facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LaKaserna

LaKaserna

Info

De tentoonstellingsruimte van LaKaserna is in juli 2014 van start gegaan!

Geschiedenis

LaKaserna is gevestigd in de voormalige marechausseekazerne in het bijzondere grensdorp Bad Nieuweschans. Het monumentale gebouw is de afgelopen twee jaar duurzaam gerenoveerd.
De hele benedenverdieping van het gebouw is expositieruimte voor hedendaagse kunst. In de zijvleugel waar vroeger de commandant met zijn gezin woonde, is de eerste verdieping verbouwd tot erfgoedlogiesappartement.

Adres: Molenstraat 5, 9693 EJ Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: 0597856422
Stad: Nieuweschans
Route: Molenstraat 5
Postcode: 9693 EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wiek XX Galerie Wiek XX Galerie 255 meter Mooie collectie dat met passie gekozen is.
Recensies
Bijzonder fraaie presentatie. Heel interessant werk in mooie omgeving. Werk dat rustig kijken en open perseptie verlangt. Wij gingen er met voldaan gevoel weg. Eigenlijk heel verrassend om in een uithoek van Groningen zo'n hoogwaardige presentatie te vinden. Leuke ontvangst, top!
Aanrader als B&B, goed verzorgd, leuke plek
Vertaald door Google Geweldige accommodatie, met een galerij, oud en nieuw prachtig gecombineerd, echt een aardige gastheer! Origineel Tolle Unterkunft, mit Galerie, alt und neu wunderbar kombiniert, richtig netter Gastgeber!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid