facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lampenlicht.nl

"Lampenlicht Eindhoven-Ekkersrijt is dé specialist op het gebied van lampen en verlichting in de regio Eindhoven. Bij ons vind je lampen die voor iedereen geschikt zijn, ongeacht stijl of budget. Deze winkel is opgezet als een showroom waar je een groot gedeelte van onze collectie kan bekijken. Bestel je lamp gemakkelijk en snel in onze winkel, dan heb jij jouw bestelling de volgende werkdag gratis in huis. Kom langs voor persoonlijk en technisch advies. We staan graag voor je klaar op Meubelplein Ekkersrijt om te helpen bij het uitzoeken van de perfecte verlichting! Let op, het maken van een afspraak hiervoor is verplicht."
Adres: Ekkersrijt 4011 , Son 5692 DB, NL
Telefoonnummer: 040 782 1278
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 4011
Postcode: 5692 DB



op zoek naar gerelateerd: Design lampen Eindhoven, Bijnen verlichting Ekkersrijt, Van de Heuvel Verlichting Ekkersrijt, Grootste lampenwinkel Brabant, Lampenzaak Eindhoven-Ekkersrijt, Lampenwinkel Veldhoven, Lampenlicht winkels, Lampenwinkel Valkenswaard
Recensies
Titel: Teleurstellende ervaring met Lampenlicht - Onvolledige levering en gebrek aan klantenservice. Ik wil graag mijn ervaring met Lampenlicht delen en een eerlijke review geven over mijn recente bestelling bij hen. Helaas ben ik teleurgesteld en gefrustreerd door de gang van zaken. Ik had op [datum] een booglamp besteld bij Lampenlicht, met als verwachte leverdatum 06-07-2023. Om de levering in ontvangst te kunnen nemen, heb ik zelfs een vrije dag van mijn werk genomen. Helaas kwamen op die dag alleen de lampenkappen aan, zonder de daadwerkelijke booglamp. Dit betekende dat mijn vrije dag voor niets was geweest. Wat deze situatie nog frustrerender maakte, was het gebrek aan communicatie en de slechte klantenservice van Lampenlicht. Ondanks herhaalde pogingen om contact op te nemen, heb ik geen enkele reactie ontvangen. Dit gebrek aan respons heeft mijn vertrouwen in het bedrijf ernstig aangetast. Als klant voel ik me niet serieus genomen en in de steek gelaten door Lampenlicht. Het is onaanvaardbaar dat een bestelling niet compleet wordt geleverd, vooral als ik speciaal vrij heb genomen om deze in ontvangst te nemen. Dit heeft niet alleen mijn tijd, maar ook inkomsten gekost. Ik verwacht van een gerenommeerd bedrijf zoals Lampenlicht betere klantenservice en een adequate oplossing voor dit probleem. Ik verzoek hen dan ook dringend om de booglamp zo snel mogelijk na te leveren en mij op de hoogte te houden van de voortgang van mijn klacht. Helaas kan ik op basis van mijn huidige ervaring geen positieve aanbeveling doen voor Lampenlicht. Ik hoop dat zij hun klantenservice verbeteren en zorgen voor een betere ervaring voor toekomstige klanten. Update optioneel: Als er na het indienen van deze review enige vooruitgang is geboekt of als er een bevredigende oplossing is geboden, zal ik mijn review bijwerken om eerlijkheid en transparantie te waarborgen.
Lamp gekocht, bleek bij montage niet goed te passen. Het kliksysteem viel simpelweg uit elkaar. Dit geprobeerd telefonisch te vermelden, helaas na 40 + min in de wacht nog niemand gesproken. Toch maar naar de winkel gegaan en het geld teruggekregen aangezien deze lamp niet meer besteld kon worden. Erg jammer, aangezien we een goede deal hadden en vergelijkbare lampen nu 2x zo duur zijn. Lamp kostte €75 maar ik mag nu een alternatief gaan zoeken voor €150 of meer. Daar waar ik een betere oplossing had verwacht als bijv extra korting.
Hier een staande lamp gekocht: bij aankoop nog gevraagd of de lampen zelf erbij hoorden. 'jazeker' was het antwoord. Maar... bij levering zaten dus toch geen lampen, en volgens de klantenservice deden ze dat ook nooit. In de winkel zelf uiteindelijk tot volle tevredenheid opgelost door zeer aardige en meedenkende bedrijfsleidster. Maar het blijft raar dat een winkel lampen verkoopt ZONDER licht. En daarover moeten ze in ieder geval veel duidelijker over communiceren, anders houd je teleurgestelde klanten. En wellicht hun naam veranderen van Lampenlicht naar Lampzonderlicht..
Fijn dat je de lampen in de winkel kan bekijken. Daarna online bestellen en de volgende dag al in huis!
Goed geholpen en geslaagd voor mooie nieuwe lampen. En snel geleverd . Erg vriendelijke verkoopster
Prijs kwaliteit van de producten is top, Ook kan je makkelijk in de winkel alle soorten producten zien en bestellen en wordt het vrijwel altijd thuisbezorgd binnen een paar werkdagen.
Medewerker verzekerde ons dat een lamp binnen 2 dagen wordt geleverd zeker door een korting van 50% op dit moment. Voorgelogen en product gaat uit de collectie! Zeer slechte service en onkunde van medewerkers in de winkel!
Snel geregeld omdat ik op de website al mijn keuze had gemaakt. Dan is het even bekijken in de showroom en worden de spullen besteld en bezorgd. Er is bijna geen voorraad maar dat is wel snel geleverd aan huis. Blij met de aankopen. De lichtbron wordt nog vervangen door grote gloeilampen, deze winkel had enkel LED. De gloeilampen heb ik in duitsland kunnen bestellen.
Mooie winkel met ruime keuze aan verschillende stijlen van verlichting. Goede aanbiedingen ook, dus prijs-kwaliteit is top!
Mooie showroom, ontzettend veel keus, super vriendelijke medewerkers, de volgende dag alles netjes geleverd. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid