facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten bv

Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten bv

Info

Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten is een bureau voor de vormgeving van buitenruimten, van tuin tot woonwijk, van sportterrein tot recreatiegebied.

Geschiedenis

Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten is een bureau voor de vormgeving van buitenruimten, van tuin tot woonwijk, van sportterrein tot recreatiegebied. Met onze oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken streven we naar het verbeteren van de leefomgeving.
Onze ontwerpen voor tuinen en landschappen kenmerken zich door een balans tussen functie, beheer en vormgeving.

We werken daarbij niet autonoom. De eisen en wensen van de opdrachtgever zijn een belangrijk uitgangspunt in onze ontwerpen, adviezen en rapportages. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, makelaars, architecten, gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties en particulieren.

Adres: Weegbree 8, Bergambacht
Telefoonnummer: 0182-357077
Stad: Bergambacht
Route: Weegbree 8


Recensies
We werken al jaren tot volle tevredenheid samen met Lagendijk tuin en landschapsarchitecten. De creatieve inzichten gericht op oplossingen passen naadloos binnen onze filosofie. De duurzame ontwerpen zowel qua uitsraling en onderhoud onderschrijven wij volledig. Met vriendelijke groet Joop Prins.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid