facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal De Vlegge

"In het Overijsselse Vechtdal, tussen Twente en Drenthe, vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie: natuur, cultuur én de vrijstaande accommodaties van Landal De Vlegge. Dit vakantiepark heeft een eigen bos en grenst aan een recreatieplas met recreatiestrand. Landal De Vlegge ligt dicht bij de Duitse grens. En dat in een schitterend landschap met knusse dorpjes in de omgeving waar u kunt genieten van de rust en de ruimte van de schitterende Twentse Hooilanden."
Adres: Valkenlaan 100, 7693VG Sibculo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 523 24 15 18
Stad: Sibculo
Route: Valkenlaan 100
Postcode: 7693VG



op zoek naar gerelateerd: landal de vlegge omgeving, landal de vlegge vissen, landal de vlegge 4bl, landal de vlegge 4b2, landal de vlegge zoover, landal de vlegge 4b1, landal de vlegge adres, landal de vlegge te koop
Recensies
Zoals een park moet zijn, als je voor je rust komt, dan ben je hier absoluut op je plek! Het huisje zelf was erg mooi en sfeervol ingericht Ruime kamers l. Bij de receptie meer dan vriendelijk. Het gourmetten was meer dan genoeg en gevarieerd. 1 nadeel: Het was niet schoon, op ooghoogte was alles netjes en schoon, maar de vloer en plinten waren echt smerig. Maarrr......dat mocht de pret niet drukken, evengoed een terugkomen! Geschiktheid voor honden: Erg fijn dat onze 2 hondjes gewoon mee mochten
Rustig, kleinschalig park waar liefhebbers van vogels en eekhoorns hun hart kunnen ophalen, zeker in het najaar. De huisjes zijn prima, al zijn ze door alle losse snoeren misschien niet echt kindvriendelijk. Hele goede bedden en redelijk onderhouden over het algemeen. Op een steenworp afstand van Duitsland en mooie natuurgebieden. Erg vriendelijk personeel aan de receptie. Wat ons betreft een aanrader. Geschiktheid voor honden: Tegen het park aan is een bosrand waar honden los kunnen lopen. Picknickgebied: Het strand aan het meertje bij het park leent zich goed voor een picknick.
Landal De Vlegge ligt aan een groot mooi meer met wandelroutes en moutenbike parcours. Aan het meer is er ook een strandbaar met restaurant vlak aan het strand. Alle huurhuisjes liggen op wandelafstand en zijn mooi uitgerust. Practische badkamer , kleine maar mooie keuken en een kleine living voor 5 pers. met smart tv Cd en dvd speler.
Bos is 150 meter breed...en wordt gedeeld met cross fietsers .. Huisjes kijken winter bij elkaar naar binnen.. wel schoon..! Kamers: Lekker schoon Geschiktheid voor honden: Prima aldus de hond Lekker achter fietsers aan.
Heerlijk rustig park, schone, nette bungalows, Bij Bistro Festa lekker eten.
Een heerlijk, gezellig park dat best groot is maar heel knus opgezet met echte straatjes
Met zonnig warm weer is het hier zalig om te vertoeven. De huisjes staan tussen de bomen, dus schaduw bij het hete weer is welkom. De comfort heeft een smart TV, DVD en cd speler en ook ongelimiteerde WIFI. Het meer en het strand zijn ook zeer welkom. Verkoeling, een lang gedeelte is ondiep veilig voor de kids wel oppassen want na de eilandjes wordt het plots zéér diep en koud. Als je even stil in het water blijft staan, kan je mooie voorns en brasems over de grond zien zwemmen. Hengelen op zich vraagt wat onderzoek. Op één weekendje vind je niet direct een ideale stek. Er is ook een MTB parcour. Minpuntjes. Huisje is wel groot met veel bergruimtes, maar die bergruimtes worden blijkbaar niet zo veel gebruikt en daarom ook niet gekuist. Stof en webben. Bij slecht weer, denk ik dat je je hier stierlijk gaat vervelen. Tenzij je hier een hele dag wilt binchwatchen. Maar dat kan je thuis ook. Speeltuin: Gezellig, maar in volle zon. Het was dus leeg. Kindjes zochten liever verkoeling in het meer. Toiletten: Proper en verzorgd. Geschiktheid voor honden: Sommige huisjes zijn geschikt voor honden. Anderen worden speciaal hondenvrij gehouden voor mensen met allergie. Strand en meer zijn ook heerlijk voor de honden. Wel geen vuilbakken of poeproldispensers gespot in dit park.
Rustig park, met rondom voldoende mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Tip, bezoek het Veenmuseum. Prima huisje 4BL. Schoonmaak is top!!!! Ruime tuinen en volop privacy. Ontbijtmand is zeer goed gevuld. Wij komen zeker nog een keertje terug.
Net terug en een zeer goed verblijf gehad op dit park met twee jonge kinderen. De speeltuin viel goed in de smaak bij ons 2-jarig zoontje. Het park was erg rustig. Huisje was zeer schoon en vriendelijk personeel. Erg tevreden!
Binnenkomen in een schoon huisje is een goede start. In het park heeft een serene rust, heel fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid