facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal Port Greve

Landal Port Greve

Info

Vakantiepark Landal Port Greve, met 575 bungalows, ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer.

Geschiedenis

Direct aan het Grevelingenmeer ligt Landal Port Greve. Hier beleeft u volop plezier op en rond het water. Zandkastelen bouwen, een strandwandeling maken of zwemmen in het overdekte zwembad.



"Vakantiepark Landal Port Greve, met 575 accommodaties, ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Dat betekent wandelen op het strand, vliegeren, surfen, zeilen en natuurlijk zonnebaden. Hier in Zeeland schijnt de zon meer dan waar ook in Nederland. Geniet van het buitenleven en de prachtige omgeving. Vanuit uw verblijf in Den Osse/Brouwershaven bent u zo bij de Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans.En door de nabijheid van verschillende dorpjes, krijgt u tijdens uw vakantie een goede indruk van het dagelijks leven in Zeeland. Liever sportief? Ga op het strand lekker kitesurfen of blokarten. De kinderen vervelen zich geen moment op het vakantiepark. Knutselen in de Bollo Club, spetteren in het overdekt zwembad."
Adres: Heernisweg 1, 4318 TN Brouwershaven
Telefoonnummer: +31 111 69 18 55
ln.ladnal@evergtrop
Stad: Brouwershaven
Route: Heernisweg 1
Postcode: 4318 TN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: landal port greve zwembad, landal port greve accommodaties, landal port greve adres, landal port greve plattegrond, landal port greve zoover, dagje zwemmen landal port greve, landal port greve zwembad openingstijden, landal port greve te koop
Recensies
Fijn park. We hadden een huisje met een grote omheinde tuin voor onze hond. Het huisje was opgeknapt. Nette keuken grote koelkast geschikt voor 6 personen. Badkamer was ook opgeknapt. Er zit een bad in waar je in moet douchen dit wordt best glad. Geschiktheid voor honden: Het park heeft meerdere vuilnisbakken en bij elke bak een voorraad poep zakjes. Door het park mag je lopen met een aangelijnde hond. Het is jammer dat er niet een afgezet veldje is waar de honden los kunnen spelen. Het strand is dichtbij maar ook daar mogen de honden in de zomer niet los. Een stukje hondenstrand zou zeker aan te bevelen zijn.
Super leuk park. Lekker op loopafstand aan het Grevelingenmeer. Leuk zwembad! Hele grote supermarkt spar met aansluitende winkel, waar ze werkelijk alles hebben. Frietzaak, pizzeria aanwezig zondag gesloten speelgedeelte is ook leuk, ook buiten vanalles te doen: speeltuintjes, voetbalveldjes, basketbal en pingpong tafel. Kids animatie doen erg hun best en ook de show van Rogier de Avonturier, maakte onze vakantie weer compleet!! Het huisje wat wij hadden 6 persoons met sauna, ziet er netjes en schoon uit. Alleen is het wel wat verouderd. Badkamers zijn vrij recent nog vernieuwd. Één met bad en toilet en één met douche en sauna. Er zit een oven en een vaatwasser in de keuken, ruime koelkast met vriesvak en een haard. Leuk voor uitstapjes naar Neeltje Jans of een trip op het grevelingenmeer, met de boot. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lang weekend hier geweest met familie en vrienden. We hebben 3 huizen geboekt. Mooi park en onze 8 persoons huizen waren schoon, goed gerenoveerd hoewel de buitenkant erg oud doet overkomen en voorzien van alle gemakken in de keuken! Een grote supermarkt op het terrein maakt alles compleet op dit park. Zeer vriendelijke en behulpzame receptie, onze complimenten! De locatie is wat afgelegen, niet bereikbaar met het OV en je moet er van houden om zo ver weg van allerlei andere dorpen en steden te zitten. Maar we waren met een grote groep en hebben ons prima vermaakt. Het park is zeker een aanrader!
Park heeft een mooie ligging direct aan het Grevelingenmeer. Strand ongeveer 3 km rijden. Mooi onderhouden park met veel groen en honden uitlaatplaatsen Onze honden hebben s'avonds heerlijk gezwommen. Wat minpunten..huisjes wat verouderd en niet heel erg schoon en ons huisje was ronduit vies. Meubilair versleten en is wel aan vernieuwing toe. Zwembad, IN HET HOOGSEIZOEN, op veel dagen EN in het weekend om 17 uur dicht. Het is 33 graden! Met kleine kinderen van 3 en 7 jaar die Bollo erg leuk vinden, Bollo de hele week niet gezien De plaza gaat pas om 12 uur open voor een kop koffie. De douche wordt om de 2 minuten steenkoud en dan weer warm Niet lekker comfortabel douchen dus. Ondanks de mooie ligging komen wij hier niet meer terug, en dat alles voor bijna 2000 euro voor 1 week Wij waren hier van 8 augustus tm 15 augustus
We waren met twee gezinnen in een 8 persoons huisje. Heel mooi huisje, maar erg vies. Brood lag nog in de oven, slaapkamers niet eens gezogen, de hondenharen naast en vooral in grote plukken onder het bed. Badkamer vol met haren en het water liep nauwelijks weg. Besteklade vol met hagelslag. We hebben zelf onze slaapkamer schoongemaakt. Plaza erg klein, de snackbar/ijssalon door personeel tekort meerdere dagen gesloten, als je besluit een patatje te gaan eten ipv koken , sta je toch raar te kijken. Op de site stond dat we konden boogschieten, maar dat was niet mogelijk omdat dat óók gesloten was. Je betaald wél voor een compleet park, en de kinderen hadden zich verheugd op boogschieten, en op een patatje. Slechte zaak dit!! Wij komen niet meer terug in dit park, ondanks de mooie locatie.
Verleden weekend in dit park geweest. Top restaurant, iedereen vriendelijk en professioneel, zijn er daarom ook iedere dag gaan eten. Maar het huisje.......nee !! Bij aankomst gezien dat er in de keuken niet gepoetst was. Vaatwasser smerig en nog vies bestek erin, magnetron niet schoon, glazenkast alles door elkaar en glazen nat en vies, afzuiging van kookplat vol met vet, lades vol kruimels, in de sauna stond nog het water in de emmer van vorige gasten en stonk er naar zweet, op een slaapkamer rotzooi op de vloer. De openhaard zat nog vol en was niet schoongemaakt. Het ergste was nog wel de schimmel op de kozijnen van de slaapkamers beneden. Meteen naar de receptie terug. Ze zouden opnieuw komen poetsen als we gingen eten 's avonds. Bij terug van eten gezien dat ze geweest waren, schimmel was weg en was beetje gepoetst in de keuken maar lang niet alles. Dus toen hebben we zelf maar wat we nodig hebben schoongemaakt en alleen deze spullen gebruikt. De volgende dag weer terug naar de receptie, ze wilden opnieuw komen schoonmaken , maar gezegd dat we zelf gedaan hebben dat niet meer hoeft voor ons. Bij vertrek met afhalen van de bedden zat er een heel vies dekbed erbij, je moet er niet aan denken daar onder te slapen, maar ja, zie je niet want de bedden zijn al gemaakt als je aankomt. We hebben een heel leuk weekend gehad, maar niet dankzij dit huisje, en komen hier zeker niet meer terug.
Familie weekend gevierd in een mooi 8 persoons huis. Aan de rand van het park, in een rustige hoek uitkijkend over de velden. Een erg gezellig, mooi ingericht en schoon huis. Alleen vonden we de slaapkamers beneden een beetje aan de krappe kant. Daartegenover staat dat er wel 2 ruime badkamers aanwezig zijn, waarvan 1 met een bad en de andere met douche en sauna. Heerlijk gegeten en gedronken op het park. En het is prachtig aan het Grevelingen meer. Wij vonden het TOP Ps foto's van de slaapkamers zijn boven
Zeer fijn park, zeer hond vriendelijk, overal mag de hond mee naar binnen, behalve in het restaurant maar dat is logisch. We hadden een appartement aan het water, beganegrond, tuin grenst pal aan het water. Heerlijk voor een hond om lekker te rennen. Het is losloopgebied. Houd wel rekening met datums dat honden verboden zijn op het strand. Vanaf oktober mag het weer tot april. Appartement is keurig, van alle gemakken voorzien, een topper op het bed wat slapen erg prettig maakt. Huisje is niet erg gehorig qua bovenburen. Misschien wel met een groep pubers hoor. Supermarkt is de Spar, ruim assortiment maar heel erg duur. Zoals op elk vakantiepark. We hebben hier een fijne tijd gehad.
Huisje was redelijk oke ,aardig aan onderhoud onder hevig . Niet echt schoon laat deurtjes keuken plakten nog. Open haard werkte niet echt super. Ook na hulp van het park ging dit even maar vuur storte daarna weer in . Bestelling bij de snackbar ging niet echt super Duitse bediening oke maar die dacht blijkbaar ik ken geen berenklauw dus die neem ik niet op. Bleek bij aankomst in het huisje . Terug gegaan en inderdaad hij wist niet wat het was en bij navraag hadden ze die ook niet.
We zijn hier 14 dagen geweest. We hadden een 4 persoons huis. Groot ruim huis. Mooie keuken en badkamer. Hier misten we wel een stopcontact voor het opladen van de tandenborstels gebruik föhn. Alleen jammer dat de buitenkant wat achterstallig onderhoud heeft. De grote ramen waren lek. 2 ramen kon je nauwelijks nog iets door zien. En jammer dat er boven geen toilet aanwezig was. Maar buiten dat alles hebben we een perfecte vakantie gehad in een prachtige omgeving. Ook personeel erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid