facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lake House Vinkeveen

Lake House Vinkeveen

Info

FOR RENT: Lake House Vinkeveen is located directly at the Vinkeveense Plassen near Amsterdam and Utrecht: #waterfrontvilla #luxurydesign #stunningviews



"Ons stijlvolle restaurant met terras aan het water is geopend voor lunch, diner of een borrel. Reserveringen via de website."
Adres: Vinkenkade 77-197, 3645 BX Vinkeveen
Telefoonnummer: +31621115997
Stad: Vinkeveen
Route: Vinkenkade 77-197
Postcode: 3645 BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vinkeveld Vinkeveld 6 km Wonen in Vinkeveld. De nieuwbouwlocatie van Vinkeveen waar je mee kan denken wat er g...
Recensies
Super fijne avond gehad! Heerlijke genoten van de rust en van de ondergaande zon! Super bediening en een geweldige kok! We komen zeker vaker! #tip, ga door de weeks, heerlijk rustig!Eten: 5/5
Onlangs heb ik een bezoek gebracht aan Lake24 in Vinkeveen en ik moet zeggen dat het een goede ervaring was. Ik heb begrepen dat het restaurant is overgenomen door nieuwe eigenaren en sinds kort geopend. Het eten was goed. Ik heb genoten van de gerechten die met zorg waren bereid, de smaken waren uitstekend. Het menu bood een goede variëteit aan opties, dus er was voor ieder wat wils. Dus ook voor mijn 2 kleine moeilijke eters : Het personeel was vriendelijk, attent en professioneel. Ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat we ons welkom voelden. Dit droeg bij aan een positieve sfeer en maakte ons bezoek extra aangenaam. De sfeer is echt fijn, vooral in combinatie met het terras en het prachtige uitzicht op het water waar bootjes voorbij varen. Het is een ontspannen en ongedwongen plek om te genieten van je maaltijd. Het terras voegt echt iets toe aan de ervaring, vooral op een mooie dag. Ik kan Lake24 zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een heerlijke eetervaring in Vinkeveen. Het eten is goed, de service is uitstekend en de sfeer is ontspannen en plezierig. Ik ben zeker van plan om terug te komen. Wel jammer dat ik zelf geen bootje heb :
Lekker eten Goeie service Leuke sfeer En de restaurant is van mn vader
We hebben hier gedineerd via Social deal. Het ligt op de 1e etage bij de jachthaven. Trendy interieur. Jonge nog wat onervaren bediening, maar zeer vriendelijk. En het eten was zeker het wachten waard. Zeer smakelijk en uitstekend bereid. Van onverwacht hoge kwaliteit! Het restaurant heeft een mooi terras waar we deze zomer zomer zeker een keer terug gaan komen. Aanrader
Verassend lekker gegeten, elk gerecht weer! Wij zijn gegaan voor het 4 gangen chefmenu. Echt een aanrader. Vriendelijke bediening, leuk interieur.
Wat een super mooi en lekker restaurant. We hebben echt heerlijk gegeten. Het eten is echt smaakvol, de ambiance voelt luxe en prettig. Als je op het terras zit kijk je over de haven en de bootjes. Vriendelijke team. Wij komen zeker nog een keer hier terug.
Klein, superknus plekje in kleine jachthaven. Hip, niet opdringerig, gemotiveerde en supervriendelijke eigenaar/bediening. Lunch genoten welke werkelijk waanzinnig lekker was. Culinair verrassend. Heb echt genoten!
Wij hebben vandaag voor de eerste en de laatst keer gegeten bij Lake24. Wij hebben ruim een uur lang op ons hoofdgerecht gewacht die niet naar wens was vlees was nog zo goed als rauw. De bedienen liet zeer te wensen over, kregen bij binnenkomst een drankje en verder werd er niet meer naar ons omgekeken. Toen wij graag wilden afrekenen omdat wij zo lang aan het wachten waren werd ons verteld dat ondanks het feit dat de kok nog niet bezig was met ons eten wij er alsnog voor moesten betalen. Uiteindelijk toch blijven zitten, al hebben wij hier spijt van. We zijn ruim 100€ kwijt aan slecht eten, heel erg jammer. Persoonlijk is het niet eens een ster waard. Wij komen zeker niet meer terug.
Tsja, helaas een reeks missers bij deze social deal voor lunch. Kok ziek, toch geprobeerd iets te maken in de keuken. Voor de moeite en de vele excuses: 1 ster. Vloer, tafel en stoelzittingen waren niet schoon. Dat is al een slechte binnenkomer. Eten mislukte en het werd zelfs ongemakkelijk. Jammer dus.
Leuke ambiance, je zit er heerlijk. Bij de hamburger zou iets minder sla kunnen en deze ook eerst beter laten uitlekken. Beide keren dat we daar hebben gegeten was dit zo. Wel hele leuke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid