facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lamers Kantoormeubelen

Lamers Kantoormeubelen

Info

Wij zijn een bedrijf wat zich bezighoudt met de in- en verkoop van tweedehands kantoormeubelen. Gebruikt kantoormeubilair kan vaak nog jaren mee.

Geschiedenis

Wij zijn een bedrijf wat zich bezighoudt met de in- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair. Gebruikt kantoormeubilair kan vaak nog jaren mee.



"Lamers Kantoormeubelen is de specialist in Nederland op het gebied tweedehands kantoormeubelen en voordelig nieuw kantoormeubilair. Ons aanbod bestaat onder andere uit bureaus, archiefkasten, bureaustoelen, vergaderstoelen. Door het gebruik van circulaire oplossingen zoals een refurbished werkplek met bureau en bureaustoel zijn wij in staat iedere kantoorinrichting te voorzien van kantoormeubelen tegen de scherpste prijs.Bent u op zoek naar voordelig kantoormeubilair om uw kantoor of werkplek goedkoop in te richten? Dan bent u bij ons op het juiste adres!Naast ons ruime assortiment gebruikt kantoormeubilair heeft Lamers Kantoormeubelen ook een uitgebreid aanbod nieuwe kantoormeubelen."
Adres:
Telefoonnummer: 0570547041
Stad: Wijhe


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Gebruikte kantoormeubelen Friesland, Tweedehands kantoormeubelen aalsmeer, Gebruikte kantoormeubelen Deventer, Tweedehands kantoormeubelen Zeeland, Tweedehands kantoormeubelen Enschede, Gebruikte kantoormeubelen Den Bosch, Tweedehands kantoormeubelen Zoetermeer, Tweedehands kantoormeubelen Hazerswoude Rijndijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLATOFLEX PLATOFLEX 33 meter Made by Platoflex®, Designed by you!
Vocare-Ledlight.com Uw partner in ledverlichting Vocare-Ledlight.com Uw partner in ledverlich... 228 meter Heel blij met de aankoop!
Stevens Optiek Stevens Optiek 280 meter Ik ben al jaren een tevreden klant van Stevens optiek. De fabrikant van mijn oude len...
Albert Heijn Boomgaard Wijhe Albert Heijn Boomgaard Wijhe 555 meter Gezellige sfeer en goed assortiment. Veel parkeergelegenheid, in het weekend wel druk...
Keukenland Wijhe Keukenland Wijhe 611 meter Ik ben zeer ontevreden over de service en kwaliteit.
Shop4Power.nl Shop4Power.nl 6 km Mijn lader van mijn elektrische scooter was overleden. Na goed advies welke lader ik ...
Recensies
3 archief kasten gekocht. Naar 3 de zelfde kasten gevraagd en geleverd . Binnen een week gratis geleverd de bezorger heeft zelfs de kasten op de plaats gezet. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Je betaald € 15 voor het in elkaar zetten, let op je moet het bureau zelf mee helpen tillen en dan staat het in de gang. Ze plaatsen het niet op de plek waar je het wil hebben. Beter niet in elkaar laten zetten, scheelt € 15. Je moet het weer uit elkaar halen als het naar boven moet. Slechte service, jammer want nu moet ik iemand regelen om me te helpen. Reactie gehad dat het duidelijk op de website staat bij retourneren dat het bureau in de fabriek in elkaar wordt gezet. Goed dat had ik kunnen weten. Jammer maar niet de hele website gelezen. Zet dan ook op de website dat je moet helpen om het bureau binnen te zetten dan weet je helemaal waar je aan toe bent. Dus al met al een slechte service! Ik zou er niet meer bestellen en ook niemand aanraden om daar iets te kopen.
Inmiddels 2 keer verschillende meubels gekocht via Lamers en zou er zo weer bestellen. Vriendelijke medewerkers bedankt Kevin die proactief meedenken en helpen om de meubels goed in elkaar te kunnen zetten. Groet Apexers
Heel positief verrast over Lamers Kantoormeubelen! Wij hadden een bestelling geplaatst en betaald. Na 2 weken nog geen reactie van bedrijf ontvangen op bestelling en een terugbetaling gekregen zonder enig contact. Hierop hebben wij een negatieve beoordeling geplaatst. Een dag later werden wij gebeld door Lamers Kantoormeubelen. De vriendelijke medewerker gaf aan dat de bestelling echt over het hoofd is gezien en bood excuses aan voor de slechte ervaring. Niet alleen dit, maar tevens werd een oplossing geboden. Een foutje kan natuurlijk gebeuren, belangrijk is hoe je hiermee omgaat. De bureaus waren nog beschikbaar en we hadden ze nog nodig. Uiteindelijk zeer netjes opgelost, zijn ze ons tegemoet gekomen met gereviseerde zeg maar vrijwel nieuwe bureaubladen en dat alles de week erop volgens afspraak geleverd. Er werd bij levering namens het bedrijf zelfs nogmaals excuses aangeboden. Conclusie: Zeer snel en goed opgepakt, positief verrast over de service en het nabellen op onze 1ste beoordeling, levering perfect volgens afspraak, producten zien er netjes uit, de volgende keer gaan we zeker opnieuw kijken bij Lamers Kantoormeubelen! 5-sterren nu zeker verdiend!!
Veel geld betaald voor een zit/stabureau gemonteerd leveren. Alleen ze leveren het dus al gemonteerd nadat jezelf het bureau uit de vrachtwagen mag tillen bij je. Vervolgens mag je het demonteren, naar boven tillen en her-monteren. Je kan net zo goed bij IKEA bestellen ipv een “speciaalzaak”.
Zeer tevreden over dit bedrijf. Mede dankzij de bereidheid en de flexibiliteit om de aflevering iets naar voren te halen. Prima service!
Online een tweedehands bureaustoel besteld voor een goede prijs. Bezorging ging perfect, van te voren afgesproken wanneer de bezorging ongeveer plaats ging vinden. En daarna +/- 30 minuten van te voren gebeld om aan te geven dat de bezorger er aan kwam. De stoel is nog in top conditie, naast wat gebruikers schade. Maar dat verwacht je ook bij een tweedehands product. Dit bedrijf meteen aangeraden bij een vriend die er gelijk ook een heeft gekocht. Hij heeft hem opgehaald, en is ook zeer tevreden!
Heb een mooi slingerbureau gekocht op een paar krassen na lijkt die helemaal nieuw en dat voor zoon mooie prijs. Ook zonder probleem thuisbezorgd en goed geholpen door de verkoper.
Goede service en een erg mooi zit/sta bureau ontvangen, waar ik veel plezier van ga hebben! Bezorgers waren er vriendelijk en hebben nog even geholpen de tafel in de gang te zetten.
Vandaag vanuit Limburg naar Wijhe gereden. Hadden een mooie kluis gezien via marktplaats die bij dit bedrijf te koop stond. Uiteindelijk naar huis gegaan met de betreffende kluis, een salontafel, een vitrinekast en twee eettafels. Alles werd op een vakkundige manier in onze bus geladen. Daarnaast hebben we samen met de medewerkster een mooie prijs kunnen afspreken. De service was heel goed, we zullen zeker in de gaten houden wat dit bedrijf nog meer gaat verkopen. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid