facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Land Schoenmode

Land Schoenmode

Info

Welkom op de facebook pagina van Land schoenmode.
In ons assortiment voeren wij schoenen voor dames heren en kinderen van de betere merken.

Adres: Hoofdstraat 28, 9801 BZ Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594500293
Stad: Zuidhorn
Route: Hoofdstraat 28
Postcode: 9801 BZ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Prachtige winkel met een ruim aanbod en een vriendelijke eigenaar die altijd alle tijd neemt voor zijn klanten. Onder het genot van een kopje koffie weer een prachtig paar schoenen uit kunnen zoeken.
Wij kwamen toevallig hier langs en kwamen naar buiten met mooie, kwalitatief goede schoenen voor onze kinderen. De jonge dame die ons hielp had duidelijk verstand van zaken qua aanmeten en advies!
Geweldige en vriendelijke service, echt top! De medewerkers hebben jarenlange ervaring en dat blijkt uit de deskundigheid die ik nog niet eerder op deze schaal gezien heb. Mijn dochtertje heeft smalle voetjes en hier werd echt goed op ingespeeld en goede informatie gegeven over comfortabel en goed schoeisel. Zeer tevreden klant en dit wordt nu echt onze vaste zaak! Heel erg bedankt!
Al jaren klant van deze winkel. Altijd goed en eerlijk advies. Ze zullen je eerder doorverwijzen dan dat ze je schoenen verkopen die voor jou niet goed zijn. Veel verschillende merken, vooral veel kwaliteit schoenen met goed voetbed. Ook grote afdeling met kinderschoenen.
Heel fijne schoenenzaak. Zeer persoonlijke hulp bij kiezen van de juiste schoenen. Ga je tevreden de winkel uit. Aan te bevelen. Koop lokaal
Zo ontzettend leuk geholpen..en ook leuk is dat ze tijd voor je nemen..vakkundig echt top. Ik ben zeer tevreden de deur uit gegaan.die vijf zijn dik verdiend.
Een prima schoenenwinkel met goede service. Ze denken in mogelijkheden en willen het beste voor de klant. Leuk en vriendelijk personeel Wil je goede schoenen en goede service dan ben je hier aan het goede adres.
Zeer goed geholpen! Voelt wensen van klant perfect aan en denkt heel goed mee. Nog nooit zo 'n goede schoenen winkel gehad!
Een prachtige moderne schoenenzaak met zeer deskundig personeel. De eigenaar René Stegenga straalt 150-jaar familieervaring uit. De schoenenzaak van Noord Nederland! Van harte aanbevolen.
Zo fijn dat er hier in alle rust tijd genomen wordt om mee te kijken/ denken! Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid