facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal Hunerwold State

"Direct grenzend aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold vindt u Landal Hunerwold State, een vakantiepark met 97 vrijstaande accommodaties. In de buurt wachten natuur, kalkovens en hunebedden op uw bezoek.In Drenthe fietst u de mooiste routes langs zandverstuivingen, visplaatsen en recreatieplassen. Als u gaat wandelen, neem dan zeker een volle picknickmand mee! Voor een lekkere lunch of diner zijn er vele restaurants in de omgeving van het park."
Adres: Schurerslaan 4 , Wateren 8438 SC, NL
Telefoonnummer: 0521 387 289
Stad: Wateren
Route: Schurerslaan 4
Postcode: 8438 SC



op zoek naar gerelateerd: landal hunerwold state adres, hunerwold state wifi, landal hunerwold state wateren drenthe, landal hunerwold state review, landal hunerwold state zoover, hunerwold state zwembad, landal hunerwold state plattegrond, hunerwold state te koop
Recensies
Een goed schoon vakantiepark waar je met de auto mag rijden. Het terrein is afgesloten met een hek. Bij de balie zijn diverse kleine spullen te koop die je vergeten kan zijn. In de ochtend is er een broodservice. Op het terrein is er een speeltuin aanwezig en drie hekken waar een wandelpad uit komt. Verder zijn er geen faciliteiten. Om dingen te ondernemen is een auto of fiets noodzakelijk. Fietsen zijn te huur bij de balie. Kamers: Een prima maar wel hard bed. Zelf beddengoed meegenomen omdat het beddengoed wat aanwezig was niet prettig voelde in verband met de plastic achtig structuur. Activiteiten in de buurt: Er is veel te doen in de buurt als je een half uur wilt rijden. In de directe omgeving zijn er enkele wandelroutes. Veiligheid: Het gebied is afgesloten met een hek met slot. Beloopbaarheid van de buurt: De dichtstbijzijnde supermarkt is op 15 minuten rijden. Eten en drinken: Er is geen restaurant op het Landal terrein. Wel op het terrein van de buren. Bijzondere details: Er is een klein zwemmeer aanwezig. Speeltuin: In het midden van het park is er een grote speeltuin aanwezig. Toiletten: Er is een toilet bij de receptie. Geschiktheid voor honden: Het gebied is geschikt voor honden met een opruimplicht. Picknickgebied: Hier en daar staan bankjes.
Ondanks het bewolkte weer, genoten van de omgeving. Ook het huisjes is gezellig, warm en knus. Met zijn houtkachel een sfeerverhoger, top! Voorzieningen van keuken en badkamer zijn goed. Tevens als extra luxe een sauna. Gezien we in aanvang van ons verblijf gemiddeld genomen later waren aangekomen, werden we gebeld en prima geïnstrueerd voor de toegang tot het park en ons verblijf. Na deze hebben we besloten om nog es terug te komen,voor een vervolg, in Hunerwold State!
Schoonmaak laat flink te wensen over. Op het oog is alles prima, maar er ligt stof op alle randjes en langs het plafond. Pannen ruiken alsof ze chemisch gereinigd zijn. Klap op de vuurpijl was kleding vinden in de kamer die niet van ons was. Geef je geld hier niet aan uit, het is ranzig.Kamers: 1/5
Harstikke verzorgd en een mooie ligging. Gelukkig is de camping er want het park heeft weinig voorzieningenKamers: 5/5
Fraai gelegen Landal park, schitterende natuur in de omgeving. Op het park zelf is niet superveel te beleven, wat met kleine kinderen een ding is als het een hele dag met bakken uit de hemel komt. En in 2023 mag je best laadplekken verwachten. Ik moest nu mijn auto laden in het dorp, wat natuurlijk nergens op slaat.
Mooi huisje leuk park niet veel te beleven.Kamers: 4/5
Fijn vakantiepark. Niet te groot en rustig. Huisje was tiptop in orde.Kamers: 5/5
Fijn park, netjes en direct aan het mooie natuurgebied. Mooi als startlocatie van leuke wandelingen. Aardig personeel en leuk geregeld dat we konden gourmetten in het huisje met Kerst, alles werd verzorgd.
Zeer mooie huisjes. Veel plaats zeer netjes. Rustig in de natuur.Kamers: 5/5
Wij hebben hier een lang weekend door gebracht. Ons huisje was keurig netjes en schoon! Helaas lagen de hoofdkussens erg zacht! Ik zou dus aanraden je eigen kussen mee te nemen. Verder veel privacy en een ruime tuin bij ieder huisje! Heerlijk park om tot rust te komen! Verder niet heel veel te doen op het park zelf, al ligt er wel dichtbij nog een recreatieplas lekker in de zomer. Houd er dus rekening mee dat je vooraf dingen opzoekt in de omgeving om te doen. Je hebt wel diverse soorten wandelroutes en leuke kleine dorpjes in de omgeving. Kortom, wil je heerlijk tot rust komen? Dan is dit een ideaal park!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid