facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lacroix Verbouwingen & Timmerwerken

Lacroix Verbouwingen & Timmerwerken

Info

Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat beschikt over jarenlange ervaring en waar kwaliteit, vakmanschap, en service hoog in het vaandel staan.

Geschiedenis

Lacroix Verbouwingen & Timmerwerken heeft in 9 jaar een naam opgebouwd in de regio op het gebied van verbouwingen en timmerwerken. Door het persoonlijke contact , vakmanschap, vertrouwen en nakomen van onze afspraken bij u als klant.

Voordat Henk Lacroix zijn eigen bedrijf oprichtte was hij meer dan 25 jaar actief in bouwsector, bij middengrote aannemersbedrijven in Zuid-Limburg.

Dagelijks werken wij aan een hoogwaardig product voor onze klanten waarbij alle voorkomende werkzaamheden door mensen worden uitgevoerd met kennis en passie voor hun werk!

Lacroix Verbouwingen & Timmerwerken (ver)bouwt dagelijks aan een kwalitatief hoogwaardig product, volgens uw wensen!
Op een kwalitatief hoogstaand product kunt u ons aanspreken, waarbij u ook op ons mag rekenen op deskundig advies en begeleiding van uw project.

Adres: broekhovenlaan 61, 6191 VC Beek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-22704271
Stad: Beek
Route: broekhovenlaan 61
Postcode: 6191 VC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmerbedrijf Buiting Timmerbedrijf Buiting 111 km Aantal jaren geleden nieuwe deuren laten maken. Zijn nog steeds mooi!
Recensies
Het is een oplichter hij heeft bij mij een steiger gehuurd en heeft hem 9 weken gebruikt en wil er gewoon niet voor betalen. Hij komt heel amicaal over maar uiteindelijk valt hij toch door de mand
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid