facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lampers Schoenen

Lampers Schoenen

Info

dames heren kinderschoenen, merken: twins - trackstyle - finn comfort - durea - floris - deskundig - gabor - wolky - think .

Geschiedenis

Lampers Schoenen, opgericht in 1970, is vanaf de oprichting gespecialiseerd in merken met de betere pasvorm.
De zaak heeft een grote bedienende functie voor Burgum en de omliggende dorpen.
Hierdoor is het aanbod bij Lampers breed, van klompsokjes tot stevige wandelschoenen van merken als Meindl en Lowa, naar luxe heren- en damesschoenen als Van Bommel.
40 jaar ervaring en advies krijgt de klant mee met pasvorm- en gemaksmerken van Durea, Stuppy, Finn-comfort en Verhulst.
Ook kunt u gebruik maken van onze podoloog Cornelis Bijlsma en pedicure Karin Teutenberg.

Bij Lampers staat lekker lopen bovenaan, maar ook voor de klant die vaker nieuwe schoenen wil, is er een variatie in de snellere prijsklassen aanwezig.
Gabor, Caprice en Rieker zijn scherp geprijsd!
Lampers is altijd groot in kinderschoenen geweest. Ook merken met breedtematen 2 - 3 - 5 en 6 van Trackstyle en Twins.

Variatie, kwaliteit en een duidelijk advies. Voor iedereen een mogelijkheid om lekker te lopen. Service aan huis voor wie het nodig heeft, dat is hét motto bij Lampers Schoenen in Burgum.



"Lampers Schoenen is een gerenommeerd schoenenbedrijf dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige schoenen en accessoires aanbiedt aan klanten in heel Nederland. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment schoenen voor zowel heren als dames, inclusief een brede selectie van bekende merken en stijlen.Bij Lampers Schoenen geloven we dat comfort en stijl hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten te voorzien van schoenen van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met vakmanschap en aandacht voor detail. Onze collectie omvat diverse modellen, variërend van casual en sportief tot elegant en formeel, zodat er voor elke gelegenheid iets te vinden is.Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij"
Adres: Schoolstraat 24, 9251 EC Bergum
Telefoonnummer: +31511461508
Stad: Bergum
Route: Schoolstraat 24
Postcode: 9251 EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 148 meter Ze hebben niet wat ik graag hebben zou.
Recensies
Heb hier ook schoenen gekocht en ze zitten nog steeds goed.
Prima winkel waar men de tijd voor je neemt en niet te beroerd is om nóg weer een andere doos met schoenen uit het magazijn te halen en vervolgens te kunnen passen. Gedegen, eerlijk en oprecht advies. Wel duurder dan de scapino etc maar kwalitatief veel beter en de schoenen gaan ook veel langer mee. Uitgave verdient zich dus wel weer terug
Uitstekende service. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Voor kwaliteit's schoenen moet je bij deze onderneming wezen, draag zelf schoenen en kan uit ervaring zeggen dat mn gezondheid erop is vooruit gegaan met schoenen die ik er heb gekocht op advies van eigenaar Lampers. Aanrader.
Goede service Eerlijk advies Ze hebben mijn moeder een paar weken geleden goed geholpen
Goede schoenwinkel waar tijd en vakkundig advies aanwezig zijn.
Goede service en eerlijk advies. Ik wilde schoenen bestellen en gemakshalve door een ander op laten halen, dit werd mij afgeraden, achteraf blij met dit advies want de schoenen vielen kleiner dan verwacht.
Super service en klant vriendelijk.
heb een paar mooie wandelschoenen gekocht, al jaren klant, persoonlijke bediening en advies.
Goeie zaak, verstand van zaken en snel slagen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid