facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lady's place

Lady's place

Info

Lady's place oferuje bieliznę damską klasyczna i ekskluzywną firmy: Ewa Bień,Konrad Julimex.,Henderson,Brubeck i Gatta.



"The Iron Lady is a homage to a strong, independent woman. We serve absolutely amazing steak & vegan burgers, affordable to everyone. Enjoy our cocktails and craft beers in an intimate ambiance."
Adres: Leppedijk 21, 3079 Rotterdam
Telefoonnummer: +31 6 36221080
Stad: Rotterdam
Route: Leppedijk 21
Postcode: 3079



op zoek naar gerelateerd: Steak Rotterdam, The Iron Lady menu, Lady steak, Pannekoekstraat restaurants
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
marlies dekkers official marlies dekkers official 7 km Pioneers in luxury lingerie and swimwear. Dare to Dream, Dare to Grow, Dare to Be.
Lingerie2Go Lingerie2Go 8 km Lingerie2Go is dé outlet store als je op zoekt bent naar de mooiste lingerie en badkl...
Lin-Gerie Alexandrium Lin-Gerie Alexandrium 8 km Lin-Gerie Alexandrium is een sfeervolle lingeriespeciaalzaak in Winkelcentrum Alexand...
Recensies
De nieuwe Vegan burger van Redefined Meat is hier sinds kort te krijgen. Dit is echt een next level burger als het gaat om vegan burgers. Deze is echt anders dan alle andere merken en zeker het proeven waard. Het is een jaar geleden dat ik een rundvlees burger op heb en ik proef echt nauwelijks verschil tussen deze burger en hoe ik mij een goede hamburger herinner. Hopelijk breiden ze snel uit met nog meer producten van redefined meat. Ik ben in ieder geval fan!
Super lekker eten en een snelle/fijne service. We waren met een groep van 4, waarvan twee 2 een flat iron steak hadden en 2 een burger. Heel fijn dat ze naast steak ook nog andere opties hebben die ook nog eens heel lekker zijn! Vlees was erg mals en sides waren fijn om met elkaar te delen. Daarna nog blijven natafelen met heerlijke cocktails! Zeker een aanrader. :
Leuke zaak met een gezellig sfeer. Vlees is top. Bavette is super mals. Bediening is fijn en snel. Cocktails zijn ook lekker.Eten: 5/5
Geweldige steaks en vriendelijk personeel. Voor Bart heeft ons enorm goed geholpen met zijn kennis over de verschillende steaks en bieren die ze hebben. Maar ook Sophie heeft ons goed geholpen met haar bedieningskills. Een professioneel team waar je de vriendschap binnen het team voelt. Zeker een aanrader om te gaan eten. Een must have in Rotterdam.
Heerlijk gegeten klein assortiment maar zeer goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Heerlijk toetje wat aan tafel wordt bereid. Echt een aanrader
Gezellige en levendige zaak. We waren er op zaterdagavond, dus het was goed vol. De kaart is simpel, dan mag je verwachten dat wat je krijgt ook goed is. Ik had de flat iron. Deze was iets verder dan medium rare waar ze zelf mee adverteren. Het was alsnog wel lekker, maar wel jammer dat het nét iets te ver door was. De bijgerechten waren goed. En lekker bakje salade en een portie friet waar je makkelijk met te personen van kan eten. De cocktails en de wijnen op de kaart zijn ook goed. De bediening of de bar was soms wat traag, maar omdat we een paar keer langer moesten wachten op ons drankje, kregen we deze van de zaak. Als je zin hebt in vlees, ben je hier op de juiste adres. Zeer betaalbaar, lekker en goede cocktails.
Super gegeten! Erg lekker vlees, juiste temperatuur, ruime keuze aan bijgerechten. Klein smetje was alleen dat het hoofdgerecht echt nog geen 10 minuten na het voorgerecht al op tafel stond, terwijl we vroegen of we even konden wachten op de volgende gang omdat we al wat vol raakten. Hierdoor hebben we helaas niet alles opgekregen, wat zonde is want het was top!
Het eten was verrassend lekker. Wij hebben 1 x The Fabulous flat iron steak, 3 x short ribs en 1 x The Charismatic besteld. Iedereen heeft genoten. Vlees was goed mals, gezelschap redelijk. Aanrader!
Vandaag naar de iron lady geweest, service was prima steaks supper, kreeft was voor de prijs redelijk klein. Verder prima gegeten
Short ribs waren sappig, mals, zalig en heel behoorlijk! Lekkere side dishes, kortom prima gegeten!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid