facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lan's Garden

Lan's Garden

Info

Wij zijn een restaurant gespecialiseerd in de Chinese, Cantonese, en Indische keuken. Bestel telefonisch of kom bij ons langs!

Geschiedenis

Welkom bij Lan's Garden! Wij serveren zowel gerechten uit de traditionele Cantonese keuken als de populaire Chinees-Indische gerechten.

De chef heeft invloeden gekend uit zowel de traditionele als de moderne Chinese keuken. Dit heeft geleid tot het creëren van dé specialiteit van het huis: Vijf Hemelse Smaken. Geserveerd op een hete plaat verzorgt het naast een smaak explosie in de mond ook een sensatie voor het reukzintuig! Kom dit proberen!

In het Limburgse Eijsden is Lan's Garden al meer dan 25 jaar een vertrouwd begrip.

Adres: Stationsplein 2, 6245AE Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: +31434091890
Stad: Eijsden
Route: Stationsplein 2
Postcode: 6245AE


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Eijsden, Lunchen Eijsden, Paasbrunch Eijsden, Café Eijsden, Ontbijt Eijsden, Eijsden Limburg, Eten afhalen Eijsden, La Meuse Eijsden parkeren
Recensies
Verkeerde info. Kleine menukaart, op site grote kaart, leeg en koud restaurant, kregen consumptie aangeboden en wat we uitgezocht hadden ,dus niet daar gegeten, maar meegenomen. Eten was goed,niks op aan te merken. Woensdag open, stond op site. Helaas kwamen om 19 uur aan gesloten deur. Slechte. Heel slechte info op site.
heel lekker eten en zeer vriendelijk personeel die het na de corona en door de hoge energieprijzen best welk moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. ik zal dit zeker aanbevelen bij iedereen die zoekend is naar een geschikte locatie. Parkeren: ruime en goed bereikbare parkeergelegenheid.
Een Chinees die lekker veel kruiden durft te gebruiken in hun gerechten. Vooral de kip met citroen-vanillesaus is goddelijk. Samen met de schotel 5 hemelse smaken en aanrader.Eten: 5/5
Al 12 jaar ons vast Chinees restaurant waar we afhalen. Altijd lekker eten. Even een telefoontje vooraf en je eten staat netjes klaar bij afhalen.Eten: 4/5
Besteld en afgehaald. Tot nu toe altijd lekker eten gehad van hier. Kwaliteit is consistent en van goed niveau. Ervaring met kip loempia, nasi kip-kerry en tsjaptoi. Heerlijk.
Heerlijke menu's tegen prima prijzen ! Uiterst vriendelijke bediening. Telefonische bestelling steeds keurig op tijd af te halen. TOP !!!
Slechte service, pinautomaat was stuk en men accepteerde naar eigen zeggen alleen contant. Ook bij voorstellen van gebruik maken van electronisch bankieren kregen we nee op het menu. Terwijl 10 minuten later een andere klant dit wel mocht, blijkbaar is je status/ inhoud portomonee belangrijker als klantenbinding. Ik ga hier nooit meer naartoe terug.
Goed eten. Ruime keuze. Snel af te halen.
Wat een bediening bij afhalen. Geen zin om te werken of zo.
Altijd lekker. Wij halen hier altijd onze afhaal menu's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid