facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lakshmishop

Lakshmishop

Info

Bio-Eco gecertificeerde producten die niet op dieren zijn getest.Lakshmi toont hiermee haar morele betrokkenheid voor het welzijn van de aarde.



"Innerlijk welzijn & uiterlijke schoonheid; Tijdloze schoonheid als een geschenk vanuit de oude wijsheid. De schoonheid van de huid weerspiegelt de gezondheid van lichaam en geest.De producten van LakShmi zijn ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het verre oosten. Natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die moeder natuur ons biedt.Duurzaamheid & organisch.Ontdek de wereld van welzijn in onze LakShmi Beauty Centrum: Veda Lakshmi Ayurveda, Beauty & Spa en Wax & brows.Eeuwen oude filosofie & aromatherapie bieden kwaliteit en persoonlijke behandelingen en zijn ontwikkeld om de Body & Soul te versterken."
Adres:
Telefoonnummer: 0302120141
Stad: Utrecht


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lush Utrecht Lush Utrecht 2 km Topwinkel! Ik heb altijd de Honey soap bar en deze was op, dus ging ik lamgs om de vo...
Rituals Cosmetics Rituals Cosmetics 3 km Rituals helps you slow down, to find happiness in the smallest of things. It is our p...
FM Webshop FM Webshop 3 km Waarom zou je 80 euro betalen voor een parfum. Bij FM Webshop vind je geen bekende me...
Lacquester Lacquester 4 km Design nagellak - Design nail polish www.lacquester.com
Etos Terwijde Etos Terwijde 5 km De meest onvriendelijke Etos winkel. Altijd sachrijnig, ook tegen kinderen!
Pro-Duo Nederland Pro-Duo Nederland 6 km Pro-Duo biedt u de grootste keuze aan professionele merken voor kappers en schoonheid...
Vivasan webshop Nederlands Vivasan webshop Nederlands 7 km Vivasan Webshop verkoopt online kwalitatief hoogwaardige natuurlijke gezondheids en b...
Vivasan Webshop Vivasan Webshop 7 km Vivasan Webshop distributes natural Health and Beauty products made in Switzerland an...
Essential Makeup Nederland Essential Makeup Nederland 7 km Essential Makeup is een voor Nederland nieuw make-up merk uit Rome voor de profession...
Loris Parfum Loris Parfum 32 km Leuke winkel echt een aanrader!!
Recensies
Was voor een medische pedicure langsgegaan maar krijg een normale pedicure behandeling. Weet niet of er echt een verschil is tussen die twee.
Heb gezocht naar een medisch pedicure. Vedalakshmi vertelde mij dit te bieden. Later bleek dat zij niet geregistreerd staan als medisch pedicure. Ik voelde mij en mijn aandoening genegeerd en als commercieel object in behandeling genomen. Schandalig!!!
Heerlijke massage gehad! Er heerst een rustgevende sfeer en gemoedelijkheid als je binnen komt. Kleinschalig en knus, geen poespas, gewoon lieve mensen met gouden handen! Ik kom zeker terug. Nogmaals dank, ik kan er weer tegenaan!
De eerste keer goed geholpen en tevreden. Onlangs voor mijn vriend en mijzelf een voucher gekocht. De afspraak werd vandaag echter een paar uur van tevoren afgezegd na daarvoor al een keer telefonisch contact te hebben gehad. In het vervolg lijkt het mij goed om duidelijk te vermelden dat het niet mogelijk is om voor een tweede keer een voucher te kopen. Dit staat nergens duidelijk vermeld. Vandaag erg teleurgesteld vanwege de afzegging.
Prima behandeling, goede uitleg. Alleen geen volledige behandeling. Ik had een uur geboekt incl voetmassage en nagels lakken, wat beide niet is gedaan. Daarnaast duurt de behandeling geen uur en zit je 20 min met een scrub om in te trekken. Verder wel kundig personeel, fijne adviezen.
Ik kom hier al jaren naar alle tevredenheid voor een pedicure behandeling. Eerst door Laksmi zelf, nu al weer enige tijd door Florenza. Het gebeurt met heel veel zorg en aandacht. Echt een aanrader.
Een paar weken geleden kreeg ik een mail dat mijn afspraak verzet moest worden. Niet echt in overleg, maar het kon, dus verder geen punt van gemaakt. Vandaag twee uur van tevoren gebeld dat het ‘vanwege de warmte’ opnieuw niet door kon gaan. Inmiddels hoor ik van anderen dat dit excuus tijdens andere seizoenen ook wordt gebruikt. Nog los van het feit dat het zeer ongepast is om dit op de dag zelf te communiceren. En er ook door veel mensen al voor gewaarschuwd! Toen ik zei dat ik dan mijn geld terug wilde, werd er toch nog iets geregeld. En de massage zelf was fijn, kreeg er nog een gratig ‘pakking’ bij, maar de omgeving smoezelig. In geen geval te vergelijken met bijv five city spa tip voor Lakshimi; neem hier eens een kijkje. Alleen al een likje verf en overal dezelfde vloer zou een heel andere uitstraling hebben. Ook kreeg ik een paar ietwat ongepaste adviezen, waar ik verder niet om vroeg. In potentie zou het echt wat kunnen zijn, maar ik kom hier niet meer terug. Vooral als je via Groupon boekt zou ik je koop heroverwegen: ik heb het idee dat ze mensen die via Groupon boeken sowieso achterstellen ten opzichte van ‘gewone betalende klanten’. Hopelijk doet Lakshimi iets met alle tips, want vooralsnog is het voor het bedrag dat je betaalt zelfs via Groupon ondermaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid