facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lacros - Shinga

Lacros - Shinga

Info

Electric folding bicycles - Elektrische vouwfietsen

Geschiedenis

Wij zijn Shinga, een jong, energiek Nederlands bedrijf gevestigd te Schijndel. Ons voornaamste product is de elektrische vouwfiets. Deze is beschikbaar in verschillende modellen. Wij bieden goede kwaliteit fietsen aan tegen een gangbare prijs. Daarnaast garanderen wij u een goede service! Ook comfort staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u dit comfort zelf ervaren? Kom dan langs op onze vestiging en maak een geheel vrijblijvende proefrit! Iedere werkdag geopend van 09:00 tot 17:00, op zaterdag van 09:00 tot 15:00! Ons team staat klaar om u te helpen! Of kijk op www.shinga.nl voor meer informatie.



"Wilt u een elektrische vouwfiets kopen? Dan bent u bij Lacros aan het juiste adres. Lacros staat al jaren bekend als dé specialist in elektrische vouwfietsen. Onze fietsspecialisten staan klaar om u te adviseren. Kom nu langs in onze showroom in Schijndel en maak direct een proefrit op uw nieuwe fiets.Lacros is een producent van elektrische vouwfietsen. Onze fietsen zijn al meerdere jaren als beste uit de test gekomen. Naast goede vouwfietsen streven wij naar uitmuntende service, bij ons staat de klant écht centraal."
Adres: Molendijk Zuid 23B, 5482WZ Schijndel
Telefoonnummer: +31 73 203 2487
Stad: Schijndel
Route: Molendijk Zuid 23B
Postcode: 5482WZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Shinga Lacros, Lacros vouwfiets met middenmotor, Lacros vouwfiets Opvoeren, Lacros onderdelen, Lacros elektrische vouwfiets 24 inch, Lacros Schijndel, Lacros vouwfiets Review, Lacros fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thea s bikeshop schijndel Thea s bikeshop schijndel 1 km Goed advies, eerlijke prijzen en goede garanties.
Jac. Kemps Tweewielers Jac. Kemps Tweewielers 2 km Weer Super Goed Geholpen, zoals altijd.. Geweldige Fietskar gekocht..rijdt geweldig e...
Mutsaars Bikes Mutsaars Bikes 3 km Wat een service! Op zaterdag, toevallig in de buurt, vanuit Deurne gefietst, deraille...
Korsten Tweewielers Korsten Tweewielers 4 km We hebben 2 elektrische fietsen 2e hands gekocht en zeer tevreden over de hele goede ...
Recensies
Voor de 2e keer maandag fietsen opgehaald, dat zegt genoeg. Vriendelijke service, de koffie staat er altijd klaar, er wordt zo veel als mogelijk met je meegedacht. Zojuist eerste rit gemaakt, wat een verschil met die van 2019 en die vonden we al zo fijn, het product heeft een goede doorontwikkeling meegekregen in de afgelopen 3,5 jaar. Nu zijn we ook van de Trotter T200 naar de T400XL gegaan, dat fietst echt super. Een TotterT400XL is best wel hoog, met een verende zadelpen moet ik het zadel in de laagste stand zetten en dan gaat het voor mij nog net precies goed, je moet dus niet veel kleiner zijn dan 1,72mtr. Het advies dat je met de verende pen niet groter mag zijn dan 1,85, is meer voor de 20" modellen en minder strikt van toepassing op deze fiets.
Gebruiken Shingafietsen zowel thuis als onderweg met motorhome. Eergisteren op de tweede dag van onze uitstap hadden we probeleem met fiets van echtgenote; gelukkig waren we nog maar net over de grens in Heinsberg, gisteren zondag terug gereden en vandaag ZONDER AFSPRAAK fiets GRATIS hersteld zodat we al na minder dan een uur onze tocht konden verderzetten!
Goed geholpen, er wordt echt alle tijd voor je genomen. Daardoor wel wat meer wachttijd, maar dat is logisch want iedereen krijgt die aandacht. Ondanks de drukke tijd met het op stapel staande voorjaar, toch redelijk snel geleverd. 2,5 week in plaats van de verwachtte 4 weken is voor 2 fietsen, die afgezien van de kleur 100% gelijk gemaakt zijn zodat ze een echt "setje" zijn, is toch best goed of niet dan? De ervaring moet natuurlijk nog komen, maar de proefritten hebben de verwachting echt super positief ingesteld! Ben vanavond gewoon voor de fun even alvast een ritje wezen maken, en had er in goed 20 minuten 8km op zitten die ik dankzij de prima ondersteuning gewoon zonder inspanning op 25 km/h fluitend heb afgelegd! Dit gaat me zeker helpen zonder tegenzin in beweging te blijven!
Lacros fietsen brengen ons al jaren naar alle uithoeken van Europa. En iets niet in orde, dan hoef je maar te bellen en er ligt binnen een paar dagen een vervangend onderdeel voor je klaar.
Wij zijn al jaren blij met onze vouwfietsen van Shinga/ Lacros. Ze brengen ons overal en met de service vanuit Schijndel zijn wij zeer tevreden fietsers.
Heden een prachtige nieuwe Lacros Scamper 400 XL gekocht. Zeer tevreden over het contact en fiets.
Diverse vouwfietsen tegen een betaalbare prijs. Aardige medewerkers. En goede service. Makkelijk en altijd goed bereikbaar !
Heel tevreden over onze fietsen. Beslist een aanrader
Wat een geweldige service! Onze fietsen foute keuze door onze schuld werden zonder problemen geruild voor een ander model. Super vriendelijke en geduldige medewerkers
Onze tweede fiets de Scamper al van Lacross;wil niets anders meer!Perfecte fietsen;erg goede service.Niets anders dan lof!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid