facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lady Sports Soest

Info

De ideale sportschool voor vrouwen!

Geschiedenis

Gezellige dames sportschool LadySports is gevestigd in het hartje van Soest Zuid, midden in de winkelstraat. Het is een sportschool alleen voor vrouwen en dat merk je. Hier vind je alles wat je van dé ideale fitness omgeving mag verwachten. Een functioneel zumba fitness circuit, speciaal ontwikkeld voor de vrouw: krachttraining in 35 minuten.

Maar ook groepslessen zoals Pilates, Poweryoga, Yoga, Drums Alive, Hoopdance, Kids Drums & Zumba, Bootcamp en verschillende soorten lessen van Zumba. Alles in gemoedelijke sfeer maar wel onder professionele en persoonlijke begeleiding en met eerste klas apparatuur.

Tevens kun je ook trainen met de Better Belly: dit is een band die d.m.v. infraroodstraling tot 55 graden Celsius wordt gebracht. Deze warmte én beweging (crosstrainer of fiets) zorgen ervoor dat lichaam beter zijn best moet doen om de warmte kwijt te raken. Hierdoor is het mogelijk met de Better Belly veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

Of je nu doorstroomt vanuit de fysiotherapie, iets aan je conditie of kracht wilt doen of misschien wilt afslanken bij ons kun je altijd terecht! Fitness voor vrouwen vanaf 14 jaar.

Adres: Soesterbergsestraat 37b-d, 3768 EB Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands
Stad: Soest-Zuid
Route: Soesterbergsestraat 37b-d
Postcode: 3768 EB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Sportschool Soest Zuid, SportCity Soest, Sportschool Baarn, Pilates Soest, Boksen Soest, Happy Bodies Soest, Afvallen Soest, Yoga Soest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVZ 4 VVZ 4 1 km Prima accomodatie, of het aan de coronamaatregelen ligt weet ik niet, maar er was ge...
RV Soest RV Soest 4 km Rijvereniging, ponyclub en menvereniging Soest
Recensies
Vriendelijke sportschool met genoeg keuze opties, zowel in groepsverband als individueel. Fijne sfeer
Goed aanbod aan fitness en lessen voor dames. Cardio op eigen niveau, Zumba, dance, pilates, drums alive, en drie soorten yoga. De sfeer is goed en je krijgt persoonlijke aandacht!
Vrouwensportschool. Geen fanatiek gedoe. Voor jong en oud. Één nadeel: geen airco.
Super fijne sportschool!!
Goede sportschool.. leuke lessen.. goede lessen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid