dakpannen geen airco dus erg heet zomers raamuitzicht tegen de dakpan...
Casa Familia Salland Casa Familia Salland 2 km Niet geschikt voor mensen die onder de 18 zijn, niet aan te raden voor kinderen boven...
Vakantieboerderij Lambooy Holten Vakantieboerderij Lambooy Holten 3 km Huisje is erg ruim opgezet. We hebben makkelijk een weekendje met 4 gezinnen doorgebr...
Recensies
Mooie omgeving met genoeg te doen voor kleine kinderen. Huisjes bieden veel privacy omdat ze vrijstaand zijn. Das erg fijn. Huisje was erg vies bij aankomst. Tandenstokers gebruikt op het matras. Kwam ik achter toen ik de bedden ging opmaken. Haren in de badkamer. Viezigheid op de nachtkastjes. Bedden liggen niet lekker. Zijn oud en doorgezakt. Het park staat aangegeven als hondvriendelijk. Zorg dan wel dat je niet ergens je huisje hebt aan het begin van het park. Je moet dan gemiddeld nog 20 min lopen voor je bij het losloopgebied bent. Of over het park, of langs een drukke weg. Honden moeten kort aangelijnd zijn. Losloopgebied is wel de moeite waard. Met zwemgelegenheid. Buitenzwembad aanwezig, tegen betaling van 4 euro pp. Erg veel last gehad van wespen. Lijkt wel een plaag. Aanrader voor mensen met kleine kinderen. Wat mij betreft niet voor hondenliefhebbbers.
In de zomer zijn we hier geweest om even eropuit te zijn met een kind + honden. We hadden een leuk huisje met simpele indeling, maar wel schoon en geen nare schimmellucht zoals we vaker hebben meegemaakt bij andere aanbieders. Enige vervelende was een mierenplaag die de laatste dagen toesloeg in het huis. Voor de honden was er een lekkere grote tuin waar ze konden relaxen. En voor het gemak kan je met de honden bij een honden vijver en een groot rondje lopen. We hadden weinig last van auto's verder, het is niet volledig autovrij, maar goed genoeg. Het personeel was in het algemeen vriendelijk en ze deden leuke activiteiten voor de kinderen.
Ik heb een auto vrij park geboekt. Auto vrij park, dus weinig tot geen auto’s. Niets is minder waar. Huisje 317 rijden wel 30 tot 40 auto’s per dag voorbij en met snelheden waar je je kinderen niet mee wilt confronteren. Het gedrag van de medemens is hierin schandalig. In een niet auto vrij park zie ik minder auto’s rijden. Ik heb dit ook bij de receptie gemeld echter zonder enig resultaat. Landal; Wat betekent auto vrij in jullie woordenboek ? Het park zelf is wel mooi. De huisjes qua interieur zijn niet meer van deze tijd. Bank versleten. Alleen een magnetron i.p.v. combi. Vaatwasser doet niet wat je moet doen. En in het kader van milieu koken op gas. Ik ben een Landal bezoeker, echter door de laatste aantal ervaringen zal ik in de toekomst zeer waarschijnlijk verder kijken dan Landal.
Vanaf 10-10-22 een midweek bij Landal Twenhaarsveld geboekt in een luxe huisje nr. 349. De bedden waren prima, niks op aan te merken. Het huisje zelf was oud en gedateerd. Toen we binnen kwamen stonk het er naar een mix van rook en spuitbus om de rook te maskeren. Er waren ook allemaal vliegen in het huisje, deze eerst zoveel mogelijk verwijderd. De muren zaten onder de vlekken, op het plafond was duidelijk te zien dat er lekkage is. Verder was het huisje niet echt schoon. Er wordt alleen op oog hoogte een beetje schoongemaakt. In het toilet hing erg veel spinnenrag. In de douche erg veel kalk op de vloer en douchecabine. Ook zaten de gordijnen onder de vlekken. De bank was vies en stuk en alle overige stoelen zijn oud en versleten, ze zaten erg slecht. Geen haakjes in de keuken om je theedoek en handdoek aan op te hangen. Het raam in de slaapkamer beneden kan alleen of heel ver open of niet. Van de rookgeur sigaretten in het huisje melding gemaakt bij de receptie. Er is iemand langs geweest en deze zeer vriendelijke vrouw heeft weer met een spuitbus gespoten om de geur weg te krijgen. Dit is niet echt gelukt, de stank bleef nog wel hangen. Al met al geen aanrader. Doe het niet!!!
Wij hadden een luxe bungalow met sauna. Laat dat luxe maar weg alles was zeer gedateerd en deprimerend ingericht een zeer gladde oude bank waar de schuren inzaten, nergens geen horren voor de ramen en dat in een bosrijke omgeving zodat je helemaal lek gestoken werd als je naar bed ging. De badkamer had een bubbelbad waar je ook in moest douchen met glaswand waar je nauwelijks in kan stappen door het glazen deurtje. De rubbers hingen erbij en alles werd zeiknat als je gedoucht had. Alles was nog stoffig en overal raggen niet goed schoongemaakt. De tuin was best groot dus daar wel heerlijk kunnen zitten. Receptiedames vriendelijk en winkeltje erg uitgebreid en niet duur.
Leuk vakantiepark. Autovrij dus heerlijk rustig. Alle huisjes tussen de bomen. Genieten dus. Wij hadden een huisje geschikt voor honden. Ideaal. Alles was aanwezig, een honden mand, bench, voerbak, kleedje en het allermooiste een omheinde tuin waar ze lekker los kon lopen. Leuke activiteiten, veel speel mogelijkheden voor de kleinere kids. Leuk zwembad, Leuk animatieteam. Prachtige omgeving om een lekkere wandeling te maken. Een een mooie en leuke MTB route gedaan. Zeker een aanrader dit.
Leuk park voor mensen met kleine kinderen of mensen met honden. Ga alleen nooit met oudjaar met je hond daarheen. Ik ben daar naar toe gegaan omdat ze aan de telefoon zeiden dat het vuurwerkvrij was. Maar dat bleek dus niet zo te zijn. De boeren rondom het park en de huizen verderop gooien zoveel vuurwerk,zelfs de dag erna hoor je de hele dag nog harde knallen. Pffff 2 dagen met een bibberende hond gezeten niet normaal.
Groot park met alle faciliteiten. Zwembad vooral gericht op basisschool leerlingen, gemeentelijk buiten zwembad op 5 min lopen is perfect voor warme dagen. Huisjes liggen heerlijk beschut in het bos. En de omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen. Huisje was schoon, maar wel wat kleine mankementen en de matrassen zakken door.
Ronduit smerig huisje. Vaatwasser filter zat verstopt met gestolde jus/vet vaat stond smerig in de kast. Keuken plakte van het vet.magnetron was smerig het bord lag vol met overgekookte opgedroogde vloeistof, gootsteen was niet schoon. Overal lag stof, deuren en deurgrepen waren smerig en vol vlekken. Gordijnen in huiskamer zaten vol met donkere vlekken. Er zat een barst in de wastafel in de slaapkamer op de begane grond. Plafonds waren vergeeld en het huisje stonk alsof er stevig was gerookt. Ik ga hier nooit meer heen, heel erg jammer want de omgeving is prachtig.
Omdat we deze streek eens wilden bezoeken waren we op zoek naar een Landal-park met zwembad. Een zeer mooie omgeving, midden in het groen. Sommige bungalows zijn wel heel basic bv enkele beglazing maar qua prijs-kwaliteit is dit park absoluut een topper. Het centrale punt met parkshop, zwembad, bowling en braderie is zeker top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid