facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lammertink Isolatie

Lammertink Isolatie
Adres: Vonderweg 29A, 7468 DC Enter, Nederland
Telefoonnummer: 0547 745 086
Staat: Overijssel
District: Wierden
Stad: Enter
Route: Vonderweg
Huisnummer: 29A
Postcode: 7468 DC


Openingstijden

maandag: 07:30–17:00
dinsdag: 07:30–17:00
woensdag: 07:30–17:00
donderdag: 07:30–17:00
vrijdag: 07:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Ik kan niet anders dan zeggen dat ik uiterst tevreden ben van begin tot eind. De vertegenwoordiger bracht een helder en eerlijk verhaal, wat zeer gewaardeerd werd. De monteurs waren punctueel, vriendelijk en werkten hard. Helaas werd onze schuifpui beschadigd tijdens de werkzaamheden, maar een medewerker op kantoor heeft dit op een fantastische wijze opgelost. Als je op zoek bent naar een eerlijk bedrijf dat kwaliteit boven kwantiteit stelt, dan ben je hier aan het juiste adres. Hartelijk dank!
Wat een top bedrijf. Zowel de spouwmuur als de vloer laten isoleren. Komen netjes hun afspraken na. Werken netjes. Veel goede recensie gelezen over dit bedrijf maar dit maken ze ook echt waar. Eerst een offerte aangevraagd meneer was heel eerlijk over de soorten isolatie super fijn. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!
Bij dit bedrijf spat het vakmanschap er vanaf. Zij hebben ruim 85 jaar ervaring. Dat vertieder zich terug in hun werk. Allereerst een zeer vakkundig adviesgesprek gehad. Daarbij zijn ze heel eerlijk: vertellen precies wat kan en wat niet. Maar: geven ook aan als ze tijdens het werk iets waarschijnlijk toch gaat lukken, zij het in ieder geval proberen. Top!nOp de dag zelf ontvangen met koffie en daarbij meteen werk volgorde besproken. Stevig aan de slag. Leuke ploeg -van de 14 totaal. Overleggen ook prima tussendoor. Werk verliep prima; en inderdaad: het ondermuurtje in de werkkamer bleek ook na te isoleren. Aan het eind van de klus alles netjes opgeruimd.nZo'n bedrijf kun je dus met een gerust hart aanbevelen.. Subsidie-aanvraag wordt keurig begeleid.
Vriendelijk en vakkundig bedrijf. Goed adviesgesprek gehad en een realistische prijs. Zowel de vloer laten isoleren als de spouwmuur. We moesten eventjes wachten met inplannen vanwege de zomervakantie, maar hierna kon het gelukkig nog voor de winter gebeuren.nOp dinsdagochtend kwamen drie mannen om de vloer te isoleren en ze hebben de klus netjes uitgevoerd. Op donderdagochtend in dezelfde week kwamen Thijs en Diederik en die hadden snel en vakkundig de spouwmuren geïsoleerd. Allemaal vrolijke kerels die plezier hebben in hun werk. Ze communiceren goed en werken vlot en netjes. Een echte aanrader!
Dakisolatie is in principe goed afgewerkt maar helaas lichtpunt achter de dakisolatie verdwenen na herhaaldelijk aangeven. Moeten nu zelf een elektricien regelen en zij zullen betalen allen nu wordt dat minder mooi. Toch jammer als je veel geld ervoor betaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid