facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Land Van Bartje

"Pony rijden, wandelen, winkelen of historische hunebedden bekijken. Een verblijf op Landal Het Land van Bartje biedt volop vermaak voor jong en oud. De 400 vrijstaande accommodaties van dit vakantiepark liggen op de Hondsrug midden in de Drentse bossen. Vanuit dit vakantiepark geniet je van prachtige fiets- en wandelroutes langs heidevelden, veengebieden en door de bossen van Drenthe. En met een eigen ponyranch, indoorspeeltuin en zwembaden is er ook op het park genoeg te beleven!In Bartje’s Boerderij kunnen kinderen heerlijk in de hooimijten binnen spelen, klimmen, klauteren, glijden, spelen met zand, en water en lekker ‘vies’ worden. Ook biedt de boerderij gelegenheid om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje."
Adres: Buinerweg 8, 9536 PG Ees
Telefoonnummer: 0599234659
Stad: Ees
Route: Buinerweg 8
Postcode: 9536 PG



op zoek naar gerelateerd: land van bartje zwembad, foto's land van bartje, land van bartje plattegrond, land van bartje restaurant, land van bartje adres, landal land van bartje aanbieding, land van bartje zoover, recreatieprogramma land van bartje
Recensies
Wij verbleven een midweek in een kinderhuisje hoeve 307. Bij aankomst was de elektronische sleutel nog niet geactiveerd maar bij de receptie kregen we de tags en zwembadkaartjes zo mee. Het park is 1 richtingsverkeer en je auto mag bij je huisje staan, erg prettig. De kidshoeve was ruim, schoon en van meer dan alle gemakken voorzien. Speciale rubberen strips tussen de deuren zodat er geen vingers tussen kunnen komen, 2 badkamers met bubbelbad en 1 met sauna zelfs en zonnebank. Er is voldoende binnen en buitenspeelgoed voor de kinderen. Kindermeubilair was ook aanwezig. Keuken is compleet en goed ingericht met apparatuur en pannen etc. De binnenspeeltuin Bartjes Boerderij was een groot succes. Wat een fantastisch concept! Het zwembad.. was leuk qua opzet, een binnen- en overdekt buitenbad. Maar. Een hele grote maar. Het was VEEL en VEEL te koud voor kleine kinderen. 1 x in geweest maar niet lang. De parkwinkel is compact maar van alle gemakken voorzien. De ligging van het park is schitterend, de hoeves hebben veel privacy en ruimte rondom. Vanuit het park loop je zo het bos in ook. Een aanrader!
Accomodatie zat vol spinnen maar dat is redelijk normaal wanneer je in de herfst een accomodatie huurt wat gelegen is in een bosrijke omgeving. Alles was wel goed schoongemaakt. Accomodatie zelf is een beetje gedateerd maar van alle gemakken voorzien en zeer ruim. Faciliteiten op het park zijn goed. Winkeltje heeft veel van de nodige dagelijkse producten en is niet belachelijk duur. Midden op het park is er een ponyplaats met grote speeltuin en kleine horeca. In het hoofdgebouw zit een cafetaria, winkeltje, receptie en een funzone. Daar zijn ook de twee zwembaden gelegen maar daar heb ik een aparte review van geschreven. Tegenover het hoofdgebouw zit een schuur met horeca waar geknutseld en gespeeld kan worden. Ideaal wanneer het weer iets minder is. Daarnaast is er een fiets en stepjes verhuur gelegen. Tussen de schuur en het hoofdgebouw zijn er een minigolfbaan, speeltuin en een pumptrack gesitueerd. Vooral de pumptrack is een schot in de roos bij de jeugd. Hier wordt ontzettend veel gebruik van gemaakt door jong en oud. Het park ziet er over het algemeen netjes uit en wordt goed verzorgd. Het voordeel is dat je je auto bij je huisje mag parkeren maar het nadeel daarvan is dan weer dat er gedurende het verblijf veel autobewegingen op het park zijn. Vooral van de elektrische auto's kunnen de kinderen schrikken omdat je die bijna niet hoort aankomen. Er is een maximum snelheid voor auto's op het park die door bijna iedereen gerespecteerd wordt. Behalve het eigen personeel in de golfkarretjes want die vliegen werkelijk het park over. In de toekomst acht ik het niet onmogelijk dat we nogmaals dit park bezoeken. 9/10
Zeer goed vakantiepark. Uitstekend bevallen, wij 70+. Rustig gelegen ruime caravan met grote veranda. Goed schoon en compleet ingericht. Faciliteiten op het park zijn goed. Uitstekend restaurant menukaart ruim voldoende met redelijke prijzen. Bediening en service zijn uitstekend, compliment voor het personeel. Voor kinderen is het waar eldorado, het binnen en buiten zwembad werden druk bezocht. Buiten is een prachtig speelterrein waar geen kind zich kan vervelen. Bijzonder zijn de fietsen die te huur zijn. Voor ouderen de e-bike of gewone fiets. Voor kinderen de paarden-fiets. De parkwinkel is goed gesorteerd. Het Smulpunt met terras en binnen verblijf is goed voor koffie, drankjes en hapjes. Ook kleine maaltijd verkrijgbaar. En sorry voor alles dat ik vergeet.
We zaten in een 10 persoon huisje. Type luxe 10 FL. Voldoende ruimte. Handige indeling bgg. De buitendeur van de "bijkeuken" gaf toegang tot de parkeerplaats waardoor het uitladen van de auto's lekker snel ging. Ook handig, een 2e koelkast in deze ruimte. Zeker voor kerst geen overbodige luxe Vloer woonkamer stofvrij maar kon wel een dweilbeurt gebruiken. Indeling boven kwam niet overeen met plattegronden / foto's op de website. 3 kamers met gescheiden bedden. Door vaste tafeltjes aan de wand bijna niet mogelijk dit tegen elkaar te schuiven. Bijna, want uiteindelijk toch net gelukt alleen werd de kleine slaapkamer hierdoor nog kleiner. Ook gaf de douche tegen deze slaapkamer veel geluidsoverlast. Ben je een lichte slapen, dan hier rekening mee houden. Bij het huisje mag je met max 2 auto's parkeren. In de praktijk staan er veel met drie voertuigen erbij. Het park zelf is zeer rustig gelegen en door de achteruitgang sta je direct in het bos / op de hei. Er zijn meerdere mooie routes te lopen. Ga op verkenning en ontdek de leukere kleine paadjes. Het zwembad beschikt over kleine omkleedruimtes. Kluisjes met muntjes maar ook kluizen waar je alleen je persoonlijke code hoeft in te voeren, daar heb je geen muntjes voor nodig. 2 leuke glijbanen, 1 warm bad en een bad op normale temperatuur. Vooral de familie glijbaan is erg leuk. Een 2e trap bij de "uitgang" kan de doorstroming versnellen. Tegen het einde van de dag is zeker de vloer van de omkleedruimtes wat modderig. Tijdens ons verblijf hebben we voornamelijk in het huisje en buiten het park gegeten. 1x Bartjes boerderij bezocht. Zeer druk en lawaaiig door de aanwezige kleine kinderen. Wel heel gaaf voor kleine kinderen als het slechter weer is. Al met al een aanrader om naar dit park te gaan!
Ook in de herfst- en wintermaanden is dit een fijn park om te zijn. De slagboom en de huisjes zijn te openen middels een druppel. Veel huisjes voorzien van een was/droogcombinatie. Veel ruime huisjes op mooie plekken gelegen in het park. Er mag 1 auto bij het huisje, vooraan een groot parkeerterrein. Mooi binnenzwembad. Prima restaurant en een leuke binnenspeeltuin, waar je heerlijk kunt lunchen of een kop koffie/thee drinken. Grote buitenspeeltuin, met veel watertoestellen en een fietscrossbaan. Kleine winkel, waar je alle noodzakelijke spullen kunt kopen. Fietsverhuur tegen redelijke prijzen. Met of zonder kinderen, voor iedereen is er wat te doen op dit park. Zeer geschikt om met een hond te zijn, groot wandelgebied. Vlakbij Wildlands in Emmen.
Super leuk park in een leuke omgeving. Veel verschillende soorten huisjes om uit te kiezen. Als enige minpunt vind ik dat het huisje slecht is schoongemaakt, zeker als je ziet wat je voor die schoonmaak moet betalen. Je ziet dames rondfietsen die moeten schoonmaken, maar alleen al die aanblik geeft niet veel vertrouwen. Met waar ze mee rondfietsen krijg je niet veel schoon. Ik vraag me af hoeveel huisjes er met die ene vlakmop worden schoongemaakt zonder sop of een emmer. In het huisje zijn ook niet veel spullen aanwezig om zelf wat schoon te maken. Alleen een bezem en een stofzuiger. De douche is niet heel handig ontworpen in ons huisje type 4B1. Het is gecombineerd met een toilet en wastafel, maar er is geen afvoerputje aan de kant van de wastafel en toilet. Bij het douchen wordt het daar wel nat. Het gevolg is dat het een vieze blubberzooi wordt en een dweil is niet aanwezig. Geschiktheid voor honden: Heel geschikt voor honden. Het is alleen jammer dat honden niet welkom zijn het ene restaurant in het Land van Bartje. Gelukkig zijn er in Ees en Borger genoeg restaurants waar honden wel welkom zijn
Het park is leuk en vooral voor kinderen is er genoeg vermaak. De accommodatie 8-persoons boerderij oogt heel leuk en heeft een enorm ruime tuin. Het interieur is prima maar het sanitair echt nodig aan vervanging toe. Voor het oog was het vrij schoon maar je ziet wel dat een grote beurt waar de hoekjes en meer verstopte plekken wordt meegenomen niet vaak voorkomt. Het zwembad is prima maar het water was te koud en tegen het eind van de middag enorm vies bij de kleedkamers. Sowieso ook te weinig kleedhokjes. Al met al een leuk park met wat verbeterpunten.
De plus punten. Park zelf netjes onderhouden. Huisje 8 persoons was een mooi en groot genoeg met 2 badkamers en een sauna. Speel plezier voor kinderen is een dikke 10. De min puntjes. Het zwembad water was redelijk koud maar met de gas en stroom prijzen snap ik het wel. Huisje bij aankomst was nog niet helemaal schoon gemaakt.
Echt een prima vakantiepark. Leuke en rustgevende omgeving midden in de natuur. Gezellige en ruime bungalows goed verzorgd. Prima en behulpzaam personeel bij zowel de receptie en de horeca. Diverse activiteiten voor de kids welke georganiseerd worden en de prijzen zijn gemiddeld. We zijn hier voor het eerst. Wel jammer dat ze het zwembad aan het verbouwen zijn, waardoor nu alleen het kleine bad open is en zeer beperkt toegankelijk. Echt een minpunt jammergenoeg. Maar verder uitstekend en betaalbaar park.
Huisjes zijn erg vies, schimmel in de douche, etensresten achter de bedden op de grond, bloedspetters op de muur, overal dikke lagen stof op de grond, lampen en in de wasmachine. Uiteraard Landal de kans geboden om het op te lossen. Ruim 12uur na het melden van onze klacht kwamen ze met de oplossing om een schoonmaak team te sturen. Op dat moment hadden we het zelf deels gedaan en was het overbodig. We hebben verder niets meer gehoord van de receptie. De huisjes zijn slecht te vinden, personeel staat midden op de weg de weg te blokkeren en blijft rustig onderling kletsen, erg gast onvriendelijk en onprofessioneel. Het lijkt gewoon geld innen en weinig tot geen interesse voor de gasten. Voor ons na deze ervaring geen Landal meer en actief mensen ontmoedigen er naar toe te gaan. Er zijn betere gelegenheden om een leuk weekendje weg te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid