facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lactatiekundige Praktijk Miranda - omgeving Ede

Lactatiekundige Praktijk Miranda - omgeving Ede

Info

Solopraktijk, voor deskundige hulp en informatie bij het geven van borstvoeding. Consulten tijdens zwangerschap, kraamtijd en ver daarna mogelijk. Thuis en telefonisch.

Geschiedenis

Mijn naam is Miranda Bunt en ik woon in Otterlo met mijn 2 dochters.
Sinds 2006 ben ik IBCLC gecertificeerd. Ik heb mijn ervaring (sinds 1999) in eerste instantie opgedaan in de kraamzorg thuis en in de jeugdgezondheidszorg bij de (doorgaans) gezonde moeders en baby's. Momenteel werk ik alweer ruim 7 jaar met veel plezier als lactatiekundige in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede met zowel de gezonde als zieke moeders en baby's en ook de premature baby's zie ik veel. Daarnaast ben ik 7 dagen per week telefonisch bereikbaar als vrijgevestigd lactatiekundige.

Als vrijgevestigd lactatiekundige doe ik telefonische consulten (regio minder van belang) en consulten aan huis tijdens zwangerschap, kraamtijd en ver daarna.

Regio voor consulten aan huis:
-Otterlo, Harskamp, Wekerom,
-Barneveld, Kootwijkerbroek, Stroe, Voorthuizen,
-Lunteren, Ederveen, Ede, Bennekom, Renkum,
-overig aangrenzend in overleg.

Voor vragen over tarieven, vergoeding of bij twijfel kunt u altijd kosteloos contact met mij opnemen. Voor dringende vragen bij voorkeur telefonisch en niet via de mail.

Adres:
Telefoonnummer: 0611349607
Stad: Otterlo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Oefentherapie Cesar Feldenkrais Beelaerts Otterlo Praktijk Oefentherapie Cesar Feldenkrais Bee... 13 meter Wie ben ik in lichamelijk opzicht? Ga eens voor de spiegel staan, kijk en merk op. On...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid