facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lageschaar BV, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage

Lageschaar BV, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage

Info

Lageschaar Afbouw is een vakkundig afbouw en keukenmontagebedrijf gevestigd in Groenlo.

Geschiedenis

Lageschaar Afbouw is een vakkundig afbouw en keukenmontagebedrijf gevestigd in Winterswijk. Vanuit deze locatie bedienen wij de achterhoek, Twente, Liemers en regio Arnhem.

Wij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren voor uw met als voordeel dat uw maar één aanspreekpunt heeft. Daardoor heeft Lageschaar Afbouw korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Onze belangrijkste speerpunten zijn dan ook goede en snelle service en dat we onze afspraken altijd nakomen!

Onze werkzaamheden omvatten: installatiewerkzaamheden, het aanleggen van vloerverwarming, het verzorgen van al uw stucwerk, tegelwerk, het verwijderen en plaatsen van keukens, badkamers en toiletten.

Adres: Bolwerk 4, 7141 JM Groenlo
Telefoonnummer: 0544468498
Stad: Groenlo
Route: Bolwerk 4
Postcode: 7141 JM


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Lageschaar Vaste Planten, Werken bij Lageschaar, Installatiebedrijf Groenlo, Wopereis Groenlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meekes Bouw Groenlo Meekes Bouw Groenlo 4 km Bij Meekes bouw bent u op het goede adres voor alle voorkomende bouw gerelateerde wer...
Recensies
Prima club en prima ervaring! Behulpzaam met goede raad voor het maken van de verbouwingsplannen; planningen die reeël zijn, kloppen en werken; goede vakmensen voor het werk met aandacht voor details. Niet loslaten na oplevereing, maar waar nodig met de leverancier doorgaan tot een fout er echt uit is. Geweldige ervaring. Van plan tot oplevering en nazorg. Joost en team - bedankt!
Dankje lageschaar voor jullie werkzaamheden aan onze woning. De vloeren, keuken, badkamer zien er prachtig uit. Strak werk. Nogmaals dank voor de goede service.
Goede service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lageschaar BV, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage met het openbaar vervoer


Groenlo, Batterij 230 meter
470
72
Groenlo, Batterij 270 meter
198
470
72

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid