facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ladies night Brielle

Ladies night Brielle

Info

Ladies Night Brielle 29 Mei 2019 "Viva Hollandia"

Geschiedenis

Op woensdag 29 mei 2019 zal de Ladies Night Brielle gehouden worden. Een heerlijke "Viav Hollandia" avond vol verwennerijen binnen de stadswallen van Brielle. Laat je, samen met je vriendinnen, in de watten leggen op deze bijzondere avond. Bezoek de deelnemende winkeliers en het Hollandse plein op de Markt.

De Ladies Night Brielle is een avond die geheel en exclusief georganiseerd wordt voor de dames. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes, aanbiedingen, muziek en mooie mannen. De avond begint om 17.00 uur en de winkels zijn open tot 22.00 uur. Vanaf 22.00 uur kun je een kroegentocht houden langs de horeca in Brielle tot 01.00 uur.

Het entreebewijs tot deze Ladies Night is een polsbandje en kost 10 euro. Op de avond zelf krijgt u een mooi zomers kado. Met het polsbandje kunt u terecht bij de deelnemende ondernemers, die u zullen verwennen in de breedste zin van het woord. Ieder ondernemer zal dat op zijn eigen manier invullen. Sommigen zullen u spectaculaire kortingen aanbieden, anderen organiseren een fantastische verloting en er zullen wellicht ook kadootjes in uw tas terecht komen. Er zijn een beperkt aantal polsbandjes te reserveren, dus wees op tijd!

Reserveren kan via deze website of loop langs bij Zwartwit Varia, The Stone, Pandora mode & Schoenen, Katoen & Koffie, De Koffie & Thee Heer en Ibiza Brielle.

Adres: Brielle
Stad: Brielle


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Het Brielse Sinterklaas en Kerstmanhuis Stichting Het Brielse Sinterklaas en Kerstma... 209 meter Kleine kerk al blijft het voor mij een Domkerk. Hopelijk kunnen ze de kerk ooit weer...
Stichting Kunst en Cultuur Brielle Stichting Kunst en Cultuur Brielle 901 meter Stichting Kunst en Cultuur Brielle organiseert cultuurevenementen, verzorgt het theat...
Jim Exclusieve Catering Jim Exclusieve Catering 2 km Heerlijke gerechten, zeer professioneel en lekker.
Recensies
Het lijkt hier patroon te zijn dat er fors meer kaarten verkocht worden dan dat er mensen binnen kunnen, in combinatie met een slecht geregelde entree resulteert dit in extreem lange wachtrijen. Beveiliging is verder ook ronduit agressief en het is waardeloos dat je in de bar boven niet kan pinnen. Ga hier niet heen.
Helaas slechte ervaringen gebaseerd op meerdere avonden. Beveiligers met losse handjes die een willekeurig slachtoffer uitkiezen. Ze zoeken echt naar types die ze niet aanstaan om hun agressie te uiten en die op hardhandige manier naar buiten te gooien. Ben er 4x geweest en 4x ellende waargenomen o.a. met beveiligers tegen mijn eigen vrienden die niets fout deden. Erg jammer allemaal. Ik zou deze plek een ieder afraden.
De wc vrouw is niet netjes en gebruikt lelijke woorden erg ontevreden over haar :
Top avond gehad met collega's, leuke ontspannende sfeer, aardig personeel en portier.
Heel gezellig, leuke muziek en live optredens! Ook heel leuk en gezellig personeel!!!
Altijd gezellig! Leuk personeel en erg vriendelijk
Hele gezellige avond gehad hier!
Hele onvriendelijk beveiliging.
Hotspot van Voorne-putten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid