facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landal Coldenhove

"Circa 30 kilometer van Arnhem ligt Landal Coldenhove, midden op de Veluwe in het bos. Het vakantiepark ligt tussen de wildroosters in, dichter bij de natuur kan bijna niet! Ook faciliteiten zoals bowlingbanen, overdekt zwembad en indoorspeelparadijs ontbreken hier niet. Heerlijk! Landal Coldenhove ligt midden in de dennen- en loofbossen bij Eerbeek. Op de mooiste plek van het vakantiepark, naast de camping, liggen vijf safaritenten. Midden in de serene natuur en op slechts 50 meter van het wildhek, dat leidt naar de Loenerhei. Toch zijn Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen ook dichtbij. Je kunt in de buurt uitstapjes maken naar Burgers' Zoo in Arnhem of de schaapskooi van Loenen. In het vakantiepark zelf is ook genoeg te doen."
Adres: Boshoffweg 6, 6961 LD Eerbeek
Telefoonnummer: +31 (0) 313 - 659 101
Stad: Eerbeek
Route: Boshoffweg 6
Postcode: 6961 LD



op zoek naar gerelateerd: landal coldenhove zwembad, landal coldenhove zoover, landal coldenhove plattegrond, landal coldenhove camping, landal coldenhove adres, aanbiedingen landal coldenhove, landal coldenhove foto's, landal coldenhove wifi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisje 305 Huisje 305 373 meter
Recensies
Wij komen al jaren op coldenhove in november. Nu onze dochter 5 wordt is dat helaas voorbij. De huisjes zijn netjes en schoon bij aankomst. Wij verbleven in een type 8c. Mooie nette keuken met complete inventaris. De badkamer vind ik wat aan de kleine kant met EN een douche, EN een bad. Zeker als je hier met 8 personen zou verblijven. Het park zelf is super ruim opgezet. De huisjes staan best een stuk uit elkaar tussen de heuvels en het bos. Erg mooi. Het zwembad is erg leuk met een kinder badje, een ondiep bad en diep bad. Jacuzzi staat nooit aan helaas. Stroomversnelling wel. Water is niet zo warm als in een subtropisch bad, maar is goed te doen. Wel een hele grote pluim voor het personeel. Ze kampen net als vele anderen met personeelstekort en zijn daarom genoodzaakt de brasserie 1 dag en het restaurant 4 dagen te sluiten. Maar zelfs in een rustige week zoals deze worden er elke dag meerdere activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Het team is ontzettend enthousiast en ze doen het geweldig! Dit is de grootste reden dat wij hier ieder jaar met veel plezier terugkomen.
Fijn verblijf, het was de tweede keer dat we hier waren. Vorig jaar midden in de coronatijd, toen was alles dicht. Nu konden we ook zwemmen, uit eten en in de binnenspeeltuin, fijn voor de kinderen. Op het park zelf is het ‘s nachts zalig stil, kinderen slapen daardoor langer. Er is hier veel te doen, de service prima. En verder wat je van een keten-huisjespark kunt verwachten: druk, lawaaiig en een beetje onpersoonlijk. Maar dat weet je van tevoren ;-
Met onze twee kinderen 1 jaar en 4 jaar verbleven wij in een zespersoons kinderbungalow. De schoonmaak was in orde, huisje rook fris. Ondanks dat het huisje wel echt nodig aan wat onderhoud toe is veel beschadigingen her en der, op deuren en muren is het er fijn toeven! De bedden zijn goed, de keukeninventaris zo goed als compleet. Qua comfort zou het bijdragen als er wat meer sfeerverlichting is, nu was er vooral fel licht wat aan kon. Het huisje wordt ook erg snel koud, de verwarming sloeg steeds uit. Voor het bijboeken van een speelkamer betaal je 35 euro toeslag, maar dat is echt het geld niet waard. Er is nauwelijks aantrekkelijk speelgoed aanwezig. De huisjes zijn prachtig gelegen tussen de bomen, door de tuinen lopen eekhoorntjes en konijntjes. Bij de receptie word je keurig te woord gestaan en ook het winkeltje heeft ruime keuze wel prijzig. Het zwembad is erg leuk, schoonmaak rondom kleedkamers zou wel echt beter kunnen. Hetzelfde geldt voor de binnenspeeltuin. Er worden op het park ontzettend veel leuke activiteiten georganiseerd, in deze periode herfstvakantie wel snel erg massaal. Dat je in deze periode de meest waanzinnig mooie fietstochten direct vanuit het park kunt maken over de veluwe, maakt alles goed. De herfstkleuren zijn betoverend! Wij hebben een hele fijne week gehad op Landal Coldenhoven.
Wat een super leuk park! Hier al eens eerder geweest toen ons zoontje 8 maanden was. Nu is hij bijna 4 en onze dochter van 3 maanden. Wij hadden mazzel met mooi weer maar ook al zou het minder zijn is er genoeg vermaak. Super leuke buiten speeltuin maar ook een heel leuk indoor speeltuin. Ik den wel dat het leuk is tot ongeveer 10/12 jaar. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd. Leuk restaurant en overal waren de medewerkers super vriendelijk. Heerlijke verse broodjes in de winkel iedere ochtend. Enige wat jammer was is dat de pizzeria gesloten was om te zitten vanwege personeelstekort. Er was wel afhaal mogelijk. Veel heuveltjes op paden. Minder geschikt voor rolstoel gebruikers. Speeltuin: Veel speel mogelijkheden. Binnen en buiten. Geschiktheid voor honden: Erg geschikt voor honden! Zijn overal welkom.
Wat een geweldig mooi park. Alles ziet er netjes en schoon uit. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ons huisje 127 had de perfecte ligging, schoonmaak kon iets beter maar over het algemeen waren we zeer tevreden met ons huisje. Het binnenzwembad, de binnenspeeltuin en de brasserie zien er allemaal top uit. Er word vanalles gedaan animatie team voor de kinderen maar ook voor de ouders. Voor ons was het echt een heerlijk weekend en wij komen zeker nog een keer terug.
Ideaal voor gezinnen met kids. Veel entertainment. Mooie fiets/wandelroutes. Zwembad; voor gezinnen met de kids ideaal tropisch klimaat en ontzettende chloorlucht, baantjes trekken zit er niet in. Prijzen in winkeltje bij hoofdgebouw zijn nogal fors. 8 euro voor 2 halve broden en een dozijn eieren. Ik zou even retourtje Eerbeek poppen voor de Jumbo. De pizza's; ik zou de pollo cremoso nemen. Was voor mij voor het eerst en heb genoten. Dit was dik in orde. De app: Best nice. Maar ik had niet gevraagd om de toevoeging van landal adventures, die kreeg ik automatisch erbij. Die zou ik in de complete app erbij verwerken miss een leuke voor je kiddos die je mobiel te pakken hebben Ik vond die koppeling naar google maps heel nice. Daardoor konden we makkelijk terugnavigeren naar het park toen we faalden met het volgen van de wandelroute. Kusjes aan Beer Bollo.
Leuk park. Met de familie een midweek hier geweest. Heel net huisje met sauna. Heerlijk ruim, zeker omdat de huisjes normaal best klein kunnen zijn. Wij waren er tijdens Corona. Dus hebben we niet in het restaurant gegeten, maar het eten aan het huisje laten bezorgen. Wat een uitkomst! Toch lekker kunnen eten! Zwembad was wel wat koud zowel water als de temperatuur buiten het water. Maar dat mocht de pret niet drukken
Mooi en goed onderhouden park. Huisje was rustig gelegen en schoon. Mooie buiten en indoor speeltuin. Het zwembadwater is erg koud. Als aanrader, de aanwezige Pizzeria op het park serveert heerlijke pizza's. Rondom het park ligt een mooi bos alwaar wij herten hebben kunnen spotten. Bij schemering is dit waar te nemen. Tip: ga bij de vuurplaats het bos in en loop rechtdoor tot aan het wildrooster, sla voor het wildrooster linksaf het smalle pad in. Volg dit pad totdat je bij een open plek in het bos bent. Hier loopt een kudde herten.
- Rustig gelegen park midden in natuur gebied ideaal om even tot rust te komen. Ideaal voor wandelaars en fietsers. Zowel korte als uitgebreide wandelingen. Je loopt zo van het park recht het wandelgebied in. - Leuke binnen speeltuin waar de kinderen zich op mindere dagen kunnen bezig houden enkel jammer dat de trampolines betalend zijn - het zwembad was naar Landal normen meer dan voldoende, verwacht geen uitgebreide subtropische toestanden maar eerder een plek waar je een uurtje of 2 terrecht kan. Er is zowel een peuterbadje als een groter bad dat opgedeeld is in een ondiep stuk van 90 CM met kleine Glijbaan en mini stroomversnelling en een iets dieper stuk van 1m40. - de brasserie zelf is in orde, 2 maal geweest en nooit langer dan 15 minuten op ons eten moeten wachten. Telkens rond 14 uur wel - Wij zaten in een 8C huisje, het huisje op zich was meer dan voldoende voor een weekje. Onze enige ergernis was de badkamer, door dat ze zowel een douche als bad hebben proberen te voorzien op de zeer beperkte oppervlakte was er amper plaats om te bewegen laat staan om met 2 personen tegelijk aanwezig te zijn. De douche deur gaat maar voor de helft open en het bad bevind zich voor 3/4 achter een muur waardoor toegang niet handig is voor mensen die beetje minder te been zijn. Ze hadden hier beter voor ofwel een douche of deftige bad/ douche combo gekozen. Slaapkamers waren beetje aan de kleine kant waardoor er geen tot amper plek was om je koffer te zetten tussen achterkant bed en muur kon je juist passeren. Keuken was voldoende uitgerust.
Ruim opgezet park, mogelijkheid om auto naast de woning te parkeren en dat is geen overbodige luxe gezien de afstanden. Standaard huisjes zijn gedateerd maar wel schoon en liggen verspreid tussen de bomen. Faciliteiten als redelijk grote supermarkt op het park met verse broodjes, zwembad, bowling, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. Inchecken bij receptie niet meer nodig, deur gaat open via de Landal app op je telefoon, tijdens ons verblijf werkte dit prima op een iPhone. Vier laadpunten voor elektrische auto’s, 11kw per stuk. Was elke dag wel eentje vrij ondanks groot aantal elektrische auto’s hier op het park in de voorjaarsvakantie. Restaurant is oké kwaliteit tegen ongeveer 20/22 euro per hoofdgerecht maar niet erg culinair, vooral storend dat binnen kwartier het eten al op tafel staat en van een gezellig avondje geen sprake is. Voelt als een fabriek waar tafeltje snel weer vrij moet zijn voor de volgende ronde. Personeel is attent en vriendelijk. Zwembadwater is ronduit koud, ook in de omkleedhokjes erg koud als je uit zwembad komt. Bubbelbad, fontein en stroomversnelling om het uur in gebruik energiebesparing?. Ter compensatie van de koude water had het op zijn minst 100% aan mogen staan, was nu een totale deceptie. Kluisjes gaat muntstuk van 50 cent in. Twee punten aftrek, één voor koude zwembad en één voor de ervaringen in restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid