facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lahore Catering

Lahore Catering

Info

Lahore catering verzorgt op een originele manier Pakistaanse maaltijden in heel Friesland.



"*nu ook online te bestellen!*Lahore Catering Friesland verzorgt uw speciale wensen bij allerlei evenementen, zoals braderieën, huwelijksfeesten, verjaardagen, bedrijfsjubileums/bedrijfsfeesten en conferenties.Ook interessant zijn de workshops Pakistaanse maaltijden waarbij u op een leuke wijze kennis maakt met de Pakistaanse keuken."
Adres: Eco Eckiusstrjitte 30, 9051CC Stiens
Telefoonnummer: 0633166730
ln.gniretacerohal@ofni
Stad: Stiens
Route: Eco Eckiusstrjitte 30
Postcode: 9051CC


Recensies
Zeer goed en lekker eten! Vriendelijk personeel. Wij komen hier standaard iedere week op vrijdag om lunch te halen op de markt. Chicken Biryani en butter chicken zijn onze favorieten, je krijgt een goede bak vol met veel smaak. De samosas zijn ook zeer lekker. Evenals de wraps zijn zeer lekker, alleen de chicken tika wrap duurt wat langer om te bereiden en is wat lastiger om te eten door de saus. Zou zeker aanraden om hier eens een keer wat te proberen!
Butterchicken gehaald bij hun foodtruck op de markt in Leeuwarden. En echt ZO aangenaam verrast. Wat hebben zij geweldig lekker eten! Ik ben geen buiten-de-deur-eter, kook zelf graag en goed, maar hier ga ik beslist vaker naartoe!
Online besteld in de middag om te laten bezorgen in de avond om 1900 uur. Half 8 gebeld, nog niks onderweg. Maar het eten zou over 5 minuten onze kant op komen. Half 9 wordt simpelweg de telefoon niet meer opgenomen.....nooit wat gezien. Leuk op de markt maar laat dat online bestellen achterwege als dat niet lukt. Om 9 uur, 2 uur te laat kwam er dan toch eten. Met excuus voor de drukte en een coupon. Heel aardig, maar als je smiddags om 4 uur de bestelling al hebt geplaatst blijft dat niet acceptabel.
Heerlijk eten, voor een goeie prijs. Service is altijd top, bijzonder vriendelijke mensen. Echt een aanrader
Om 16:00 online via de website van Lahore Catering een bestelling geplaatst, om het eten rond 18:00 te laten bezorgen in Stiens. Om half 7 was het eten er nog niet, dus telefonisch contact opgenomen. Was de bestelling wel goed doorgekomen? De meneer aan de telefoon gaf aan dat het eten er rond kwart voor 7 zou komen. Rond 10 over 7 was het eten er nog steeds niet, waarna opnieuw contact is opgenomen met Lahore catering. Tijdens het gesprek, praatte de meneer steeds met iemand op de achtergrond en op een gegeven moment was voor mij niet meer duidelijk wanneer hij tegen mij praatte of tegen de andere persoon op de achtergrond. Toen ik hem vroeg of hij tegen mij sprak, reageerde meneer geïrriteerd en zei op geïrriteerde toon dat ik hem tijd moest geven om het een en ander uit te zoeken. Heel bijzonder dat meneer ineens tijd nodig had om van alles uit te zoeken, terwijl ik al voor de 2e keer belde en hij mij eerder wist te vertellen dat het eten binnen een kwartier bezorgd zou worden. Hierna gaf meneer opnieuw aan dat de bezorger over 5 minuten weg zou gaan en dat het eten er dan over 10 minuten zou zijn. Rond 19:30 nog steeds geen eten en pas rond 19:38 een bericht in de mail gehad dat het eten onze kant op zou komen. De geïrriteerde reacties in mijn richting en de beloftes die steeds niet nagekomen werden, vind ik niet echt professioneel en eigenlijk best wel klantonvriendelijk. Er werden zelfs geen excuses gemaakt. En dat je klanten meer dan 1,5 uur laat wachten op hun bestelling vind ik echt niet kunnen. ———————————————————— Update Inmiddels heeft Lahore Catering op mijn bericht gereageerd wat ik enorm waardeer. Ik heb begrip voor de situatie waar zij zich in bevonden en hoop daarom dat het bij toekomstige bestellingen beter gaat, zodat ik weer kan genieten van hun lekkere maaltijden.
Een groot aanwinst voor een klein dorp! Heerlijk eten en erg vriendelijk personeel.
Lekker, smeuig, grote smaak variatie. Goede prijzen. Sommige gerechten kunnen erg scherp zijn
Heerlijk gegeten. Super vrienderlijk personeel een dikke 5 sterren
Heerlijk lams wrap. Mooi snel klaar en heerlijk pittig gekruid. Nette afhaal locatie
Onwijs lekker eten en vriendelijke mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid