facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LAMA

Info

Welkom op pagina LAMA! Dé pagina voor uw dagelijkse portie Lama drama



"Bij Lazy Lama Speelgoedwinkel shop je het mooiste duurzame speelgoed en kun je rekenen op onze persoonlijke superservice. Of je nu op zoek bent naar tijdloos speelgoed, een origineel kraamcadeau, geweldige decoratie voor de kinderkamer, schoolspullen, kleding of verzorgingsproducten voor de baby, bij Lazy Lama vind je het allemaal!"
Adres:
Stad: Nieuwkuijk


Recensies
Hele fijne winkel zowel online als fysiek, snelle klantenservice en prachtig duurzaam speelgoed. Bij conflict met PostNL, heeft LazyLama het opgelost terwijl het niet hun eind verantwoordelijkheid was. Dit geeft wel aan hoeveel waarde ze hechten aan hun klanten en nette afhandeling. Wij hebben in ieder geval onze vaste winkel gevonden voor duurzaam speelgoed!
Fijne webshop als je op zoek bent naar leuk en en duurzaam speelgoed voor de kleintjes. Inmiddels meerdere keren besteld en erg blij met de service!
Superleuke winkel, zowel online als in het echt. En daarnaast vriendelijke en goeie service. Ik slaag hier altijd voor een kinderverjaardag omdat ze genoeg leuke en duurzame spullen hebben.
Fijne winkel, mooie en duurzame producten. Erg vriendelijk personeel
Iets proberen te bestellen voor 15u, maar er ging iets mis met de betaling van de bestelling vanuit de website van Lazy Lama. Geprobeerd Lazy Lama te bellen en te berichten, maar helaas werd er niet opgenomen of gereageerd. Na meer dan een uur krijg ik een mailtje of ik de bestelling alsnog wil betalen, maar heb er helaas geen vertrouwen meer in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid