facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lamers Rioolreiniging B.V.

Lamers Rioolreiniging B.V.

Info

Welkom op de facebook pagina van Lamers Rioolreiniging B.V.!!

Geschiedenis

Lamers Rioolreiniging B.V. heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het onstoppen, reinigen, aanleggen en onderhouden van riolering.

Wij verzorgen proffessionele rioolreiniging voor particulieren, gemeenten, woningcorporaties, waterschappen en bedrijven.

Lamers Rioolreiniging B.V. en medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Naast kwaliteit en professionaliteit staat ook veiligheid en veilig werken van onze medewerkers hoog in het vaandel.

Wij werken met modern materiaal en apparatuur, investeren in nieuwe technieken die ten goede komen aan onze werkzaamheden.
Wij beschikken over zeer divers materieel van onstoppinsmachines, vacuümwagens en unimogs met groot doorspuitapparaat (4x4 voertuigen).
Onze medewerkers zijn uiterst vakbekwaam en gemotiveerd.

De kern van onze dienstverlening omvat rioolwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord: Ontstoppen en reiniging van rioolafvoeren.
Camera inspectie. Stank detectie (d.m.v. rookinspectie). Repareren, vervanging en aanleg van riolering (grond- en graafwerkzaamheden).
Lokaliseren van riolering. Het legen van o.a. septictanks, vetputten, zandputten en straatkolken. Het leveren en plaatsen van diverse putten.
Het ontstoppen en reinigen van duikers.
Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen of u wilt van één van onze diensten gebruik maken. Neem dan gerust contact met ons op.

Lamers Rioolreiniging B.V.



"Lamers Rioolreiniging B.V. heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het ontstoppen, reinigen, camera inspectie, rookinspectie, aanleggen en onderhouden van riolering. Wij verzorgen professionele rioolreiniging voor particulieren, gemeenten, woningcorporaties, waterschappen en bedrijven.Lamers Rioolreiniging B.V. en medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Naast kwaliteit en professionaliteit staat ook veiligheid en veilig werken van onze medewerkers hoog in het vaandel Wij werken met modern materieel en apparatuur, investeren in nieuwe technieken die ten goede komen aan onze werkzaamheden. Wij beschikken over zeer divers materieel van ontstoppingsmachines, vacuümwagens en unimogs met groot doorspuitapparaat 4x4 voertuigen."
Adres: Basalt 2, 8317 RJ Kraggenburg
Telefoonnummer: +31527252330
Stad: Kraggenburg
Route: Basalt 2
Postcode: 8317 RJ



op zoek naar gerelateerd: Lamers Rioolreiniging Gastel, Rioolreiniging kraggenburg, Riool Techniek, Rioolreiniging Eindhoven, Combiwagen rioolreiniging, Rioolservice Budel, Beerput legen Zwolle
Recensies
Top service met alle know-how aan boord bij medewerker.
Al twee keer gebruik gemaakt van de "ontstoppingsdiensten" van Lamers, in onze pas gekochte jaren 40 woning. Eerst de w.c boven, en een paar maanden later de keuken/wasmachineafvoer, die verstopt zat... Gebeld, en op dezelfde dag nog geholpen beide keren! Vriendelijk, snelwerkend, vakkundig personeel. En altijd bereid voor tekst en uitleg of gewoon nog even een praatje. Keep up the good work!
Prettige man die ons riool kwam ontstoppen. Gezellig even mee geklets met een bakkie koffie. Goed geholpen natuurlijk.
Super geholpen . Snel en goed. Geld meer dan waard
Altijd topservice. Super vriendelijk en deskundig personeel.
Flexibel, vriendelijk personeel, oplossingsgericht denken. Kortom uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid