facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LampenShopOnline

Info

LampenShopOnline is de webshop voor al uw verlichting. Onze kracht: wij hebben de exclusieve rechten voor het merk Lotus Lighting.

Producten

Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen, Wandlampen, Buitenverlichting



"LampenShopOnline heeft naast de webshop ook een prachtige showroom voor al uw verlichting en meubelen. Laat u net zoals al onze klanten verrassen en inspireren door onze prachtige collectie. Met de meubelen van Urban Sofa en Belaluz leveren wij nu ook een zeer uitgebreide collectie aan zitbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels, side-tables en kleinmeubelen in diverse stijlen en voor elk budget. Onze collectie is up to date en gericht op de laatste trends. Dus kom kijken in onze showroom of bekijk onze website. Uiteraard bent u altijd van harte welkom op de van Leeuwenhoekstraat 20-4 in Harderwijk."
Adres: Guido Gezellelaan 18, 3842XM Harderwijk
Telefoonnummer: +31 341 496708
moc.enilnopohsnepmal@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Guido Gezellelaan 18
Postcode: 3842XM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loopbaanglans Loopbaanglans 556 meter Met het online programma Meer glans en energie in je loopbaan, ga je binnen 10 lessen...
Shopbuddies Shopbuddies 1 km Snelle klantenservice en een duidelijke site met veel webshops. Ik kan het zeker aanr...
Shelly-cloud.nl Shelly-cloud.nl 1 km Shelly cloud laat zien dat het mogelijk is om jouw huis slim te maken zonder dat je e...
Recensies
Op zoek naar"sier" gloeilampen! De verkoper heeft alle mogelijkheden laten zien, ik heb goede adviezen gekregen. Div. lampen meegenomen om thuis te kijken, mocht rustig de tijd nemen om daarna te beslissen. Ben zeer tevreden over de aandacht en de gekregen adviezen. Ook nieuwe lamp gezien, die ik ga kopen en prachtige stoelen. Voor iedereen de moeite waard om te gaan kijken en ik hoop te kopen. Deze mensen gun ik het. De klant is hier echt koning Laten we toch samen "onze middenstand" in stand houden!! Thea Kok
Ik had een kapstok besteld. De hangers waren niet op voorraad maar ze informeerden hier snel over en stuurde de kapstok zelf alvast op. Bij aankomst zag ik dat er een klein knakje zat in de stang. Na mijn mail kreeg mocht ik hem terug sturen en een nieuwe ontvangen. Op mijn verzoek uiteindelijk een mooie korting ontvangen, de kapstok is nog prima te gebruiken en ziet er verder prachtig uit. Laat zien dat deze zaak problemen netjes oplost mocht er iets mis zijn. Zeker een aanrader.
Wij zijn erg tevreden over deze mooie winkel. We hebben een prachtige eettafel gekocht en twee mooie plafondlampen en de bank en vloerkleed komen nog. Dat de bank lang op zich laat wachten is niet de schuld van de winkel. We zijn benieuwd hoe mooi dit zal zijn. We zijn erg prettig geholpen door Rick. Hij heeft een 3D situatie gemaakt van ons huis zodat we een goede indruk kregen hoe de meubels zouden staan. Een mooi familiebedrijf in onze eigen woonplaats. Top! Fam. van Oostrum
Geweldig assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, maar bovenal uitstekende service. Wij hadden in filiaal Harderwijk een armatuur gekocht en meegenomen naar huis in Noord-Holland. Nadat ik de lamp had opgehangen deed hij het niet en bleek er een productie fout in te zittenTrafo. Contact opgenomen met filiaal Harderwijk en beloofden mij per omgaande, een nieuw exemplaar te sturen. Een dag later had ik inderdaad een nieuwe lamp, compleet met stikker voor de retour zending kapotte lamp, zodat ik deze kosteloos kon retourneren. Een dikke pluim is hier op zijn plaats. Alex van Huffelen.
Vandaag geweest om een tv meubel te bekijken. Prachtige winkel, mooi assortiment. Super geslaagd met een tv meubel, boekenkast en lamp voor boven de eethoek. Vriendelijke eigenaar die super veel heeft verteld over verlichting...wist niet dat er zoveel over verteld kon worden.... gaan hier zeker naar terug. Gisteren werden de meubels en lamp geleverd. Keurig netjes bezorgd door het transportbedrijf. Prachtige meubels en lamp, zeer tevreden!
We hebben een hele fijne ervaring gehad bij LampenShopOnline. In coronatijd een afspraak gemaakt in de showroom. Een uur bleek te kort voor ons bezoek, maar er werd met ons meegedacht en we konden ons bezoek met een half uur verlengen zonder dat we een gehaast gevoel kregen. We zijn erg prettig geadviseerd. Ook het contact met de klantenservice hebben we als goed ervaren. Er bleek een lamp een beschadiging te hebben, hier kwamen we achter toen we de lamp op hadden gehangen. We mochten hem zonder problemen retourneren.
Wat zijn we ontzettend goed geholpen en geadviseerd m.b.t. functionele en sfeervolle verlichting van onze woonkamer! Het is een erg gezellige en goed ingerichte woonwinkel met ontzettend kundige en aardige adviseurs/verkopers. Een aanrader!
Een mooie winkel met hele mooie assortiment!!!
Medewerkers kunnen je niet helpen met het vinden van de juiste stijl. Dit wordt ook direct medegedeeld ipv te proberen. Helaas wordt dit anders vermeld op de website. Medewerkers nogmaals de kans gegeven mij te helpen maar deze werd niet genomen. De reactie was tot ziens. Ik had filmpjes etc van ons huis meegenomen zodat ze deze konden gebruiken in het advies. Helaas.
Ik ben zeer tevreden over deze winkel mijn bestelling snel ontvangen. Ook de prijs was beter dan bij anderen winkels Goede klantenservice ik raad deze winkel aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid