facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lamme Goedzak

Adres: Halstraat 15 , Breda 4811 HV, NL
Telefoonnummer: 076 532 9207
Stad: Breda
Route: Halstraat 15
Postcode: 4811 HV


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-00:00
Woensdag: 17:00-00:00
Donderdag: 17:00-02:00
Vrijdag: 17:00-02:00
Zaterdag: 17:00-02:00
Zondag: 14:00-00:00

Recensies
Het plaatsen van een reservering duurde al anderhalve maand, omdat we een bon van socialdeal hadden. De eigenaar reageerde aan de telefoon al erg onvriendelijk. We waren eigenlijk niet gewenst, hij verdiende namelijk niet op klanten die via socialdeal kwamen eten. Slechte service, personeel is niet vriendelijk. We hadden op de site gezien dat er erg veel goede gerechten waren. Echter kregen we bij binnenkomst keuze uit twee gerechten. Het eten was niet vers en aangebrand. De friet was niet gaar. Het toetje hebben we dan ook maar niet genomen, omdat niemand hier nog behoefte aan had. De sfeer is ook erg slecht. Bij binnenkomst had iedereen al het gevoel dat we hier zo snel mogelijk weg wilden.
Wij zijn bij de lamme Goedzak geweest hadden er een kortingsbon voor en goede zin dus alles mee dachten wij. Het duurde een tijd voordat er iemand kwam om te vragen wat we wilde drinken, bij de bezorging van het drankje kregen wij de kaart, daarna duurde het 20 min. voordat de bestelling bestaande uit 3 mogelijkheden opgenomen werd, na 30 min. kwam het voorgerecht niet het bestelde dus terug, na het voorgerecht duurde het 45 min. voordat het volgende werd gebracht waar ik wel om moest verzoeken de frites was slap en te bruin oud vet-olie zonder zout wat ook niet op tafel stond, geen mayonaise dus die ging terug, een mini bakje witlof met pijp in mayo was de groente, wederom op verzoek na 30 min.het toetje, crème brûlée met pistache-ijs maar dan zonder pistache-ijs. De bediening kan wel wat leren wat betreft alert zijn en snelheid zelfs het betalen duurde 10 min. Als je gegeten hebt moet je nog wel even langs de bakker voor een broodje wat de hoeveelheid betreft, en dan ben ik geen grote eter. Dat het een eetcafé is weet ik, de stoelen nodigen niet uit om lang te zitten, zonder verzoek om de gerechten zit je nog langer, het eten is erg weinig ook al kost het slechts € 13,00. Al bij al geen aanrader en zeer zeker niet voor de volle prijs € 29,95.
Wij zijn hier gaan eten met een groep met een vegetariër. Van te voren hebben we gereserveerd en is er gezegd dat ondanks dat het een vlees restaurant is, er rekening gehouden kan worden met een niet vlees eter. Tijdens de maaltijd bleek dat hier geen rekening mee gehouden was. Toen wij aangaven dat er iemand een vegetarisch hoofdgerecht wilde werd er verbaast gereageerd. Uiteindelijk is er een snel gerecht want niet echt smaakte bij de buren gehaald. Tijdens de hele avond was de benadering tegen de niet vlees eter onrespectvol. Er werden vervelende grapjes gemaakt als: "Hier lekker frietjes uit dierlijk vet". Daarnaast liepen er ook muizen door het restaurant en duurde alles erg lang. Al met al geen fijne avond gehad.
Als het zou kunnen, zou deze zaak van mij geen ster krijgen. Via Social deal geboekt en we kregen een dag ervoor te horen dat de eigenaar een grote groep kreeg, of wij de afspraak wilden verzetten want geld moet tenslotte binnenkomen was zijn antwoord. Geen klantvriendelijke man. Afijn nieuwe afspraak gemaakt en op de bewuste avond kwamen wij bij de lamme goedzak aan en er werd ons wederom op een niet klantvriendelijke manier verteld, dat wij niet welkom waren want het was een besloten avond. We konden opnieuw een afspraak maken of geld terug vragen. Je snapt wel waarvoor we hebben gekozen! Contact opgenomen met Social deal en deze vermeldden dat er heel veel klachten met hetzelfde euvel waren binnengekomen. Tevens heeft de eigenaar de reviews op Social deal selectief geselecteerd en daar komt ie uit de bus met een 9,3!!! Ook hiervan hebben we Social deal op de hoogte gesteld. Dit soort bedrijven zouden niet mogen runnen want bij hun is de klant geen koning maar denken ze alleen aan hoe hun eigen zakken te vullen.
Eigenlijk geen ster waardig. Meneer de eigenaar is een notoire leugenaar die de ene na de andere smoes heeft waarom onze reservering gecanceld moet worden. Erg fijn ook als je met je gasten voor een gesloten deur staat.. Met moeite in contact gekomen het komt nooit uit bij hem excuses zijn hem vreemd. Hij zei toen dat hij de volgende dag er weer zou zijn maar aan de laatste reviews te zien, was hij toen nog steeds niet open... Inmiddels geld terug in depot bij Social Deal. Deze meneer is geen horecaondernemer!!!
Bij binnenkomst was er al geen fijne sfeer. Het begon met een ongepaste opmerking. De gastheer ontving ons netjes en zei dat er een plaats bij het raam beschikbaar was en naast de bar, waarop de kok blijkbaar de eigenaar reageerde: je vraagt toch niet aan vrouwen of ze achter het raam willen zitten. Vervolgens was er weinig keus tussen gerechten en het eten was ook niet al te best. Het was of niet goed gaar of het was verbrand.
Het vlees was goed gemarineerd. Serveerder waren niet zo allert en stonden de hele tijd samen te overleggen. Tafels waren erg vet en vies, wat ik niet prettig vind om aannte eten. Als ze er een tafelkleed overheen zouden doen en deze na het grillen telkens goed wassen zou het veel fijner zijn.
Je maakt een reservering voor zondagavond 19.00 uur en als je arriveert, blijkt alles potdicht te zitten. Een simpele excuses voor het ongemak kan er nog niet vanaf en je geld terugkrijgen blijkt ook lastig. Ik adviseer de uitbaters van dit etablissement, zeker gezien alle lof die hun online wordt toegezwaaid, de boel voortaan maar permanent te sluiten. Dat lijkt me voor de algehele kwaliteit van de Bredase horeca de beste oplossing.
Lekker gegeten. Bediening was vriendelijk en vlot. We kwamen midden in een vrijgezellenfeestje terecht en de gastvrouw was een beetje bezorgd of we daar geen last van hadden. Nou, dat hadden we niet. Het waren leuke knullen en we hebben een beetje meegefeest. Gastvrouw was erg zorgzaam en ging onze kleinste die buiten was gaan zitten speciaal een dekentje brengen zodat hij het niet koud zou krijgen. Ze deed er zelfs nog een bakje chocolade eitjes bij. Al met al konden we spreken van een groot succes.
We moesten zelf naar binnen om de kaart te vragen. Toen er werd gevraagd wat de oranje soep was ging de ober naar binnen maar na 20 minuten kwam hij nog niet terug.. Na een uur hadden we de kaart dus gekregen waar we zelf om moesten vragen en we hadden een drankje waarvoor we ook naar binnen moesten om een ober bij onze tafel te laten komen. Kortom zeer slechte bediening.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lamme Goedzak.

Breda belgisch

openingstijden, locatie, vervoer. Halstraat 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lamme Goedzak adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lamme Goedzak. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lamme Goedzak delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid