facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lammert Van Der Meulen

Adres: Beurtvaart 11, Dokkum
Telefoonnummer: 0519221464
Stad: Dokkum
Route: Beurtvaart 11


Recensies
Van der Meulen heeft mijn auto uitgelijnd , wat een groot verschil qua wegligging . Nu een stuk stabieler en rustiger . Vakman ! .Service: Wieluitlijning
In een woord "top garage"!!! Alvorens ik plannen had mijn auto te verkopen hebben deze uiterst aardige vaklui mijn auto weer als nieuw de weg op gekregen. Goed advies en met uiterste precisie is mijn auto weer heerlijk op het asfalt geland. Heren bedankt !
Als je auto echt wil laten uitlijnen moet je bij Lammert zijn. Heer en meester in dit vak. Alles heeft ie al meegemaakt en heeft dus veel ervaring voor de auto op straat maar ook de raceauto’s.
Een echte vakman met extreem veel verstand en kennis van uitlijnen er bestaat geen betere uitlijner. Voor mijn werk al heel vaak bij lammert geweest en ook met mijn eigen wagens Aangezien mijn show wagen een geweldige sportieve wegligging heeft en veel sportief rijplezier bied ,moest vandaag de daily er ook maar aan geloven. Dankzij Lammert zijn expertiese rijd de daily celica dankzij de schroefset en de naar wens afgestelde sportieve uitlijning als een verlengstuk van jezelf. Het plezier in auto rijden is er nu ook in de daily en door de afstelling kan er ook zo nu en dan ook eens een Track Day mee gereden worden. Echt een auto geworden die houdt van bochten : Al mijn kennisen worden er al gek van maar ik kan niet vaak genoeg aanraden om naar Lammert te gaan! Hou je van auto rijden dan is het het zeker waard om eens langs te gaan en laat je auto volledig naar eigen wens afstellen met de expertise van Lammert!
Altijd goede service en na de tijd rijd de auto weer als nieuw, het enige adres waar je heen moet voor het uitlijnen
Bij dit bedrijf moet je zijn voor uitlijnen als je het echt goed wil hebben. Professioneel advies van een echte vakman krijg je er gratis bij. Top!
Wat een expertise heeft deze vriendelijke man. Super blij met de snelle en goede uitlijning.
Met recht mag deze man zich specialist noemen. Met veel rust, nog veel meer passie en een overvloed aan kennis en inzicht zoekt hij al ruim 48 jaar naar hoe een optimale wegligging bereikt kan worden. Hij zoekt niet binnen de marges van de fabriekswaarde, maar kijkt naar de huidige waarde van je auto en rekent zo de waarde uit voor een optimaal resultaat. Daarmee onderscheidt hij zich van de rest. Leuk ook om de passie in zijn verhaal terug te horen, in zowel het werk, als in racen, als in de communicatie en feedbackpogingen richting fabrikanten ten behoeve van auto's en bestuurders. Hij is gedreven een oplossing te zoeken voor afwijkingen met betrekking tot de auto. Zelf zegt hij niet te kunnen toveren en de verwachting niet te hoog te willen leggen, maar beter dan dit ga je het niet vinden. We hebben er ruim 300 km voor gereden, maar was het meer dan waard. Dus voor ieder die goed voor zijn auto wil zorgen, is dit zeker een aanrader! Tot slot ook een hele nette en schone werkplek, mooi om te zien!
Vorige maand kreeg mijn Focus een set nieuwe banden. Toen werd aan het slijtagepatroon van de linker voorband duidelijk dat een goede uitlijnsessie geen overbodige luxe was. Ik werd verwezen naar Lammert van der Meulen, DE uitlijnspecialist. Afspraak gemaakt en gisteren naar Dokkum gereden. Hartelijke ontvangst met koffie en een uitgebreide uitleg van Lammert die een enorme passie voor zijn vak aan de dag legt. Een Focus rijdt al fantastisch, maar nu na het uitlijnen stuurt de auto nog fijner en voelt nog stabieler aan.
Zeer bekwame vakman die de tijd neemt en graag wil dat je tevreden naar huis gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid