facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen
"Middenin het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit nieuwe park heeft 283 duurzaam gebouwde waterwoningen. Een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt zorgen ervoor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij.De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om aan te meren bij de woning. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren."
Adres: Verlengde Breevaart 3, 2811 LR Reeuwijk
Telefoonnummer: 0182-235110
Stad: Reeuwijk
Route: Verlengde Breevaart 3
Postcode: 2811 LR



op zoek naar gerelateerd: Landal Reeuwijkse Plassen zwembad, Landal Reeuwijkse Plassen te koop, Adres Landal Reeuwijkse Plassen, Plattegrond Reeuwijkse Plassen, Openingstijden zwembad Landal Reeuwijk, Landal Reeuwijk plattegrond, Reeuwijkse Plassen huisje, Landal Reeuwijkse Plassen review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SmartHOTEL SmartHOTEL 2 km Goede partner!
Recensies
Een fantastische locatie met veel mogelijkheden op en rondom het water. Het teleurstellende is de ‘kuisheid’ van de huisjes…. Ver ondermaats schoongemaakt en niet enkel een keertje vergeten maar gewoonweg vies vanwege langdurig ondermaats schoonmaken. Een serieuze smet op onze vakantie waardoor wij Landal niet snel meer zullen bezoeken! Zo jammer gezien het potentieel van het park.
Ook dit jaar weer terug naar dit fijne park! We hadden een 2 pers luxe huisje wat er weer top verzorgd uitzag! Kwamen zelfs langs de deuren of alles na wens was! Helaas na omstandigheden de tweede dag weer naar huis maar hierbij fijn opgevangen en geholpen.Wij komen zeker terug want dit park heeft de rust en ruimte die wij zo fijn vinden! Dikke pluim van ons
Wat een prachtige locatie heeft dit park! Voor fietsers en wandelaars is het hier een super omgeving! De huisjes zijn opzich zijn heel gezellig langsbuiten maar binnenin kunnen ze wel een serieuze onderhoudsbeurt gebruiken. De matrassen en kussen zijn door en door versleten. Na een verfrissende douche in een ongekuiste badkamer merkte we dat het door de plafond in de living lekte. Dit uiteraard meteen gaan melden. Hierop het antwoord gekregen om een extra doekje in de douche te leggen en dan zou het wel stoppen. Aan de kring op het plafond te zien was dit probleem zeker al langer bezig. Ook de schoonmaak was enorm ondermaats. Jammer want het is wel een heel mooi park met veel mogelijkheden!
8 persoonshuis was toch krap met kleine ophokkamertjes als slaapkamer. Zeer krappe keuken met de eettafel er tegenaan gepropt waardoor je er niet een langs kunt lopen. We waren met z'n zevenen aan een 8 persoons tafel; de achtste had maar moeizaam gepast. Mooie omgeving, dat wel. Laar inchecken 4 uur is groot nadeel want zo wordt je verplicht om door de file te rijden. Je mag wel eerder komen, maar waar blijven dan al je etenswaren die koel moeten blijven.
Dit jaar voor het eerst naar Landal Reeuwijkse Plassen en het is een prachtige omgeving. Er is een strand waar je kan zwemmen en water activiteiten kan doen. Ons huis was goed genoeg niets bijzonder. Het is een park meer gericht naar kleine kinderen wat activiteiten betreft. Helaas de parwinkel ook zeer beperkt met het assortiment en ook jammer geen snackbar aanwezig. Het huren van boten en supbord zijn de prijzen niet goedkoop. Erg veel ganzen in het park. Wel weer prettig een eigen parkeerplaats naast je accomodatie.
Dit is de vijfde keer dat we bij Landal Reeuwijk hebben geboekt. nr 127, 112 2x en 132 2x De foto’s zijn van deze huisjes. De omgeving is prachtig en de huisjes zijn op zich prima qua grootte, maar wel verouderd en niet onderhouden. Op zich hebben we het hier vier keer prima naar ons zin gehad. Oké , je weet dat er in de Nederlandse parken niet wordt uitgeblonken in de schoonmaak. hoe kan het ook anders als de schoonmakers maar een kwartiertje per huisje krijgen!. Maar goed, de omgeving/ligging en het vriendelijke personeel maakt heel veel goed. Deze laatste keer in het paasweekend van 2023 is het echter zeer tegengevallen. Allereerst bleek toen we aankwamen dat er überhaupt niet was schoongemaakt en de bedden niet waren opgemaakt. Overal lagen kruimels en stof en er was geen wc-papier. Ook de prullenbakken waren niet voorzien van zakken. Wel lag er een zak vol huisvuil bij de deur toen we aankwamen. Nadat de schoonmaker om 19.00 was geweest, lagen er nog overal kruimels en stof. Overigens hadden we vooraf aangegeven - zoals van ons werd gevraagd, zodat ze er met de schoonmaak rekening mee konden houden - dat we tussen 16.00 uur en 17.00 uur zouden arriveren. Vervolgens bleek dat de oven/magnetron niet werkte. Beide wc’s waren verstopt. Toen we de bedden zelf gingen opmaken, bleek het beddengoed klam/vochtig. Kortom, heel zonde. Zoals gezegd is de omgeving prachtig. De grootte en indeling van de huisjes is ook prima. Jammer dat ze niet goed onderhouden worden. Jammer ook dat er in Nederland zo weinig geïnvesteerd wordt in goede schoonmaak en onderhoud van huisjes en het investeren in personeel voor goede service. Dit park zou voor ons voor herhaling vatbaar zijn als er echt flink wat verbetert. Vooralsnog is dit voor ons waarschijnlijk de laatste keer.
Voor de derde keer gelogeerd op dit prachtige park. De vakantiehuizen zijn stijlvol, modern en van alle gemakken voorzien. De bedden zijn goed, faciliteiten zijn prima. Zoals in alle vakantiehuizen mis je de nodige opbergruimte in de keuken/woonkamer. Een extra lees: lege kast zou handig zijn. Tijdens je verblijf maak je al snel kennis met de eenden, ganzen en overige watervogels, prachtig! Het huis is ecovriendelijk met warmtepomp en vloerverwarming. Dat biedt wel een uitdaging, als je niet gewoon bent met het systeem is het al snel te warm of te koud, moeilijk te regelen. Hier zou wel meer duidelijke informatie kunnen over worden gegeven met enkele simpele stappen. De ligging is ideaal, dicht bij grote steden, maar wel de rust van de natuur. Ook met de hond is het heerlijk vertoeven hier. De supermarkt is handig voor de kleine boodschappen of ontbijt. Het ijssalon is zeker een aanrader. Helaas kun je vanuit het park niet echt goed wandelen richting de Reeuwijkse Plassen, er is wel een pad, maar deze is bij regenachtige periodes erg modderig. Het zou fijn zijn als ze dit zouden verbeteren. Kamers: De kamers zijn van alle gemakken voorzien, goede bedden, badkamer en meer. Activiteiten in de buurt: Het park ligt centraal bij steden zoals Den Haag, Alphen aan den Rijn, Leiden, etc. Makkelijk kun je je verplaatsen in de randstad en genieten van de rust bij de Reeuwijkse Plassen. Veiligheid: Na 22 uur kan niemand meer het park op rijden, dan is de slagboom dicht. Ook zijn er twee kindereilanden waar een hek omheen staat zodat kinderen niet in het water kunnen vallen.
Wauw wat is het hier mooi! Ik heb hier een midweek in maart gezeten en zat in huisje 217. Je hebt boven 2 slaapkamers. 1 slaapkamer met 2 losse 1 persoonsbedden en er staat een babybedje. De hoofdslaapkamer heeft een 2 persoonsbed met tv en 2 stoelen. Er zit een sauna in en een badkamer met toilet, wastafel en douche met infrarood. Beneden ruime woonkamer met open keuken waar alles aanwezig is. In het halletje heb je nog een toilet en bergruimte waar wasmachine staat en stofzuiger. Aan de woonkamer zit een buitenterras aan het water omheind met hek en is overdekt. Hier kijk je heerlijk over het water waar je kan genieten van eenden, meerkoeten, zwanen, ganzen en meeuwen. Verder is het park duurzaam, de woning heeft een warmtepomp en zonnepanelen. Afval wordt ook goed gescheiden. Voor plastic krijg je een aparte vuilniszak bij aankomst. De service is top! Bij aankomst staat zelfs iemand bij de slagboom om je uit te leggen hoe je de druppel moet gebruiken. Op het park is genoeg te beleven voor kinderen en als volwassene kan je gezellig wat drinken in de coffee&bar of eten in het Italiaanse restaurant. Er is ook een ijssalon aanwezig waar je echt lekker Italiaans ijs hebt. Er is een supermarkt aanwezig waar je alles kan vinden, maar is duur. Er is bij de receptie een cadeau en souvenirshop aanwezig en hier kan je ook bijvoorbeeld fietsen huren. De Reeuwijkse Plassen zijn om de hoek en daar kan je heerlijk wandelen en fietsen. Ik heb dit dan ook volop gedaan. Ben nog even op de fiets naar Alphen aan den Rijn geweest en ook Gouda, hier ben je zo! Ik heb inmiddels al een paar parken van Landal bezocht en dit is nu echt mijn nummer 1! Je zit midden in de natuur. Het is hier zo mooi! Ik vind de Reeuwijkse Plassen echt een aanrader!
Prachtig vakantiehuisje, we hebben er zeker van genoten. De hygiëne was top, mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Er is Kano, sup verhuur. Helemaal top!Kamers: 5/5
Wederom weer een prachtig park van Landal. We hadden een 6 persoons huisje die van alle luxe voorzien was. Het park was ook erg mooi en het was genieten van de prachtige omgeving. Enige minpunt die ik kon vinden was dat er wel eens beter gepoetst mag worden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid