facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal De Veluwse Hoevegaerde

Adres: Krachtighuizerweg 38, 3881PD Putten (gemeente)
Telefoonnummer: +31341492515
Stad: Putten
Route: Krachtighuizerweg 38
Postcode: 3881PD



op zoek naar gerelateerd: Roompot Veluwse Hoevegaerde, Veluwse Hoevegaerde te koop, Roompot Putten, Zoover Veluwse Hoevegaerde, Openingstijden receptie Landal Veluwse Hoevegaerde, Landal Putten Heihaas, Landal Veluwemeer, Review Veluwse Hoevegaerde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veluweboshuisje Veluweboshuisje 915 meter een rustig vakantiehuisje op een klein parkje op de Veluwe.
Plexat Bussen Plexat Bussen 8 km Bussen reizen voor een Feestje
Recensies
Weinig aktiviteiten bij slecht weer. Personeel receptie niet vriendelijk. Slechtste Landal waar wij tot nu toe zijn geweest 10+ Zeeeeer beperkt kamp winkeltje, met uitneem prijzen 100%+ Huisje was prima en schoon.
Huisje prima en netjes. Miste wel een kastje in de badkamer voor spullen. Rustig en groen park. Jammer dat we bij aankomst pas om 16:00 i.p.v. 15:00 uur in het huisje mochten, maar gelukkig was het huisje toch eerder klaar, dus dat viel mee. Verwarming ging om 21:00 uit en pas om 9:00 weer aan; beetje Spartaans.
Huisjes slecht schoongemaakt. Voor de rest prima
Mooi verzorgd Park met leuke goed ingerichte bungalows
Zijn van 8 tot 15 maart geweest en was weer een heerlijk huisje,super verzorgd.
Top park met mooie huisjes, van alle gemakken voorzien. Schoonmaak kan beter. Prim uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. Let op of je een gerenoveerd huisje boekt, die zijn top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid