facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lammert Laseur Instructie

Info

Lammert Laseur behoort tot één van de top instructeurs van Nederland en is een waar kunstenaar in de springsport.

Geschiedenis

Lammert Laseur behoort tot één van de top instructeurs van Nederland, als waar kunstenaar weet hij vrijwel elke combinatie met rust in het rijden te helpen.
Lammert geeft voornamelijk les op je eigen gekozen locatie of een locatie naar keuze. Naast het lesgeven geeft Lammert vele clinics, spring -en crossclinics maar ook balkjes clinic welke ook uitermate geschikt zijn voor dressuur ruiters/paarden, dit is een welkome afwisseling voor het paard.
Lammert is zelf klassiek opgeleid door oa Anton Ebben en Johan Heins waarna hij als nationaal en internationaal ruiter aan diverse grote concoursen heeft deel genomen op het hoogste niveau.

Alle lessen en clinics zijn laagdrempelig en voor elke combinatie geschikt, van beginnend tot gevorderde ruiter op wedstrijd niveau.
De leerlingen van Lammert welke wedstrijden rijden worden kosteloos begeleid op wedstrijden indien dit in de agenda uitkomt, veelal worden wedstrijden van te voren aangegeven.

Op de website en de facebook pagina worden alle clinics aangekondigd als ook in de nieuwsbrief.
Verder is een facebook pagina het beste gastenboek wat er is, iedereen mag hier zijn foto's en filmpjes plaatsen welke betrekking hebben op de lessen, clinics en wedstrijden welke zijn deelgenomen, dit wordt ook zeer gewaardeerd!

Juiste instructie moet voor iedereen bereikbaar zijn.

Adres: klompweg 38a, 1393 PL Nigtevecht
Telefoonnummer: 06 5062 7904
Stad: Nigtevecht
Route: klompweg 38a
Postcode: 1393 PL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Zwaanvecht Stal Zwaanvecht 190 meter Stal Zwaanvecht is een gezellige, rustige pensionstal. Daarnaast zijn er mogelijkhede...
Veldhuisen Stables Nigtevecht Veldhuisen Stables Nigtevecht 274 meter Hele fijne stal met super accomodatie!
Outdoor Outdoor 1 km Voor al je outdoor events. Slangentuin.
D.O.B Nigtevecht D.O.B Nigtevecht 2 km Kleinschalige vereniging met echte grasvelden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid