facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Land van Strijen

Geschiedenis

Het Land van Strijen is een streekmuseum in het Zuid-Hollandse dorp Strijen. Het museum is gehuisvest in een oude smederij aan de Kerkstraat. Het draait in het museum voornamelijk om de geschiedenis van Strijen.

Adres: Kerkstraat 47, Strijen
Stad: Strijen
Route: Kerkstraat 47



op zoek naar gerelateerd: Heerlijkheid Strijen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oudendijk, Strijen Oudendijk, Strijen 6 km Oudendijk is a hamlet in the Dutch province of South Holland and is part of the munic...
Oudendijk (Strijen) Oudendijk (Strijen) 6 km Oudendijk est un hameau de la commune néerlandaise de Strijen, dans la province de la...
Recensies
Interressant streekmuseum. De uitgestalde attributen, oude huiskamer inrichting , alsook de bijbehorende smidse geeft een prachtig beeld uit vroeger tijden. Dit museum is een bezoek waard.
Gaaf om het smeden van dichtbij eens mee te maken. Extra tekst en uitleg vd smid. Op de andere verdieping een oud Hollandsch huishouden tentoonstelling, altijd leuk. Op bovenste verdieping oude werktuigen en een expositie van Pauline van Roon. Gave kunst expositie.
Laat een leuk stukje oud Strijen en omgeving zien. Bovendien is het pandje zelf met haar oude smederij en ondergelegen woonhuis ook een mooie bezienswaardigheid, de rondleiding was interessant. Bedankt Chris.
Even heerlijk uitrusten op het terras na een lange wandeling door het centrum van Den Haag. Prima koffie en een maandspecial met Chai. Maar ook een biertje is goed gekoeld niet te versmaden. Vriendelijke en behulpzame bediening, op onze wenken bediend.
Prachtig museum Veel info over allerlei aspecten van Strijen vroeger In Prachtig pand Zeer sfeervol En zeer vriendelijke medewerkers Voor herhaling hoog op lijst
Al wandelen door het dorp even het museum binnengelopen. De museumjaarkaart geldt hier niet. De kosten zijn het ook. Het enthousiasme van de suppoosten was erg leuk. Je gaat echt even terug in de tijd.
Leuk museum, gezellige mensen vertellen met liefde alles over de Hoeksche Waard. Echt zo,n museum van ... oh jaaa dat had mijn oma ook.
Trots dat we op ons dorp een Museum hebben, mogelijk door de inzet van allemaal vrijwilligers die dit met hart en ziel doen.
Geweldige club van enthousiaste mensen die de historie van ons mooie dorp levend houden!
Het is klein maar als je er toch langs komt keer leuk om even binnen te wippen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid