facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LaminaatHeld.nl

LaminaatHeld.nl

Info

Laminaatheld.nl alles voor de mooiste vloer in huis. We make your price !



"Laminaatheld is een online bedrijf voor de verkoop van laminaat, parket en pvc. Al meer dan 10 jaar leveren wij vele A-merken voor scherpe prijzen. Onze slogan is dan ook "We make your deal". Momenteel kunnen wij ongeveer 2500 vloeren bijna allemaal uit voorraad leveren. Laat u verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook op Facebook en Twitter vindt u ons met regelmatig nieuwtjes en super aanbiedingen."
Adres:
Telefoonnummer: +31616340848
Stad: Uitgeest


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colors@Home Snijder Colors@Home Snijder 413 meter Deskundige hulp in de winkel, meerdere stalen mogen uitproberen. Resultaat PVC lamina...
Vloermode Vloermode 964 meter Geven goed advies. Deze mensen denken met je mee.
Recensies
10 sterren geef ik laminaatheld en met name Jan! Voor de 2e keer een vloer besteld bij hem. Niks is teveel gevraagd, hij reageert snel, is accuraat, behulpzaam en prijstechnisch super concurrerend. Niks dan lof! Jan wederom bedankt voor de goede service.
Uitstekende service en communicatie. Ik koop niet dagelijks een vloer dus toen ik er aan toe was wilde ik graag totaal ontzorgd worden. Ik werd goed en oprecht geadviseerd ook bij de hogere prijs categorieën en kon alle spullen voor mijn vloer inclusief legservice met korting krijgen. Mijn PVC visgraat vloer ligt er de komende tientallen jaren snaarstrak in. Dikke aanrader!
In december op zoek geweest naar een nieuwe vloer voor onze nieuwe woning; via Google in contact gekomen met Niels van Laminaatheld. Vanaf het 1e moment was er meteen de volle aandacht voor ons! Niels kwam langs met verschillende samples en nam uitgebreid de tijd. Hield ons nadien ook continue op de hoogte van de voortgang. Wat ik vooral een pluspunt vind is de communicatie in het geheel. Er is altijd tijd om vragen te stellen. Wat betreft de levering kon het ook niet beter. Ben een dag van te voren op de hoogte gebracht dat het er aan kwam - en op de dag zelf kon ik de chauffeur live volgen. Daarnaast werd ik ook nog gebeld dat hij er met 30 min was. Over de vloer zelf zijn wij ook onwijs tevreden! Het leggen ging als een speer; vrolijke en oprechte kerel om over de vloer te hebbenBedankt Niels. Jan was daarnaast ook vlot met de mails en de planning. Nogmaals onwijs bedankt heren!
Doordat we elders helaas niet goed geholpen konden worden, zijn wij uiteindelijk gelukkig bij Laminaatheld.nl terecht gekomen. Wat een geweldige service, advies, uitzoekwerk, prijs en snelle levering mede door Jan van Laminaatheld.nl. Hij gaat een paar stappen verder om klanten tevreden te stellen en houden. Ik raad het ten zeerste aan, en als wij in de toekomst weer eens op het gebied van vloeren iets nodig hebben, dan zijn jullie de eerste en enige die wij meteen weer zullen bellen. Dank voor de soepele en fijne levering van de bestelling!
Goede service, fijn contact, Jan is een vriendelijke man, eerlijk, meedenkend en komt zeker zijn afspraken na! Mooie deal kunnen maken met Jan. Alles was perfect geregeld! We zijn onwijs blij met onze vloer. Dus LaminaatHeld is zeker een aanrader!!!!
Wat een superfijn bedrijf. Heel goed contact met Jan gehad. Overal waren de tegels die wij zochten uitverkocht. Jan ging een stap verder en nam contact op met de leverancier waar hij ze voor ons kon bestellen. Uiteraard had hij natuurlijk geen invloed op de levertijden die door Corona steeds werden verschoven. Maar we kregen elke keer een update met de stand van zaken. En nu ze er bijna zijn moeten we zelf annuleren ivm het kopen van een ander huis. Ook dat ging echt supervlot en in overeenstemming met Jan. Hij is echt onze held. En houden we hem zeker in onze gedachten zodra we overgaan naar ons nieuwe huis. Nogmaals bedankt Jan voor je inzet en de communicatie.
Echt wel een held in laminaat! Overal gezocht om nog enkele pakken van onze Meister laminaat te vinden, nergens meer te bestellen. Zo blij dat we Jan vonden, binnen enkele dagen stonden ze op de stoep in Antwerpen. Nogmaals dank!
Zeer goed adres. Professioneel en snel. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en Jan is vriendelijk en efficiënt.
Laminaatheld.nl is een absolute aanrader! Met recht mogen de mensen van Laminaatheld.nl de titel 'Helden' krijgen. Alle afspraken zijn nagekomen. Van begin tot eind alles keurig geregeld. - Vriendelijk en snel contact - Concurrerende offerte - Duidelijke bestelprocedure - Updates over status - Snelle levering - Nette en vriendelijke levering door Verhoek Europe Verhoek Nederland BV Wij zijn zeer tevreden en daarom krijgt Laminaatheld.nl van ons 5 sterren!
Zeer netjes te woord gestaan en een uitstekende meedenkende service. De eigenaar reageert netjes en snel op je mail en telefoon. En niet minder belangrijk een zeer nette prijs en volledige inzet. 'De klant is koning' Kortom Laminaatheld = een aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar LaminaatHeld.nl met het openbaar vervoer


Uitgeest, Melis Stokelaan 390 meter
163
Uitgeest, Melis Stokelaan 400 meter
163

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid