facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding

Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding

Info

Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding
Problemen? Laat je helpen.
Consulten thuis/verhuur kolf en weegschaal.

https://www.babyenborstvoeding.nl/

Geschiedenis

Het kan zijn dat je pijn hebt, tepelkloven, een baby die niet goed groeit, te veel of te weinig melk, een ontsteking of spruw. Misschien wil je wel afbouwen.
Voor alles kan je bij ons terecht.

Wij bieden lacatiekundige consulten aan huis en op de praktijk maar ook kunnen lacatiekundige problemen via mail en telefoon worden opgelost. We schatten samen met jou in waar de behoefte ligt. Ons werk gebied is de provincie Utrecht e.o.

Onze jaren lange ervaring als lactatiekundige en kinderverpleegkundige is garantie voor goede zorg!

Ook bieden wij All-in consulten en het Borstvoedings Begeleidings Pakket: Zorg voor borstvoeding van zwangerschap tot werk!

Wij zijn elke dag telefonisch en per mail bereikbaar (ook in de weekenden en feestdagen), als je inspreekt of mailt nemen we dezelfde dag nog contact met je op.

Ben je kraamverzorgster, verloskundige, huisarts, consultatie buro arts of verpleegkundige en wil je een probleem overleggen, wij geven gratis advies!



"Hulp nodig bij borstvoeding?Angelique is al meer dan 10 jaar lactatiekundige voor Baby & Borstvoeding en heeft 15 jaar als kinderverpleegkundige gewerkt in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ze heeft veel ervaring bij gezonden en zieke zuigelingen.Bel gerust of neem contact op via het contact formulier via de website."
Adres:
Telefoonnummer: 0657939050
Stad: Vleuten



op zoek naar gerelateerd: Lactatiekundige Maarssen, Lactatiekundige weekend, Lactatiekundige AMC, Lactatiekundige Woerden, Consult lactatiekundige, Lactatiekundige Breukelen, Prenataal consult lactatiekundige, Lactatiekundige aan huis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thuis in verloskunde Thuis in verloskunde 245 meter Verloskundige praktijk in Vleuten,De Meern,Harmelen&Leidsche Rijn. Voor begeleiding v...
Henk Huisman Integrerende Fysiotherapie Henk Huisman Integrerende Fysiotherapie 2 km Wat een fijne man en zoveel aandacht voor de patiënt. Veel meer dan een fysio. Ben he...
Recensies
Ontzettend blij dat ik Angelique’s hulp heb ingeschakeld als laatste ‘redmiddel’ toen ik eigenlijk al was begonnen de borstvoeding af te bouwen en na twee slechte ervaringen met twee andere lactatiekundigen. Angelique heeft heldere adviezen, stemt echt goed af op onze situatie en geeft hele duidelijke filmpjes/advies via whatsapp als nazorg. Ook fijn dat we ook na het consult nog lang contact konden houden via whatsapp zodat ik iedere keer weer verder geholpen was. Met haar hulp hebben we de borstvoeding van nog maar 2 keer per dag kolven zoontje was toen 3,5 week weer opgebouwd naar volledig voeden ongeveer 1,5 week na het eerste consult. Angelique is heel kundig en heeft ontzettend veel kennis om te delen. Een uitgebreid mondonderzoek van ons zoontje en ook doorverwijzing naar een goede osteopaat heeft erg geholpen. Mijn zoontje is nu 2 maanden en de borstvoeding loopt heel goed. Zo dankbaar voor haar hulp en super blij dat we toch nog een laatste poging gewaagd hebben onder begeleiding van Angelique!!
Ontzettend deskundig, betrokken, professioneel en informatief. Onze baby heeft last van verborgen reflux en door Angeliques positief kritische blik enorm veel praktische tips meegekregen tijdens het consult, niet alleen m.b.t. voeden maar ook algemene verzorging. Nu na een paar dagen al een enorm verschil in comfort na de voeding voor ons kindje. Ook het uitgebreide mondonderzoek dat Angelique heeft gedaan was helaas voor ons kindje verhelderend. Doordat Angelique haar netwerk heeft ingezet, hebben we als vervolgstappen twee afspraken gepland bij de Tongriemkliniek en een lokale osteopaat. Als nazorg ook vóór het consult trouwens veel duidelijke filmpjes en adviezen via Whatsapp ontvangen. Dit is ons eerste kindje en door Angeliques begeleiding hebben we veel handvatten gekregen om zekerder en beter ons kindje te verzorgen. Ábsoluut een aanrader!
heel blij met de deskundige hulp
Hele fijne ervaring met de begeleiding van Angelique gehad. Zowel twee jaar terug bij mijn eerste kind als dit jaar bij mijn tweede. Ook veel aan de info avond gehad waardoor ik beter voorbereid was deze keer. Angelique straalt rust, kennis en vertrouwen uit wat prettig is als verse moeder maar is ook praktisch en gericht op welzijn van je kind en wensen van moeder.
Ik kreeg zoveel goede adviezen. Angelique nam alle tijd en gaf mij weer vertrouwen. Ook na het consult kon ik met mijn vragen terecht. Zonder Baby en Borstvoeding was ik nooit zo ver gekomen met het vol vertrouwen geven van borstvoeding.
Regelmatig bij mij langs geweest, om advies te geven. Advies wisselde nogal, dus ik moest steeds iets anders proberen. Kindje moest contant gewogen worden, voor en na voeding, zonder kleding wat erg vervelend is voor kindje. Heel lang dure kolf gehuurd. Uiteindelijk lag kindje toen ze 6 weken oud was in het ziekenhuis omdat ze niet goed uit de borst kon drinken. Ik had het heel fijn gevonden als ze mij hadden doorverwezen naar een arts, zodat dit voorkomen had kunnen worden. Heel nare ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid