facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lagom Culture

Lagom Culture

Info

We are storytellers, and specialise in film and animation. We take on the entire process of concept, design and execution of quality visual content.



"Van goede bedoelingen naar bestaansrecht"
Adres: Bovenbeekstraat 21, 6811 CV Arnhem
Telefoonnummer: 0624151604
Stad: Arnhem
Route: Bovenbeekstraat 21
Postcode: 6811 CV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fillemeen Fillemeen 337 meter Films kijken met een select publiek. Per vertoning max 20 personen binnen. Entree is ...
Thomas Dolman Filmmaker Thomas Dolman Filmmaker 824 meter For the sake of great stories, for the love of beautiful pictures, rhythms and moods,...
NOBS NOBS 3 km Fijn samenwerken met dit jonge creatieve bedrijf
Rock Shot Company Rock Shot Company 4 km We don't just make videos, we tell stories
Goffertpark Goffertpark 18 km Heerlijk om een wandeling te maken.Afwisseling door rosarium ,plassen en bos.Op de gr...
Recensies
Lagom weet wat raakt en brengt het over in beeld! Voor mijn werkgever heeft Lagom een film gemaakt, die menigeen in ontroering heeft gebracht, inclusief mijzelf. Vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van hun zuivere intentie om onze organisatie impactvoller te maken. Daarop zijn ze bij ons komen filmen op een cursusdag, die van hen als filmmaker een enorme fijngevoeligheid en respect voor de deelnemers vroeg en dat ook konden bieden. Met vlag en wimpel zijn ze erin geslaagd om een raakbare film te maken. Puur en gebalanceerd, met een lach en een traan, wordt de meerwaarde van onze diensten in beeld gebracht. Tenslotte, volgde ik een cursus bij Lagom 'Word in een avond, vijf keer zo goed in films maken'. Met de verkregen kennis van basiswetten van film zoals cameravoering, licht en storytelling, begrijp ik nu ook wáárom ik Lagom als Expert zie in hun vak!
Tijdens een korte cursus heb ik kennis gemaakt met Lagom. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en het enthousiasme van dit team. Ik heb veel geleerd over het werken met video en een inkijkje gekregen in wat er nodig is om een goede bedrijfspresentatie te maken en het gemak waarmee de basisbeginselen van een goede video in de praktijk wordt toegepast.
Ben al jaren een relatie van Lagom. Zelden een bedrijf meegemaakt waarmee het zo fijn werken is. Mix van expertise, intrinsieke motivatie bij het hele team en de drive om het allerbeste eindproduct voor de opdrachtgever te maken. Heel knap. Kan ze iedereen aanraden. Geef ze eens een kans en ze zullen je verwachtingen overtreffen!!!
Als je een creatieve partij zoekt die weet hoe je met beeld moet raken, dan moet je de mannen van Lagom hebben! Al 3 klussen samen gedraaid en ik blijf ze inhuren. De hoge kwaliteit film en fijne communicatie is een verleidelijke combo.
Als je op zoek bent naar een filmmaker die het verschil maakt, met oprechte aandacht voor jou, stop met zoeken! Deze creatieve mannen werken met zoveel passie. Dank dit keer voor de inspirerende avond in de studio en het delen van jullie kennis.
Het is mooi om een filmmaker te vinden die de drive van je bedrijf begrijpt en weet weer te geven in mooie beelden en een mooi verhaal. In 2020 hebben Thijs en Alex van Lagom Film voor ons een corporate movie gemaakt. We wilden het hart van ons bedrijf weergeven,onze drive en het enthousiasme van onze medewerkers en partners in onze samenwerking. En dat is super goed gelukt. Het filmen op verschillende, soms best lastige locaties en omstandigheden was voor de filmmakers van Lagom geen punt en ze wisten iedereen op zijn of haar gemak te stellen, waardoor het filmen voor iedereen een feestje was. En het resultaat is er dan ook naar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid