facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ladies Only Trip

Ladies Only Trip

Info

Leuke trips met Ladies Only!



"TravelTeam is hèt reisadviesbureau voor de reiziger die hoge eisen stelt aan deskundige informatie en een reis wil die in alle opzichten goed, maar niet duurder is!TravelTeam is in Nederland aangesloten bij de ANVR Algemene Vereniging van Reisondernemingen, de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De reis- en boekingsvoorwaarden die wij als ANVR-reisonderneming hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. U profiteert daardoor van eerlijke voorwaarden, kwaliteit, veiligheid en zekerheid."
Adres: Walstraat 40, 5341 CK Oss
Telefoonnummer: +31(0) 412 654 800
Stad: Oss
Route: Walstraat 40
Postcode: 5341 CK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Potten met Ballen Potten met Ballen 235 meter Foodtruck & Catering | Culinaire Ballen | Vlees & Vega | Wereldse Happen | Festivals ...
Bureau voor Ontwikkeling & Groei Bureau voor Ontwikkeling & Groei 1 km Op deze pagina wordt alles dat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling, persoonl...
Finishing De Luxe Finishing De Luxe 2 km We at Finishing De Luxe are specialists in new build and refit superyacht painting. W...
Heesen Yachts Heesen Yachts 2 km Word Altijd Goed geholpen/ontvangen door personeel, bewaking zeer vriendelijk.
De Talententuin De Talententuin 2 km Het is zeer goed
Acecore Technologies Acecore Technologies 2 km Crafting elevating drones.
GL Parts and Bikes GL Parts and Bikes 2 km Simpel vakmannen en vakwerk, geen poespas, helder duidelijk en transparant. Top zaak
Goldspeed Goldspeed 3 km Goldspeed Racing Products
Recensies
Wat heerlijk om onbezorgd op vakantie te gaan en verrast te worden door de door Marielle uitgezochte locaties. We hebben genoten van het prachtige Sardinië, twee weken, fly-drive en hebben 4 agri tourisme locaties bezocht. Het was verrassend, goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer!
Het was weer een geweldige vacantie geregeld door Travel Team Oss. Het hotel was super , Riu Papayas Gran Canaria , zeker aan te bevelen. Alles zorgeloos geregeld , zeker met al de gezondheidspapieren voor Spanje , ik ga niets meer boeken via internet en laat het doen door de Dames van Travel team , gewoon top !!!
Hele goede service. Onze reis is ivm corona twee jaar uitgesteld. Toen we moesten annuleren heeft het team alles voor ons geregeld. Bij de tweede boeking heeft iedereen weer heel goed meegedacht om een zo mooi mogelijke reis te plannen. Op vakantie bleek het helaas niet mogelijk om een van de accomodaties te bezoeken maar dat is proactief meteen voor ons geregeld. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken en alleen maar genoten. Een dikke aanrader! Wij zullen zeker terug komen.
Beste Mariëlle, Hierbij willen wij je hartelijk danken voor de onvergetelijke 4-daagse reis naar Marrakech. Ons verblijf in het Riad Jona is een aanrader. Een dagtour door het Atlasgebergte met een privé chauffeur inclusief lunch bij een Berber gezin, de Souks, een bezoek aan het Bahia Paleis en last but not least de traditionele Hammam inclusief massage behoorden er allemaal bij. Niet te vergeten de overheerlijke Marrokkaanse gerechten waar we vier dagen lang van hebben mogen genieten. Al met al zijn wij enorm blij wat je voor ons hebt kunnen regelen. Nogmaals hartstikke bedankt!
We zijn fijn en goed geholpen door de mensen van Travel Team en de prijs die ze ons konden bieden voor onze autohuur was veel beter dan we elders of rechtstreeks bij de verhuurder konden krijgen. We komen beslist terug voor onze volgende reis!
Rome was fantastisch!! Hotel Giotto Flavia, klein en knus, dichtbij het centrum, 2 sterren vooral de trappenhal, slaapkamer was prima. Ontbijt op bed ivm verbouwing zeker een 10 waard. Hoteleigenaar heel behulpzaam. Hebben weer genoten dankzij de hulp van Vivian. Multi gracia!!
Snell en goed advies, wat het boeken makkelijk maakt. Maar nog belangrijker, na het boeken ontvang je nog regelmatig advies en info over je reis, alles komt via mail en/of een app binnen, zodat alle reisinfo bij elkaar beschikbaar is. En heb je vragen, dan krijg je snel reactie terug. Dankjewel! Het heeft mij veel reisgemak gegeven.
Super vakantie gehad op Tenerife!! Alles weer top uitgezocht en geregeld door Viv. Zij weet altijd de mooiste en fijnste plekjes te vinden. Blij met jou :-
Heel fijn en goed geholpen. Na wat op en neer gemaild te hebben een aanbod gekregen, precies naar onze wens. Heel behulpzaam en welke vraag ook overal wordt snel en fijn op gereageerd. De accommodaties waren echt super, netjes, schoon, vriendelijke hosts op mooie plekken. De app die ze hebben is handig.
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. We hadden een mooie familiehotel kamer. Het eten was erg lekker en goed. Groetjes, Jan en Lilian Verhoeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid