facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lale Market

Lale Market

Info

Lale Market is 7 dagen per week open voor u!! Onze deuren staan open voor iedereen dus kom snel langs bij Lale Market aan de Parkweg 131A in Ede!!

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Lale Market!! Lale Market is 7 dagen per week open voor u. Voor diverse levensmiddelen, verse groente&fruit, verse vleessoorten en voor verse broodsoorten kunt u terecht bij Lale Market. Wij proberen onze klanten op een zo vriendelijk mogelijk manier te helpen. Deze pagina is bedoeld om u op hoogte te houden van de aanbiedingen. Onze deuren staan open voor iedereen dus kom snel langs bij Lale Market aan de Parkweg 131A in Ede!!



"Lale Supermarkt is 7 dagen per week open voor u! Wij zijn gevestigd aan de Parkweg 131 in Ede.Wij hebben dagelijks vers brood bakkerij afdeling, vers vlees slagerij afdeling, vers groente & fruit groente & fruit afdeling, veel kruidensoorten en natuurlijk een brede assortiment in levensmiddelen.Mocht u vragen hebben kunt u ons telefonisch altijd bereiken. U kunt ook langskomen bij onze vestiging aan de Parkweg 131 in Ede. Wij helpen u graag!Volg ons op Facebook en mis onze actie's niet!"
Adres: Parkweg 131A, 6717 AR Ede
Telefoonnummer: 06 46726665
Stad: Ede
Route: Parkweg 131A
Postcode: 6717 AR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Safarisupermarkt Safarisupermarkt 2 km De nieuwe locatie, zag er zeer schoon en netjes uit. Ik ben nu op een rustigere dag ...
Recensies
Naast Safari een mooie Turkse supermarkt met verse groente en mooi vlees gelegenheid de Parkweg in Ede-zuid.
Na openingstijden winkel was speciale voor mijn open gemaakt door live manier en ik kan netjes snel boodschappen te doen Met beste service Dankjewel en Respect
Tot 2 keer toe zeer taaie biefstuk gekocht bij Lale. De eerste keer vroeg de slager nog netjes of ik Kogelbiefstuk wilde ipv gewone, dat wilde ik graag. Uiteraard is deze duurder Maar dat heb ik normaal gesproken wel voor over voor een mals biefstukje. Helaas viel het vies tegen. Om ze het voordeel van de twijfel te geven ging ik nog een poging wagen. De tweede keer werd er zonder wat te vragen de duurdere biefstuk gegeven.althans de hogere prijs werd berekend Helaas ook nu weer zeer Taai. En durf ik wel te stellen dat dit zeker geen Kogelbiefstuk is. Expres of gewoon 2 x pech gehad, dat mag u zelf bepalen. ik sla de volgende keer in ieder geval over. Erg jammer !!
Was er nog nooit eerder geweest. Hoorde het van iemand die daar werkt in de bakkerij. Veel keuze in alles. Nette schone winkel. Veel vers en lekker brood. Is groter dan ik had verwacht Vriendelijk personeel. Ga er zeker vaker naar toe.
Mijn favoriete supermarkt met veel versprodukten De slager is echt geweldig Blijft altijd rustig hoe druk het ook is Als het even rustig is dan wil hij ook best een praatje maken Het vlees is van hoge en verse kwaliteit en niet gemanipuleerd zoals in de Nederlandse supermarkten Een echte aanrader!!
De prijzen van veel producten kloppen niet: op de schappen zijn die voor een prijs en bij de kassa anders. Ik ga deze bij de instants melden!
Pluspunten: lekkere baklava en fruit. Minpunt: niet zo vers en de prijzen bij de kassa zijn hoger dan op de bordjes.
Ik kom hier graag. Net even anders dan de standaard supermarkten. Voor mij een supermarkt zoals het hoort, vriendelijk, groot assortiment en prima service.
Artikelen zijn prima parkeer gelegenheid wat mager lang in de rij voor dat er een kassa bij komt voor de rest goed
Goeie service, vriendelijke medewerkers en verse producten Groet, De dame van het vlees
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid