facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal De Vers

"Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. Op dit vakantiepark is altijd iets leuks te doen en daarnaast biedt ook het landschap eindeloos vertier. Het is maar goed dat je energie krijgt van de boslucht om je heen. In de omgeving vindt je recreatieplas ’t Schaartven en natuurgebied Nationaal Park de Maasduinen. In Overloon vindt je het Oorlogsmuseum Overloon en Zoo Parc Overloon.Op Landal De Vers is het centrumgebouw de plek waar alles gebeurt. Er is daar een overdekt zwembad en buiten kun je punten scoren op de minigolfbaan. In de weekenden en tijdens de Nederlandse schoolvakanties is er Fun & Entertainment-programma voor de kinderen."
Adres: Raayweg 25, 5825AL Boxmeer
Telefoonnummer: +31 478 64 20 00
Stad: Boxmeer
Route: Raayweg 25
Postcode: 5825AL



op zoek naar gerelateerd: landal de vers plattegrond, landal de vers zwembad, landal de vers zoover, landal de vers te koop, landal de vers accommodaties, landal de vers 4b, landal de vers adres, landal de vers wasmachine
Recensies
Leuk familiepark. Wij gingen o.a. met onze baby van 3 maanden en mijn ouders. In ons huisje voor 8 personen was een sauna en dat was heerlijk. Ook de temperatuur in het huisje was goed. Heerlijk aan de rand van het bos hierdoor wel wat insecten in het huisje. Het zwembad was mooi, maar onze baby schrok in het babybad heel erg van het koude water. Dit verbaasde ons, want voor een baby moet een babybad een bepaalde temperatuur hebben en die was het duidelijk niet. Mijn ouders zijn slecht ter been dus die zaten in een 4 persoonshuisje die als 'extra toegankelijk' werd beschreven. Zij vonden de bedden heerlijk liggen. Echter zaten leuke faciliteiten zoals een sauna op de bovenverdieling en daar konden ze helaas niet bij vanwege hun gezondheid. Vooral mijn vader was hierdoor erg verdrietig en dat vond ik jammer omdat hij niet zo heel lang meer te leven heeft. Ik gaf hem deze vakantie als cadeau en had daarom graag alles helemaal 'perfect' gezien. Ik wist dit dus niet van tevoren en had dit wel graag voor boeking ergens willen lezen. Bijvoorbeeld dat je een melding krijgt die zegt 'let op: faciliteiten zoals de sauna zijn op de bovenverdieping. Indien slecht ter been dient hier rekening mee te worden gehouden.' Dan had ik misschien die teleurstelling voor ze kunnen besparen.
Mooie nieuwe huisjes. Wij hadden het 16 persoons huis voor een grote groep met kleine kinderen. Het traphekje was echt een minpunt, veel te stroef en niet eenhandig open of dicht te maken. Ook was het huis gehorig, samen met het slechte traphekje niet fijn voor de nachtrust van kinderen. Bedden verder prima en fijn en schoon sanitair. Het zwembad is klein maar acceptabel. We misten stoelen en plekjes om te zitten, daar is niet goed over nagedacht bij dit zwembad. Het park is verder behoorlijk klein en daardoor heb je bijv maar één afvalpunt, dat is echt te weinig in vergelijking met andere parken. Voorzieningen zijn verder ok en gelukkig is het dorp Overloon heel dichtbij voor boodschappen. Ook waren de nieuwe speeltoestellen nog in aanbouw en met lint afgezet, dus niet bruikbaar. Niet echt handig aan de start van het hoogseizoen. Maar ik vermoed dat dit snel klaar is, dus hadden wij net pech op dit punt.
Fijn en rustig park. Dichtbij zoo parc Overloon, Toverland, oorlogsmuseum, etc. Inchecken ging wat rommelig door de rij auto's maar verder prima. Huisje heel fijn met veranda en leuk ingericht maar ook deze keer weer enorm stoffig. De inchecktijd is tegenwoordig om 16.00 ipv 15.00 en we hadden gehoopt dat het daarmee ook schoner zou zijn, helaas. Maar na een poetsbeurt genoten van een heerlijke midweek. Zwembad basic maar voor ons prima, lekker overzichtelijk met jonge kinderen. atelier waar de kinderen hebben kunnen knutselen, schminken en dansen mini disco met Bollo was leuk! Bij de receptie is een winkeltje met wat souvenirs en levensmiddelen. Dit moet je bij toeval zien want deze informatie hebben we niet gekregen. In de omgeving veel restaurants waar je ook kunt afhalen of laten bezorgen. Het restaurant/terras grenst aan het speeltuintje dat is ook wel heel fijn.
Dit is een van de mooiste Landal parken waar ik ooit ben geweest, ondanks de verbouwing die er was. Het huisje was prachtig! Mooie veranda waar je de gehele dag van kon genieten, mooi interieur en het allermooiste vond ik dat er een breed bad was. Hierdoor kon ik er met mijn 180 makkelijk in, anders moest ik altijd mijn benen omhoog trekken. Het enige min puntje vond ik, dat je het raam in de gang niet open kon doen en dat er niet iets van een gordijn was. Ik kon hierdoor, als de buren in de gang of de badkamer stonden zo naar binnen kijken en ik denk dat dat niet de bedoeling is. Ook vonden wij het zwembad erg saai, het is een vierkant bad en dat was het. Geen duikplank, glijbaan, stroomversnelling, buitenbad of wat dan ook. Voor de kinderen is er van alles te doen van de speeltuin tot aan Bollo, maar voor de jongeren vrij weinig. Voor de rest een prachtig park! Je ziet dat ze het met liefde onderhouden.
Eerste indruk van dit Landalpark is positief. Na jarenlang een Landalhuis te hebben geboekt elk jaar in Duitsland waren we 2 jaar geleden overgestapt naar Roompot huizen, omdat bij aankomst bleek dat de Landal huizen slecht waren schoongemaakt. Blijkbaar heeft Landal dit gevoeld aangezien de Roompot en Europarcs locaties niet aan te slepen zijn. Wij gaven deze Landal locatie toch een kans vanwege de prijskwaliteit verhouding, kortom de goedkoopste in deze feestdagen seizoen om met familie 3 nachten te verblijven in een 3 slaapkamer huis. Positieve punten tot nu toe: modern, groot huis dat bij aankomst vrijwel vlokkenvrij is. Bijna alles is goed schoongemaakt, behalve 1 lade in de tv-meubel Hamka's chips en 2 prullenbak in de douche. Ruimtes zijn groot en modern interieur met een bijna complete inboedel. Mooie speeltoestellen bij de receptie in een enorm groot zandbak die voor verschillende leeftijden te gebruiken is. Het zwembad is schoon en lang genoeg om banen te zwemmen. Brasserie Broer en Zus zit op het terrein waar je bij asnkomst kunt avondeten als je tijdig reserveert. Natuurgebied rondom het park is fantastisch!!! Voor wandelaars en hondenliefhebbers enorm net aan wandelroutes en ook fietsknooppunten doorkruizen het gebied. Broodjesservice is helder en via de QR-code in de woonkamer te bestellen voor de volgende dag. Oorlogsmuseum is 8 minuten lopen! Heerlijk park om te verblijven, juist tijdens de feestdagen. Er mag geen vuurwerk worden afgestoken op het park zelf waardoor deze locatie volgeboekt is voor Oud en Nieuw. Snelle inlevering van de huissleutels mogelijk en sowieso vriendelijk word je te woord gestaan! De moeite waard om terug te komen en langer te verblijven om de vele wandelroutes af te lopen. Speeltuin: Mooie, nieuwe speeltoestellen beschikbaar voor de verschillende leeftijdsgroepen Geschiktheid voor honden: Heel veel gasten die hun hond hadden meegenomen
Dit weekend verbleven we op dit park. We zijn niet veel op het park zelf geweest, dus daar valt niet veel over te zeggen. Over het huisje wel. Deze was niet bepaald schoon. Onder het ledikantje in de hoek van de slaapkamer was al in geen maanden een stofzuiger geweest bijvoorbeeld. Bij binnenkomst stonk het vreselijk naar sigarettenrook wat er ook met alle ramen open gedurende een aantal uren niet uit ging. Dat terwijl de huisjes rookvrij zouden zijn... Bah! Wat betreft de schoonmaak valt er dus echt nog wel wat te verbeteren!
Prima mooi ruim opgezet, na een derde bezoek in korte tijd wordt het wel eens tijd voor iets anders. Voordeel van dit park dat het rustig is en de huisjes zijn dik in orde. Al hoe wel huisje 16c wel even echt aangepakt moet worden, het is niet meer schoon en er is nu echt wel achterstallig onderhoud. Even twee weken uit de verhuur en ploegje schilders en schoonmakers er in en ook dit huisje staat weer op het Landal standaard.
De ligging van de park is leuk wanneer je van mountainbiken houdt, ook is er een afspuitplaats aanwezig voor de fiets! Het park heeft een mooi zwembad en leuke buitenspeelplaats voor de kleintjes. Het huisje is voorzien van een mooie ruime inloopdouche en nette keuken, verder wel wat aan de oude kant. De schoonmaak was niet oke, na een melding is dit ook netjes opgelost.
Gelegen bij de overloonse duinen. Vanuit het park loop je zo het bos in. Wat vooral vroeg in de ochtend prachtig is. Leuke huisjes. Schoonmaak laat hier en daar iets te wensen over. Veel te doen in de omgeving. Dierentuin, oorlogsmuseum. Bossen, speurtochten en ook in het park genoeg te doen voor kinderen. Ze hebben een klein winkeltje maar de Plus supermarkt kan je lopend op 20 min bereiken. De thuis bezorgapp van Landall werkt perfect. In de ochtend verse broodjes heerlijk. Je kan ook chinees of friet bestellen via lokale ondernemers. Dit park is zeker een aanradar alleen al voor de rust. Als je reis met een hond er is ook een wasruimte.
Park is erg netjes met praktisch en ruim opgezette huisjes. Ziet er allemaal nog nieuw uit. Ligt direct aan het bos en naast Oorlogsmuseum. Het is wel een klein park, met klein zwembad en dun in de bezetting qua personeel, maar onder aan de streep alle faciliteiten in huis om er een hele leuke tijd door te brengen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Landal De Vers met het openbaar vervoer


Overloon, De Vers 390 meter
82
Overloon, De Vers 450 meter
82

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid